Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το πρόγραμμα διδάσκεται στα ΗΑΕ

Αναθεωρημένο επίπεδο Â Το 7 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ διαχειριστικά προσόντα: Οκτώβριο 2016.

Αυτή η σελίδα είναι για την αναθεωρημένη σουίτα των επαγγελματικών προσόντων, η οποία θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2016. 1ο Αν θέλετε να δείτε το 2011 σουίτα του επιπέδου 7 προσόντων διαχείρισης, τότε παρακαλούμε να ελέγξετε την ιστοσελίδα μας.

Βασικά χαρακτηριστικά του 2016 προσόντα Επίπεδο 7 Στρατηγικό Μάνατζμεντ

Τα προσόντα αυτά παρέχουν μια ευέλικτη διαδρομή για τους σπουδαστές που έχουν ήδη επιτύχει τα προσόντα διαχείρισης σε χαμηλότερο επίπεδο, καθώς και για τους μαθητές που δεν έχουν επιχειρηματική ή τη διαχείριση τίτλων, αλλά μπορεί να έχει προσόντα σε άλλους τομείς ή / και την προηγούμενη εμπειρία διαχείρισης στο χώρο εργασίας. Η εξέλιξη υποστήριξη προσόντα για να μελετήσει περαιτέρω, για παράδειγμα στην κορυφή μέχρι ένα MBA ή στην απασχόληση.

Έχουμε απαντήσει στα σχόλια από τους παρόχους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και κέντρα και περιελάμβανε μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά στα αναθεωρημένα προσόντα.

 • Όλες οι μονάδες θα βαθμολογούνται με pass, την αξία και το κύρος και την εκπαιδευόμενοι θα λάβουν ένα γενικό βαθμό πέρασμα, αξία ή διάκριση.
 • Έχουμε αναθεωρήσει τις υφιστάμενες μονάδες σε απάντηση σε σχόλια και πρόσθεσε νέες μονάδες όπως το International Finance
 • Έχουμε αναπτύξει μονοπάτια που θα επιτρέψει μαθητές να ειδικεύονται σε μια περιοχή της επιλογής τους, αν προτιμάτε. Αυτά τα μονοπάτια είναι:
  • Γενικά (unendorsed)
  • οικονομικά
  • εμπορία
  • Διαχείριση Άνθρωποι
  • Διεθνής
 • Έχουμε δημιουργήσει δύο μεγέθη των προσόντων - 60 μονάδες και 120 μονάδες

Κέντρα μπορεί να παραδώσει τα προσόντα κατά τρόπο που ταιριάζει καλύτερα τους μαθητές τους, παρέχοντάς τους την καλύτερη δυνατή ευκαιρία για επιτυχία.

"Είναι σαφές για μένα ότι τα νέα προσόντα να επεκτείνει και να εμβαθύνει την υπάρχουσα κάλυψη των βασικών γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων που απαιτούνται από τη σύγχρονη στελέχη στη σημερινή δυναμική και ταχέως μεταβαλλόμενη παγκόσμια οικονομία. Οι μαθητές θα είναι καλά εξυπηρετείται από αυτά τα προσόντα, είτε επιδιώκουν να προχωρήσουμε σε υψηλότερο επίπεδο πανεπιστημιακών μαθημάτων (πολλά από τα οποία έχουν σαφείς συμφωνίες Πρόοδος με Â Το) ή να αυξήσουν το προφίλ απασχολησιμότητά τους και η αποτελεσματικότητα μέσα σε μια τρέχουσα ή μελλοντική οργάνωση. "

Stuart Wall,
Καθηγητής Διοίκησης και Οικονομίας Εκπαίδευση,
Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης Cambridge (CIEC)

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη