Άμεση Εγγραφή στο Λονδίνο - University College London

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα στον ιστότοπο της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Κερδίστε πιστώσεις ΗΠΑ σχεδόν αυτό το καλοκαίρι

Ξεπερνώ! Κερδίστε επιπλέον πίστωση μέσω ενός παγκοσμίως αναγνωρισμένου εκπαιδευτικού προγράμματος των ΗΠΑ αυτό το καλοκαίρι στο πρόγραμμα Virtual World DiscoverIES .

Απλώς φανταστείτε: μια μέρα εξερευνάτε την επιχειρηματική ηθική με έναν καθηγητή στο Λονδίνο και την επόμενη είναι η ιαπωνική ποπ κουλτούρα από το Τόκιο, σπουδάζοντας μαζί με συμμαθητές από τα υψηλότερα ταξινομημένα κολλέγια και πανεπιστήμια των ΗΠΑ. Έτσι είναι να παρακολουθήσετε ένα ή δύο μαθήματα (της επιλογής σας!) Από τα πιο δημοφιλή κέντρα του IES Abroad σε όλο τον κόσμο αυτό το καλοκαίρι.

Μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να ανακαλύψετε τον κόσμο μέσω του IES Abroad .

london

Γιατί το Λονδίνο;

Υπάρχει κάτι ακαταμάχητο για το Λονδίνο. Ίσως είναι τα αξιοθέατα όπως το Big Ben ή η Πύλη του Πύργου που ήδη αισθάνονται οικεία. Ή ο διεθνής χαρακτήρας που είναι εμφανής σε κάθε γειτονιά, όπου ζουν και εργάζονται άνθρωποι διαφορετικού πολιτισμικού, εθνοτικού και κοινωνικοοικονομικού υπόβαθρου. Ό, τι και αν σας έχει τραβήξει στο Λονδίνο, μην κοιτάτε πίσω τώρα - το Λονδίνο περιμένει!

Τι θα μελετήσετε

Επωφεληθείτε από το πρόγραμμα άμεσης εγγραφής μας και εγγραφείτε σε ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου: University College London (UCL). Η UCL σας προσφέρει προκλητικές ακαδημαϊκές επιλογές σε πολλά επιστημονικά πεδία.

Ως ένα μεγάλο ίδρυμα (πάνω από 25.000 μαθητές), η QMUL προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προκλητικών ακαδημαϊκών επιλογών. Επιπλέον, το κολέγιο έχει μακρά ιστορία διεθνισμού: σχεδόν το 30% του φοιτητικού σώματος και του προσωπικού προέρχονται από χώρες εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, με περισσότερες από 160 χώρες να εκπροσωπούνται στον διεθνή φοιτητικό πληθυσμό.

Καθημερινή ζωή

IES Abroad London είναι αφιερωμένο στην ενίσχυση της εμπειρίας σας στο εξωτερικό στο εξωτερικό με τις ανώτερες φοιτητικές υπηρεσίες και τις ευκαιρίες για πλήρη εμπειρία στη ζωή στο Λονδίνο. Το προσωπικό μας στο Λονδίνο θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία σας στο εξωτερικό.

Το Λονδίνο θα είναι η τάξη σας. Η συμμετοχή στην τοπική κοινότητα ή σε μια φοιτητική λέσχη εμπλουτίζει τις μαθησιακές σας εμπειρίες και παρέχει εξαιρετικές ευκαιρίες για πολιτιστική ολοκλήρωση.

Θέλουμε να νιώσετε σαν στο σπίτι σας στην Αγγλία, γι 'αυτό κάνουμε ό, τι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε να ενταχθείτε στη ζωή στο Λονδίνο. Οι επιλογές στέγασης σας προσφέρουν ευκαιρίες να συναντήσετε και να δημιουργήσετε νέους φίλους, ενώ οι πολιτιστικές εκδηλώσεις σας εξοικειώσουν με την πόλη.

Ακαδημαϊκοί

Η αποστολή του IES Abroad είναι απλή: να σας προσφέρει το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα σπουδών στο εξωτερικό - το οποίο περιλαμβάνει τις ακαδημαϊκές και πολιτιστικές εμπειρίες υψηλής ποιότητας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεργαζόμαστε με το University College του Λονδίνου.

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Το προπτυχιακό πρόγραμμα UCL αποτελείται από μια σειρά από διαλέξεις, σεμινάρια και σεμινάρια (και τάξεις εργαστηρίων αν εγγράφονται σε θέματα επιστήμης). Τα μαθήματα διδασκαλίας είναι πολύ μικρότερα από τα μαθήματα διδασκαλίας και, σε ορισμένα τμήματα, διδάσκονται με βάση τη βάση δεδομένων "one-on-one".

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση σε ένα ή δύο ακαδημαϊκά τμήματα και στη συνέχεια να επιλέξετε μαθήματα από αυτά τα τμήματα. Ως φοιτητής της UCL, πρέπει να εγγραφείτε σε 16 μονάδες ανά εξάμηνο.

Η UCL προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων, με ιδιαίτερα πλεονεκτήματα:

 • Αρχαιολογία
 • Οικονομικά
 • Αγγλικά
 • Γεωγραφία
 • Ιστορία
 • Φιλοσοφία

Σημαντική σημείωση: Δεν υπάρχουν όλα τα τμήματα κάθε όρος. Επίσης, ορισμένοι μπορεί να χρειαστούν επιπλέον χρέωση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα και τις αμοιβές, δείτε παρακάτω στο τμήμα Μαθήματα. Η καρτέλα Κόστος παραπάνω είναι ένας άλλος πόρος για τα τέλη.

Για μια περίληψη των τμημάτων που είναι διαθέσιμα όταν και τα οποία επιβαρύνονται με πρόσθετη χρέωση, κάντε κλικ εδώ. Για τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες και πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τα μαθήματα, ανατρέξτε στον ιστότοπο της UCL.

Slade School of Fine Art - Ανεξάρτητο πρόγραμμα στούντιο

Με αποδεδειγμένη καλλιτεχνική ικανότητα και δέσμευση, μπορείτε να απευθυνθείτε στο πλήρες πρόγραμμα Ανεξάρτητου Σπουδαστή στη Σχολή Καλών Τεχνών Slade. Μπορείτε να εξειδικεύσετε σε έργα ζωγραφικής, γλυπτικής ή καλών τεχνών και να εργαστείτε μαζί με τους BA και BFA στους μαθητές των Καλών Τεχνών στα στούντιο. Σχεδιασμένο για σπουδαίους φοιτητές, το πρόγραμμα προσφέρει προσωπικούς δασκάλους, σεμινάρια και σεμινάρια, καθώς και μελέτη από πρώτο χέρι της τέχνης σε γκαλερί και μουσεία γύρω από το Λονδίνο.

Ίδρυμα (ες) εταίρου

Queen Mary, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Πανεπιστημιακά δεδομένα

 • Ιδρύθηκε το 1826
 • Περισσότεροι από 29 νικητές του βραβείου Νόμπελ προέρχονται από την κοινότητα UCL
 • Το πρώτο πανεπιστήμιο στην Αγγλία για να καλωσορίσει τους σπουδαστές ανεξάρτητα από τη θρησκεία, τη φυλή, το φύλο ή την τάξη
 • 38.000 φοιτητές που εκπροσωπούν 150 χώρες

Τοποθεσία

Η συγκέντρωση των ακαδημαϊκών κτιρίων της UCL στο Bloomsbury (Κεντρικό Λονδίνο) αντανακλά την πλούσια πνευματική και λογοτεχνική ιστορία της τοποθεσίας. Ο Charles Dickens, η Βιρτζίνια Γουόλφ και ο Ντίλαν Τόμας (για να αναφέρουμε μερικούς) κάποτε κάλεσαν το σπίτι στο Bloomsbury. Το Βρετανικό Μουσείο, η Oxford Street, το Covent Garden και το West End βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Bloomsbury.

Συμβουλές & υποστήριξη

Σε ένα πρόγραμμα άμεσης εγγραφής, εγγραφείτε ως φοιτητής πλήρους φοίτησης σε ένα από τα διεθνή ιδρύματα-εταίρους μας. Παρόλο που το τοπικό ίδρυμα φιλοξενίας σας είναι εκεί όπου θα πάρετε τα μαθήματά σας, είμαστε ακόμα εδώ για να σας υποστηρίξουμε πλήρως.

Συμβουλεύοντας

Η επιλογή και η άμεση εγγραφή σε μαθήματα στο εξωτερικό μπορεί να προκαλέσει σύγχυση και συντριπτική πείρα - σας προσφέρουμε συμβουλές προκατόχου που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε υποστήριξη και καθοδήγηση σε όλη την διαδικασία υποβολής αιτήσεων και εγγραφής.

Προσωπικό στο χώρο

Ως IES Abroad των φοιτητών που εγγράφονται απευθείας σε ένα τοπικό βρετανικό πανεπιστήμιο, έχετε πρόσβαση στα IES Abroad Λονδίνου Κέντρο και το προσωπικό που είναι ειδικά αφιερωμένο στις ανάγκες σας. Το προσωπικό μας στο χώρο εργασίας σας συνεργάζεται μαζί σας και το τοπικό σας ίδρυμα για να απαντήσετε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις, τη στέγαση, την ευημερία και την ασφάλεια.

Υποστήριξη

Οι υπηρεσίες υποστήριξής μας για φοιτητές άμεσης εγγραφής έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας στο εξωτερικό. Ξέρουμε ότι οι σπουδές στο εξωτερικό είναι μια περιπέτεια και, κατά περιόδους, μπορεί να χρειαστείτε βοήθεια ή απλά κάποιον που να μιλήσει - γι 'αυτό το προσωπικό μας είναι εκεί για σας.

Εκδρομές και εκδηλώσεις

Παρόλο που η περιπέτεια ξεκινάει στο Λονδίνο, τα ταξίδια μας και τα ταξίδια που σχετίζονται με τα μαθήματα σας οδηγούν πέρα από την πόλη για να ανακαλύψετε τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της χώρας υποδοχής σας. Αυτά τα ταξίδια επιδοτούνται εν μέρει από το IES Abroad . Εδώ είναι μερικοί πιθανοί προορισμοί.

Στόουνχεντζ και Μπαθ

2 ημέρες | Φθινόπωρο & Άνοιξη

Επισκεφθείτε το μυστηριώδες Stonehenge και τα αρχαία ρωμαϊκά λουτρά στο Bath. Απολαύστε τη συλλογή της μόδας της παγκόσμιας κλάσης στο Μουσείο μόδας και εξερευνήστε το Κέντρο Jane Austen.

Μπράιτον

1 ημέρα | Φθινόπωρο & Άνοιξη

Εξερευνήστε τον ιστορικό λαβύρινθο των στριφογυριστικών διαδρόμων και επωφεληθείτε από την επίσκεψη στο Royal Pavilion, ένα από τα πιο εξωτικά βασιλικά παλάτια της Ευρώπης.

Cambridge

1 ημέρα | Φθινόπωρο & Άνοιξη

Επισκεφθείτε αυτή την ιστορική πανεπιστημιακή πόλη, με τα γραφικά κολέγια της και περιστρέψτε (σε γόνδολα) στον ποταμό.

Λίβερπουλ

1 ημέρα | Φθινόπωρο & Άνοιξη

Περάστε ένα Σάββατο που βιώνει τη Λίβερπουλ. Απολαύστε περιηγημένη περιήγηση στην πόλη, συμπεριλαμβανομένης μιας επίσκεψης στο Μουσείο Beatles.

Stratford-Upon-Avon

1 ημέρα | Φθινόπωρο & Άνοιξη

Επισκεφθείτε το σπίτι του Σαίξπηρ, που ήταν ο τόπος γέννησής του, και την Εκκλησία της Αγίας Τριάδας, όπου είναι θαμμένος.

Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει επίσης ένα ταξίδι ανά εξάμηνο που σας επιτρέπει να κατανοήσετε καλύτερα από πρώτο χέρι τις προκλήσεις της κοινοτικής υγειονομικής περίθαλψης σε μια αναπτυσσόμενη οικονομία. Απαιτούνται ταξίδια που σχετίζονται με το μάθημα, ολοκληρωμένα ακαδημαϊκά στοιχεία αυτού του προγράμματος. Το κόστος των ταξιδιών που σχετίζονται με το μάθημα περιλαμβάνεται στο τέλος προγράμματος του IES Abroad .

Καθημερινή ζωή

Μέρος που σας κάνει να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας στο Λονδίνο είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας βοηθήσουμε να αισθανθείτε ασφαλείς και να φροντίσετε. Είτε πρόκειται για πρόγραμμα προσανατολισμού που σας κάνει να αισθάνεστε προετοιμασμένοι, για στέγαση που βρίσκεται καλά και άνετα, είτε για εκδρομές στην περιοχή που σας απομακρύνουν από το πεπατημένο μονοπάτι - είμαστε όλοι για τις φοιτητικές υπηρεσίες μας.

Προσανατολισμός

IES Abroad Προσανατολισμός

Κατά την άφιξή σας στο Λονδίνο, συμμετέχετε σε ένα εισαγωγικό προσανατολισμό με το προσωπικό του IES Abroad London. Σχεδιασμένο ειδικά για φοιτητές άμεσης εγγραφής, το πρόγραμμα προσανατολισμού σας εισάγει στο πρόγραμμα άμεσης εγγραφής σας, στους συναδέλφους σας και στο Λονδίνο.

Πανεπιστημιακός προσανατολισμός

Παρακολουθείτε επίσης τον προσανατολισμό της UCL, όπου μπορείτε να εξοικειωθείτε με την υλικοτεχνική υποστήριξη της φοιτητικής ζωής.

Στέγαση

Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η μεγαλύτερη πρόκλησή σας είναι να αποφασίσετε ποια ορόσημα θα δείτε πρώτα ή να ανακαλύψετε το καλύτερο καφέ - μη βρίσκοντας ένα μέρος για να ζήσετε όπου αισθάνεστε άνετα. Κάνουμε το καλύτερό μας για να εντοπίσουμε τη στέγαση που αντανακλά το πώς ζουν οι ντόπιοι φοιτητές. Ο στόχος μας είναι ότι όταν φύγετε από το Λονδίνο, θα νιώσετε σαν στο σπίτι.

Ως μέρος των άμεσων υπηρεσιών εγγραφής μας, προσφέρουμε άνετη και άνετη στέγαση για όλους τους φοιτητές, γιατί η εξασφάλιση στέγασης ανεξάρτητα μπορεί να αποτελέσει πρόκληση. IES Abroad λύσεις στέγασης του IES Abroad πληρούν τα πρότυπα ασφαλείας και ασφάλειας.

Φοιτητικά Σπίτια - Ενώ σπουδάζετε στην UCL, ζείτε σε φοιτητικά σπίτια. Έχετε πρόσβαση σε μια κουζίνα όπου μπορείτε να ετοιμάσετε το δικό σας φαγητό ή έχετε την επιλογή να αγοράσετε τα γεύματά σας από τα διάφορα καταστήματα τροφίμων στην κύρια πανεπιστημιούπολη UCL. Διατίθεται ασύρματη πρόσβαση στο δωμάτιό σας.

Εξωσχολικές Δραστηριότητες & Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Επωφεληθείτε από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνουμε στο Λονδίνο, όπως:

 • Παρακολουθείτε τοπικές αθλητικές εκδηλώσεις, όπως η Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ
 • Πηγαίνοντας σε εκδρομές στις διάφορες αγορές του Λονδίνου
 • Πηγαίνοντας στις παγκόσμιες εμφανίσεις σε πολλούς χώρους διασκέδασης του Λονδίνου

Πανεπιστημιακοί Όμιλοι & Εκδηλώσεις

Η ένωση φοιτητών UCL είναι ένας πολύτιμος πόρος για να ενταχθείτε περαιτέρω στην τοπική φοιτητική ζωή. Η ένωση υποστηρίζει περισσότερα από 250 σωματεία και κοινωνίες. Κάθε χρόνο, χιλιάδες μαθητές επιλέγουν να συμμετάσχουν. Έχετε επίσης πρόσβαση στην φοιτητική ένωση του Student Central του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Κόστος

Θεωρήστε αυτές τις τιμές ως σημείο εκκίνησης. Σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε με το γραφείο σπουδών σας στο εξωτερικό για να προσδιορίσετε το πραγματικό κόστος για εσάς, όταν παραγγέλνετε οικονομική βοήθεια, υποτροφίες, πολιτικές σχολείου στο σπίτι σας και άλλους παράγοντες.

Άνοιξη 2020

Ορος Δίδακτρα Στέγαση ΑΣΦΑΛΙΣΗ Σύνολο
Άνοιξη 2020 17.110 δολάρια $ 7,460 $ 230 24.800 δολάρια

Υποτροφίες και βοήθεια

Υποτροφίες για συγκεκριμένα προγράμματα

Robert McNeill Ανάγκη με βάση τη διεθνή επιχειρηματική υποτροφία

Έως $ 3.000? χορηγείται σε 2 φοιτητές κάθε χρόνο.

Αυτή η υποτροφία ονομάζεται προς τιμήν του Robert McNeill, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του IES Abroad για 25 χρόνια (6 χρόνια ως Πρόεδρος). Ανοικτή σε φοιτητές που ενδιαφέρονται για τις διεθνείς επιχειρήσεις. Οι κύριοι μπορούν να περιλαμβάνουν τη διαχείριση, το μάρκετινγκ, την οικονομία, τη χρηματοδότηση, τις διεθνείς σχέσεις και τις κοινωνικές και συμπεριφορικές επιστήμες.

Dr. William Louis Gaines Ιστορία που βασίζεται στις ανάγκες ή Υποτροφίες Διεθνών Σχέσεων

Έως $ 1.875. απονέμεται σε 4-6 φοιτητές κάθε χρόνο.

Αυτή η υποτροφία ονομάζεται προς τιμή του Δρ. William Louis Gaines, Προέδρου του IES Abroad από το 1974-1992. Ο Δρ Gaines ήταν αφιερωμένη στην ενίσχυση της IES Abroad «s ακαδημαϊκά πλαίσια, διευρύνοντας το πεδίο εφαρμογής της IES Abroad θέσεις, και τη διασφάλιση της χρηματοοικονομικής ίδρυση του οργανισμού.

Ανοικτή στους φοιτητές που ασχολούνται με την Ιστορία ή τις Διεθνείς Σχέσεις.

Edward Mowatt Δωρεά Υποτροφία

Μέχρι 2.000 δολάρια το καθένα. απονέμεται σε 4-6 φοιτητές κάθε χρόνο.

Αυτές οι υποτροφίες απευθύνονται σε φοιτητές στο πρόγραμμα IES Abroad London semester και year.

Υποτροφίες Σπουδών στο Εξωτερικό για μελλοντικούς μηχανικούς

Μέχρι 10.000 δολάρια? χορηγείται σε 6 φοιτητές κάθε χρόνο.

Η Υποτροφία Υποτροφίας για τους Μελλοντικούς Μηχανικούς ιδρύθηκε από έναν ανώνυμο δωρητή για να ενθαρρύνει περισσότερους φοιτητές μηχανικών να έχουν την εμπλουτιστική και μεταβαλλόμενη ζωή εμπειρία της στο εξωτερικό.

Το Κέντρο μας

Το IES Abroad London Centre, που βρίσκεται στην κεντρική περιοχή του Λονδίνου Bloomsbury, απέχει 2 λεπτά με τα πόδια από το Βρετανικό Μουσείο.

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν:

 • Γεωργιανό κτίριο του 18ου αιώνα
 • ΑΙΘΟΥΣΕΣ διδασκαλιας
 • Πόροι βιβλιοθήκης
 • Ασύρματο Internet
 • Εγκαταστάσεις εκτύπωσης
 • Εξωτερική αυλή
 • Γραφεία προσωπικού
 • Φοιτητικό σαλόνι
 • Γυμναστήρια ουδέτερα μπάνια

Το Κέντρο IES Abroad London αναγνωρίζεται από την Υπηρεσία Διασφάλισης Ποιότητας για την Ανώτατη Εκπαίδευση (QAA) για να ανταποκριθεί ή να υπερβεί τις προσδοκίες του Ηνωμένου Βασιλείου ως ποιοτικός πάροχος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectation ... περαιτέρω

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectations. Our goal is to rock the world of some 6,000 study abroad students every year. Διαβάστε Λιγότερα
Σικάγο , Amsterdam , Αρλ , Ώκλαντ , Βαρκελώνη , Πεκίνο , Βερολίνο , Μπουένος Άιρες , Κέιπ Τάουν , Christchurch , Δουβλίνο , Freiburg , Γρανάδα , Λονδίνο , Μαδρίτη , Μιλάνο , Ναγκόγια , Ναντ , Νέα Υόρκη , Ομορφη , Παρίσι , Οξφόρδη , Quito , Ραμπάτ , Ρώμη , Σαλαμάνκα , Σαντιάγκο , Σαγκάη , Σιένα , Σίδνεϊ , Τόκιο , Puerto Ayora , Βιέννη , Χονγκ Κονγκ , Puerto Baquerizo Moreno , Cambridge + 35 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη