dublin

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Δεν θα χρειαστείτε την τύχη των Ιρλανδών για να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία στο εξωτερικό στο Δουβλίνο. Με απευθείας εγγραφή στο Δουβλίνο City University (DCU), θα έχετε τη χαρά να γνωρίσετε τους Ιρλανδούς, που είναι γνωστοί για τη φιλοξενία τους. Θα νιώσετε περισσότερο στο σπίτι γνωρίζοντας ότι το Δουβλίνο έχει έναν νεαρό πληθυσμό (περισσότερο από το ήμισυ της πόλης είναι κάτω των 25 ετών). Το Δουβλίνο ανταμείβει το ανεξάρτητο πνεύμα με μια διαφορετική κουλτούρα και ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών ευκαιριών.

Το Δουβλίνο City University (DCU) προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από προκλητικά μαθήματα. Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται κυρίως σε εκείνους τους φοιτητές που είναι έτοιμοι για την πρόκληση της προσαρμογής σε μια εντελώς νέα ακαδημαϊκή κουλτούρα που απαιτεί σημαντική ανεξάρτητη εργασία. Το Δουβλίνο θα είναι επίσης η τάξη σας. Πάρτε ένα ιρλανδικό έργο στο Abbey Theatre, το εθνικό θέατρο της χώρας. Μάθετε για την ιστορία του Δουβλίνου εξερευνώντας το Κάστρο του Δουβλίνου που χτίστηκε το 1204. Επισκεφθείτε το Trinity College του Δουβλίνου για να δείτε το βιβλίο του Kells του 7ου αιώνα, ένα αριστοτεχνικό παράδειγμα φωτιζόμενου χειρογράφου, το οποίο στεγάζεται στο δικό του κλιματικά ελεγχόμενο αρχείο στην παλιά βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου .

Καλώς ήλθατε στο εξωτερικό! Θέλουμε να νιώσετε σαν στο σπίτι σας στο Δουβλίνο, γι 'αυτό θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε να ενταχθείτε στη ζωή στο Δουβλίνο. Η εγγραφή σας απευθείας σε ιρλανδικό ίδρυμα μέσω του IES Abroad σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε την τοπική ακαδημαϊκή κουλτούρα, ενώ εξακολουθείτε να επωφελείται από την υποστήριξη του προσωπικού του IES Abroad και της στέγασης.

Γρήγορα γεγονότα

 • Κέντρο: IES Abroad Δουβλίνο
 • Πόλη: Δουβλίνο
 • Χώρα: Ιρλανδία
 • Πιστωτικές μονάδες προγράμματος: 15-19 ανά εξάμηνο (Άνοιξη
 • Γλώσσα διδασκαλίας: Αγγλικά
 • Γλώσσα Προαπαιτούμενα: Κανένα

Ημερομηνίες προγράμματος

Αφού γίνετε δεκτοί, ανατρέξτε στην ενότητα Ταξιδιωτικές Ημερομηνίες των πληροφοριών Predeparture στο MyIESabroad λογαριασμό σας πριν ταξιδέψετε.

Φθινόπωρο 2018

 • 14 Σεπτεμβρίου - 21 Μαΐου (μόνο ακαδημαϊκό έτος)

Προθεσμιακές προθεσμίες υποβολής αιτήσεων:

 • Φθινόπωρο 2018 - 15 Μαΐου 2018
 • Άνοιξη 2019 - 01 Νοεμβρίου 2018

Ακαδημαϊκοί

Η αποστολή του ES Abroad είναι απλή: να σας προσφέρει το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα σπουδών στο εξωτερικό - το οποίο περιλαμβάνει τις ακαδημαϊκές και πολιτιστικές εμπειρίες υψηλής ποιότητας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεργαζόμαστε με το Πανεπιστήμιο του Δουβλίνου.

Πανεπιστήμιο Δουβλίνου (DCU)

Ιδρύθηκε το 1980, το Πανεπιστήμιο Δουβλίνου (DCU) έχει κάνει το σήμα του ως ηγέτης στο εκπαιδευτικό σύστημα της Ιρλανδίας. Οι Sunday Times της Ιρλανδίας ονόμασαν το Πανεπιστήμιο της Χρονιάς του DCU για το 2010. Έχει φιλοξενήσει περίπου 10.000 φοιτητές και διαθέτει πολλά ερευνητικά κέντρα που συνεργάζονται με πανεπιστήμια του εσωτερικού και του εξωτερικού. Το Helix, το μεγαλύτερο κέντρο τέχνης της Ιρλανδίας, βασίζεται στην πανεπιστημιούπολη. Ο κύριος στόχος της DCU είναι να προσφέρει ένα ζωηρό εκπαιδευτικό και κοινωνικό περιβάλλον, ενθαρρύνοντας ταυτόχρονα μια ολιστική προσέγγιση στην ανάπτυξη των σπουδαστών.

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Τα μαθήματα DCU αξίζουν 5 μονάδες ECTS (2,5 μονάδες IES Abroad ). η μετατροπή είναι 1 Πιστωτική IES Abroad για κάθε 2 μονάδες ECTS. Εγγραφείτε για τις πιστωτικές IES Abroad 15-19 IES Abroad . Οι περισσότερες ενότητες συνδέονται με μια πλήρη ηλεκτρονική σειρά μαθημάτων. Τα μαθήματα εργαστηρίων δεν είναι διαθέσιμα στους επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των φοιτητών IES Abroad . Οι κωδικοί των μαθημάτων είναι οι εξής:

 • Ανθρωπιστικές Επιστήμες (HMSAO)
 • Επιχειρήσεις (BSSAO)
 • Μηχανικών και Υπολογιστών (ECSAO)
 • Επιστήμη και Υγεία (SHSAO)

Τα μαθήματα διατίθενται στα ακόλουθα τμήματα:

 • DCU Business School
 • Τμήμα Μηχανικών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών
 • Σχολή Επιστημών και Υγείας

Συμβουλεύοντας

Σε ένα πρόγραμμα άμεσης εγγραφής, εγγραφείτε ως φοιτητής πλήρους φοίτησης σε ένα από τα διεθνή ιδρύματα-εταίρους μας. Παρόλο που το τοπικό ίδρυμα φιλοξενίας σας είναι εκεί όπου θα πάρετε τα μαθήματά σας, είμαστε ακόμα εδώ για να σας υποστηρίξουμε πλήρως.

Συμβουλεύοντας

Η επιλογή και η άμεση εγγραφή σε μαθήματα στο εξωτερικό μπορεί να προκαλέσει σύγχυση και συντριπτική πλάνη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας προσφέρουμε προκαταρκτικές συμβουλές ειδικά για τις ανάγκες σας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε υποστήριξη και καθοδήγηση σε όλη την διαδικασία υποβολής αιτήσεων και εγγραφής. Αλλά οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας δεν σταματούν εκεί. Ενώ είστε στο Δουβλίνο, το τοπικό προσωπικό μας είναι διαθέσιμο για να σας βοηθήσει να μεταβαίνετε στο νέο σας σπίτι.

Υποστήριξη

Οι υπηρεσίες υποστήριξης που προσφέρουμε στους σπουδαστές άμεσης εγγραφής IES Abroad έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας στο εξωτερικό όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά και ομαλά. Ξέρουμε ότι η φοίτηση στο εξωτερικό είναι μια περιπέτεια και, κατά περιόδους, μπορεί να χρειαστείτε βοήθεια ή απλά κάποιον που να μιλήσει - γι 'αυτό το προσωπικό μας θα είναι εκεί για σας.

Προσωπικό στο χώρο

Ως φοιτητής του IES Abroad εγγραφεί απευθείας σε ένα τοπικό πανεπιστήμιο στο Δουβλίνο, έχετε πρόσβαση IES Abroad προσωπικό του IES Abroad , το οποίο είναι ειδικά αφιερωμένο στις ανάγκες σας. Το προσωπικό μας στο χώρο εργασίας σας συνεργάζεται μαζί σας και το τοπικό σας ίδρυμα για να απαντήσετε σε τυχόν ερωτήσεις σχετικά με τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις, τη στέγαση ή την ευημερία και ασφάλεια.

Στέγαση

Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η μεγαλύτερη πρόκλησή σας είναι να αποφασίσετε ποια ορόσημα θα δείτε πρώτα ή να ανακαλύψετε το καλύτερο καφέ - μη βρίσκοντας ένα μέρος για να ζήσετε όπου αισθάνεστε άνετα. Κάνουμε το καλύτερό μας για να εντοπίσουμε τη στέγαση που αντανακλά το πώς ζουν οι ντόπιοι φοιτητές. Ο στόχος μας είναι ότι όταν φύγετε από το Δουβλίνο, θα νιώσετε σαν στο σπίτι.

Student Apartments - Θα διαμείνετε στα διαμερίσματα του Δήμου του Δουβλίνου με τους ντόπιους φοιτητές. Οι σουίτες των διαμερισμάτων είναι πλήρως επιπλωμένες και διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες. Κάθε μονάδα προσφέρει μια ενσύρματη σύνδεση στο Internet σε όλους τους χώρους του υπνοδωματίου και των κοινόχρηστων χώρων. Θα έχετε το δικό σας ιδιωτικό υπνοδωμάτιο και θα μοιραστείτε τη μονάδα με έως και τρεις συγκατοίκους που μπορεί να έχουν μικτό φύλο. Ωστόσο, θα έχετε τη δυνατότητα να υποδείξετε στο Έντυπο Στέγασης IES Abroad εάν έχετε κάποιες προϋποθέσεις διαμονής σχετικά με αυτό. Τα σχέδια φαγητού δεν συμπεριλαμβάνονται.

Φοιτητική ζωή

Προσανατολισμός Όταν φτάσετε στο Δουβλίνο, συμμετέχετε σε έναν προσανατολισμό που σας εισάγει στο προσωπικό του IES Abroad Dublin, στους συμφοιτητές σας και στην πόλη του Δουβλίνου. Τα θέματα όπως οι ακαδημαϊκοί, η στέγαση, οι μεταφορές, η υγεία και η ασφάλεια καλύπτονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Επιπλέον, ο ολοκληρωμένος προσανατολισμός CORE ™, IES Abroad

Εξωσχολικές δραστηριότητες

Ενώ βρίσκεστε στο Δουβλίνο, η ένταξη σε έναν κοινωνικό ή αθλητικό σύλλογο είναι ένας πολύ καλός τρόπος να συναντήσετε τους ντόπιους φοιτητές. Το DCU προσφέρει πολλά κλαμπ και κοινωνίες που θα σας βοηθήσουν να ενταχθείτε στην τοπική κουλτούρα της πανεπιστημιούπολης, συμπεριλαμβανομένων όλων από το Astronomy Club μέχρι το Ultimate Frisbee.

Απαιτήσεις επιλεξιμότητας

 • 18 ετών
 • Σε καλή κατάσταση στο σχολείο στο σπίτι σας
 • 3,0 GPA ή καλύτερα σε κλίμακα 4,0 (οι συμφωνίες GPA υπό 3,0 θα εξεταστούν κατά περίπτωση)

Διαβατήριο

Πρέπει να υπάρχει διαβατήριο που να ισχύει τουλάχιστον έξι μήνες μετά την ημερομηνία λήξης του προγράμματος, με τουλάχιστον δύο κενές σελίδες. Οι Αμερικανοί πολίτες που διαθέτουν έγκυρο διαβατήριο δεν χρειάζεται να αποκτήσουν θεώρηση για να εισέλθουν ή να σπουδάσουν στην Ιρλανδία. Για τους πολίτες που δεν είναι υπήκοοι των Η.Π. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Κόστος

Φθινόπωρο 2018 Ακαδημαϊκό Έτος

 • Δίδακτρα: 21.380 δολάρια
 • Στέγαση: $ 7.965
 • Ασφάλιση: 455 δολάρια
 • Σύνολο: 29.800 δολάρια

Θεωρήστε αυτές τις τιμές ως σημείο εκκίνησης. Σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε με το γραφείο σπουδών σας στο εξωτερικό για να προσδιορίσετε το πραγματικό κόστος για εσάς, όταν παραγγέλνετε οικονομική βοήθεια, υποτροφίες, πολιτικές σχολείου στο σπίτι σας και άλλους παράγοντες.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά
IES Abroad

Κοιτάξτε128 περισσότερα μαθήματα αποIES Abroad »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
1 - 2 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
29,800 USD
Διάρκεια: Πτώση 2018
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη