amsterdam

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Είστε πρόθυμοι να πάρετε μια ανεξάρτητη, φρέσκια ματιά στον κόσμο και στον εαυτό σας; Αφήστε το Amsterdam να επαναπροσδιορίσει την προοπτική σας. Αυτή η προοδευτική πόλη είναι γνωστή για τις πρωτοποριακές της συμβολές στην τέχνη, την επιχειρηματικότητα, την πολιτική και την κοινωνική πολιτική και για τη σημασία της στην ιστορία της Ευρώπης και του κόσμου.

Η Μελέτη μας στο Πρόγραμμα του Άμστερνταμ εκμεταλλεύεται τη μοναδική ισορροπία της ιστορίας και του σύγχρονου πολιτισμού της πόλης και σας επιτρέπει να δομήσετε τις σπουδές σας στο περίφημο Universiteit van Amsterdam (UvA) και στο Κέντρο IES Abroad .

Με έντονη έμφαση στον διεθνισμό, το UvA προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων για να εγγραφείτε, συμπεριλαμβανομένων των Συγκρούσεων και της Πολιτιστικής Διαφορετικότητας, της Παγκοσμιοποίησης και των Διεθνών Σχέσεων και της Κοινωνιολογίας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από τις προσφορές μαθημάτων του IES Abroad , σε στούντιο τέχνης, ολλανδική γλώσσα, έρευνα και άλλα θέματα.

Το Άμστερνταμ θα είναι η τάξη σας. Ορισμένα μαθήματα περιλαμβάνουν χειροκίνητα εξαρτήματα για να σας βοηθήσουν να εξερευνήσετε το Άμστερνταμ και τα περίχωρά του, ενώ μαθαίνετε για το παρελθόν και το παρόν της πόλης. Μελετήστε την ιστορία του Άμστερνταμ, επισκεπτόμενοι μερικά από τα ιστορικά σημεία της πόλης, όπως το σπίτι της Άννας Φρανκ και το σπίτι Rembrandt. Εξερευνήστε τα περίφημα μουσεία της πόλης, όπως το Rijksmuseum, το Μουσείο Βαν Γκογκ και το Μουσείο Stedelijk. Μάθετε περισσότερα για αυτή την διαφορετική κουλτούρα, hopping σε ένα ποδήλατο και περιοδεία στις ιστορικές γειτονιές της πόλης. Γνωρίστε τους ανθρώπους του Άμστερνταμ και ανακαλύψτε πόσο διαφορετικές είναι.

Θέλουμε να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας στο Άμστερνταμ, γι 'αυτό κάνουμε ό, τι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε να ενταχθείτε στη ζωή στην πόλη. Από τη στέγαση σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, η δουλειά μας είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε την πιο αυθεντική εμπειρία στο εξωτερικό.

Γρήγορα γεγονότα

 • Κέντρο: IES Abroad Amsterdam
 • Πόλη: Άμστερνταμ
 • Χώρα: Ολλανδία
 • Πιστωτικές μονάδες προγράμματος: 15-17 μονάδες
 • Γλώσσα διδασκαλίας: Αγγλικά
 • Γλώσσα Προαπαιτούμενα: Κανένα

Ημερομηνίες προγράμματος

Αφού γίνετε δεκτοί, ανατρέξτε στην ενότητα Ταξιδιωτικές Ημερομηνίες των πληροφοριών Predeparture στο MyIESabroad λογαριασμό σας πριν ταξιδέψετε.

Φθινόπωρο 2018

20 Αυγούστου - 22 Δεκεμβρίου

Άνοιξη 2019

28 Ιανουαρίου - 31 Μαΐου

Προθεσμιακές προθεσμίες υποβολής αιτήσεων:

Άνοιξη 2019 - 19 Οκτωβρίου 2018

Ακαδημαϊκοί

Η αποστολή μας είναι απλή: να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα σπουδών στο εξωτερικό - το οποίο περιλαμβάνει τις υψηλότερες ποιοτικές ακαδημαϊκές και πολιτιστικές εμπειρίες.

Προσφέρουμε μοναδικά μαθήματα που αναζητούν την ολλανδική γλώσσα, τον πολιτισμό και τις τέχνες. Οι καθηγητές παγκόσμιας κλάσης και οι επιλογές μαθημάτων στο Universiteit van Amsterdam (UvA) ενισχύουν την ακαδημαϊκή σας εμπειρία και σας προσφέρουν νέες προοπτικές καθημερινά στην τάξη.

Ενώ στο Άμστερνταμ, παίρνετε 15-18 μονάδες ανά εξάμηνο. Τα μαθήματα UvA και τα μαθήματα IES Abroad ανέρχονται σε 6 μονάδες το καθένα.

Δημιουργήστε τη δική σας ακαδημαϊκή εμπειρία επιλέγοντας από τα ακόλουθα απαιτούμενα και προαιρετικά στοιχεία:

 • Μαθήματα Universiteit van Amsterdam (UvA) - (απαιτείται τουλάχιστον ένα μάθημα UvA)
 • Ένα ή περισσότερα μαθήματα IES Abroad - (προαιρετικά)

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Πρόκειται για μια λίστα με τις προγραμματισμένες προσφορές μαθημάτων. Αφού γίνετε δεκτοί, θα δείτε μια λίστα με τις τελικές προσφορές μαθημάτων στο MyIESabroad λογαριασμό σας.

Ιστορίας της τέχνης

AH 315 - Στιγμιότυπα της ολλανδικής τέχνης: Από το Rembrandt έως το Mondriaan and Beyond (Φθινόπωρο, Άνοιξη)

Τέχνη

AR 250 - Studio Rietveld: Εισαγωγή στην Art Studio στο Άμστερνταμ (Φθινόπωρο, Άνοιξη)

Πολιτισμικές σπουδές

 • CU 101 - Ολλανδική γλώσσα και πολιτισμός (Φθινόπωρο, Άνοιξη)
 • CU 211 - Διάλογοι για Διαφορές (Φθινόπωρο, Άνοιξη)

Ολλανδική γλώσσα

DU 101 - Ολλανδική γλώσσα και πολιτισμός (Φθινόπωρο, Άνοιξη)

Μελέτες για το φύλο

SS / GS 315 - Εισαγωγή στη μελέτη της σεξουαλικότητας και του φύλου στο πλαίσιο του Άμστερνταμ (Φθινόπωρο, Άνοιξη)

Διαπολιτισμική επικοινωνία

IC / PS 311 - Διαπολιτισμική Ψυχολογία (Φθινόπωρο, Άνοιξη)

Ψυχολογία

IC / PS 311 - Διαπολιτισμική Ψυχολογία (Φθινόπωρο, Άνοιξη)

Κοινωνικές σπουδές

SS / GS 315 - Εισαγωγή στη μελέτη της σεξουαλικότητας και του φύλου στο πλαίσιο του Άμστερνταμ (Φθινόπωρο, Άνοιξη)

Σχετικά με το Universiteit van Amsterdam

Το Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ υπερηφανεύεται για το ευρύ φάσμα των πολυεπιστημονικών προσφορών του και την έντονη εστία του στη διεθνοποίηση. Αυτές οι ιδιότητες αντικατοπτρίζονται στον μεγάλο αριθμό διεθνών και σπουδαστών στο εξωτερικό στο Πανεπιστήμιο. Ιδρύθηκε το 17ο αιώνα στο Άμστερνταμ, το πανεπιστήμιο είναι γνωστό για την πλούσια πνευματική, καλλιτεχνική και εμπορική του ιστορία και για τη συμβολή του στη σύγχρονη υποτροφία, τις επιχειρήσεις και την πολιτική.

Το Πρόγραμμα Σπουδών στο Άμστερνταμ είναι μέρος του Προγράμματος Ανταλλαγής Άμστερνταμ - Κοινωνικές Επιστήμες (AEXP-Social Sciences) που ήταν παλαιότερα γνωστό ως Πρόγραμμα Πιστοποίησης Προπτυχιακών Σπουδών (UCP) στο Κολλέγιο Κοινωνικών Επιστημών (CSS) στο UvA.

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Ως φοιτητής του IES Abroad , το πρόγραμμα σπουδών σας υπάγεται σε μεγάλο βαθμό στο Πρόγραμμα Ανταλλαγής Αμστερνταμ - Κοινωνικές Επιστήμες (AEXP-Κοινωνικές Επιστήμες) στο Κολλέγιο Κοινωνικών Επιστημών (CSS). Οι αιτήσεις για να παρακολουθήσουν μαθήματα εκτός των AEXP-Scocial Sciences αντιμετωπίζονται κατά περίπτωση, καθώς τα επιμέρους τμήματα της UvA έχουν την τελική απόφαση αποδοχής σε κάθε συγκεκριμένο μάθημα.

Επισκεφθείτε τον κατάλογο μαθημάτων του AEXP-Social Sciences για να πάρετε μια αίσθηση των μαθημάτων που μπορεί να προσφέρονται κατά τη διάρκεια της θητείας σας στο εξωτερικό. (Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει κλικ στα διάφορα "συστοιχίες" για να δείτε το πλήρες φάσμα των διαθέσιμων στοιχείων.)

Τα μαθήματα στο UvA παρατίθενται σε μονάδες ECTS. 2 μονάδες ECTS ίσες με 1 US / IES Abroad Πιστωτικές μονάδες IES Abroad . Για παράδειγμα, ένα μάθημα αξίας 12 ECTS αξίζει 6 μονάδες IES Abroad .

Μπορείτε να επιλέξετε από μαθήματα σε:

 • Ανθρωπολογία
 • Τέχνη
 • Σύγκρουση και πολιτισμική ποικιλομορφία
 • Ολλανδική κοινωνία
 • Την εθνότητα, τη μετανάστευση και τον εθνικισμό
 • Φύλο και σεξουαλικότητα
 • Παγκοσμιοποίηση και διεθνείς σχέσεις
 • ΜΜΕ και επικοινωνία
 • Σχεδιασμός και Ανάπτυξη
 • Πολιτική, διακυβέρνηση και δημοκρατία
 • Κοινωνιολογία
 • Αστικές μελέτες και παγκόσμια υγεία

Εάν έχετε τα προσόντα και έχετε το σωστό υπόβαθρο, μπορείτε να παρακολουθήσετε δύο μαθήματα στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών και Επιχειρήσεων των οποίων η Σχολή Επιχειρήσεων του Άμστερνταμ (ASB) είναι διαπιστευμένη με EQUIS. Ισχύουν οι προϋποθέσεις και οι λοιπές απαιτήσεις.

Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, μπορείτε επίσης να πάρετε μια τάξη στη Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών σε έναν από τους ακόλουθους τομείς:

 • Τέχνες και ΜΜΕ
 • Ευρωπαϊκές και αμερικανικές σπουδές
 • Ιστορία
 • Βιβλιογραφία
 • Φιλοσοφία και λόγος

Λάβετε υπόψη ότι αυτές οι ευκαιρίες είναι περιορισμένες.

Εκδρομές σχετικές με το μάθημα

Οι εκδρομές που σχετίζονται με τα μαθήματα είναι ακαδημαϊκά ταξίδια που συνδέονται με μαθήματα. Είναι οργανωμένα για να συμπληρώσουν τα μαθήματα IES Abroad και να συμβάλουν στη γενική γνώση του πολιτισμού και της κοινωνίας του Άμστερνταμ. Η συμμετοχή βασίζεται στην εγγραφή μαθημάτων.

Τα προηγούμενα παραδείγματα περιλαμβάνουν:

 • Περιηγήσεις μουσείων και γκαλερί σύγχρονης τέχνης
 • Πεζοπορία στις γειτονιές του Άμστερνταμ
 • Ξενάγηση στην περιοχή του κόκκινου φωτός
 • Εκδρομή στο Χάρλεμ και τη Χάγη

Στέγαση

Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η μεγαλύτερη πρόκλησή σας είναι να αποφασίσετε ποια ορόσημα θα δείτε πρώτα ή να ανακαλύψετε το καλύτερο καφέ - μη βρίσκοντας ένα μέρος για να ζήσετε όπου αισθάνεστε άνετα. Κάνουμε το καλύτερό μας για να εντοπίσουμε τη στέγαση που αντανακλά το πώς ζουν οι ντόπιοι φοιτητές. Ο στόχος μας είναι ότι όταν φύγετε από το Άμστερνταμ, θα νιώσετε σαν στο σπίτι.

Μπορείτε να επιλέξετε από δύο διαφορετικές επιλογές διαμερισμάτων. Και οι δύο επιλογές περιλαμβάνουν ένα ιδιωτικό μπάνιο με ντους.

Κοινόχρηστα στούντιο διαμερίσματα

Μοιραστείτε ένα ευρύχωρο δίκλινο δωμάτιο σε διαμέρισμα στούντιο με IES Abroad ή άλλους διεθνείς φοιτητές. Κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με δική του μικρή κουζίνα και μπάνιο. Ως πόρος για εσάς, οι βοηθοί των τοπικών κατοίκων ζουν στα διαμερίσματα για να παρέχουν βοήθεια.

Μονόκλινα δωμάτια

Έχετε το δικό σας δωμάτιο σε ένα διαμέρισμα και θα μοιραστείτε μια κουζίνα με άλλους μαθητές στο πάτωμά σας. Αυτό το κτήριο διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν. Τα μονόκλινα δωμάτια διαθέτουν επιπλέον χρέωση.

Τα γεύματα δεν περιλαμβάνονται στις δύο επιλογές, αλλά οι περισσότεροι μαθητές μαγειρεύουν τα γεύματα στα διαμερίσματά τους ή τρώνε σε κοντινά κυλικεία και εστιατόρια.

Φοιτητική ζωή

Προσανατολισμός

Το πρόγραμμα ξεκινάει με έναν προσανατολισμό που σας εισάγει IES Abroad προσωπικό IES Abroad Amsterdam, στους συμφοιτητές σας και στην πόλη του Άμστερνταμ. Τα θέματα όπως οι ακαδημαϊκοί, η στέγαση, οι μεταφορές, η υγεία και η ασφάλεια καλύπτονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Έχετε την επιλογή να συμμετάσχετε στον προσανατολισμό του Διεθνούς Φοιτητικού Δικτύου (ISN), που καθοδηγείται από Ολλανδούς φοιτητές

Επιπλέον, ο ολοκληρωμένος προσανατολισμός CORE ™, IES Abroad

Ως μέρος του προγράμματος CORE ™, συμμετέχετε σε μια εθελοντική δραστηριότητα που δημιουργεί μια αίσθηση κοινότητας με τους συναδέλφους σας, σας προσφέρει βαθύτερη γνώση της ζωής στο Άμστερνταμ και σας δίνει ένα σημείο επαφής αν θέλετε να συνεχίσετε να συμμετέχετε εθελοντικά προγράμματα καθ 'όλη τη διάρκεια του εξαμήνου.

Οργανώνονται επίσης εκδρομές για να σας παρουσιάσουν σε άλλα μέρη της Ολλανδίας και σε ολλανδικά χόμπι. Τα προηγούμενα ταξίδια περιλάμβαναν εκδρομές στο Zaanse Schans και στην Ουτρέχτη.

Εξωσχολικές δραστηριότητες

Επαναπροσδιορίστε τον τρόπο με τον οποίο ζείτε και μαθαίνετε στο Άμστερνταμ μέσω πολιτιστικών εκδηλώσεων, όπως:

 • Βλέποντας τους ανεμόμυλους στο Zaanse Schans
 • Επισκεφθείτε μια αγορά τυριού στο Alkmaar, ακολουθούμενη από κανό σε κανάλια Alkmaar
 • Περιήγηση στον κήπο του τουλίππου Keukenhof (μόνο την άνοιξη)
 • Επισκεφθείτε το εθνικό πάρκο Hoge Veluwe
 • Ποδηλασία στον Volendam και στο Marken
 • Εξερευνώντας το μεσαιωνικό κάστρο Muiderslot και το νησί της Pampus

Απαιτήσεις επιλεξιμότητας

 • 18 ετών
 • Σε καλή κατάσταση στο σχολείο στο σπίτι σας
 • 3.0 GPA ή καλύτερα σε κλίμακα 4.0
 • Junior ή ανώτερος υπάλληλος κατά την έναρξη του προγράμματος
 • Η τελική απόφαση αποδοχής βρίσκεται στο Universiteit van Amsterdam
 • Σημειώστε ότι: το πρόγραμμα Μελέτη του Άμστερνταμ δεν θα εξετάσει τους υποψήφιους με σωρευτικές ΣΔΣ κάτω από 2.9. Οι υποψήφιοι των οποίων οι συμφωνίες ΣΔΣ κυμαίνονται μεταξύ 2,9 και 3,0 θα επανεξεταστούν κατά περίπτωση (απαιτούνται πρόσθετα υλικά αίτησης παρακάτω).

Διαβατήριο

Πρέπει να υπάρχει διαβατήριο που να ισχύει τουλάχιστον έξι μήνες μετά την ημερομηνία λήξης του προγράμματος, με τουλάχιστον δύο κενές σελίδες.

Οι Αμερικανοί πολίτες που διαθέτουν έγκυρο διαβατήριο δεν χρειάζεται να λάβουν προκαταρκτική άδεια εισόδου για να εισέλθουν στις Κάτω Χώρες. Κατά την παραλαβή, θα λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απόκτηση της απαιτούμενης άδειας παραμονής επί τόπου και τυχόν σχετικών αμοιβών. Οι πολίτες που δεν είναι υπήκοοι των ΗΠΑ μπορεί να υποχρεούνται να λάβουν θεώρηση πριν από την άφιξή τους.

Κόστος

Φθινόπωρο 2018

 • Δίδακτρα: 14.855 δολάρια
 • Στέγαση: 4.815 δολάρια
 • Ασφάλιση: $ 230
 • Σύνολο: 19.900 δολάρια

Ακαδημαϊκό έτος

 • Δίδακτρα: 26.725 δολάρια
 • Στέγαση: $ 9.630
 • Ασφάλιση: 455 δολάρια
 • Σύνολο: 36.810 δολάρια

Θεωρήστε αυτές τις τιμές ως σημείο εκκίνησης. Σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε με το γραφείο σπουδών σας στο εξωτερικό για να προσδιορίσετε το πραγματικό κόστος για εσάς, όταν παραγγέλνετε οικονομική βοήθεια, υποτροφίες, πολιτικές σχολείου στο σπίτι σας και άλλους παράγοντες.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά
IES Abroad

Κοιτάξτε128 περισσότερα μαθήματα αποIES Abroad »

Τελευταία ενημέρωση Ιανουάριος 20, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
1 - 2 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
19,900 USD
Διάρκεια: Πτώση 2018
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη