amsterdam

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Προβάλετε τον εαυτό σας σε ένα βιο εργαστήριο ή μια διάλεξη ψυχολογίας. Τώρα κοιτάξτε γύρω σας - είστε περιτριγυρισμένοι από ολλανδούς και ξένους φοιτητές. Η τάξη σας δεν είναι σε ένα από αυτά τα παλιά γνωστά κτίρια στην πανεπιστημιούπολη σας. είναι μια από τις πιο συναρπαστικές και μοναδικές πόλεις της Ευρώπης - το Άμστερνταμ - σε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο έρευνας, το Vrije Universiteit Amsterdam (VU).

Με τα ισχυρά μαθήματά της στην ψυχολογία και τις επιστήμες, θα βρείτε μαθήματα Αγγλικής διδασκαλίας στη Μονάδα VU που θα απευθύνονται στους σπουδαστές σας, από την Πειραματική Κυτταρική Βιολογία μέχρι την Ιστορία και τη Φιλοσοφία της Ψυχολογίας. Μπορείτε να βάλετε βαθιά IES Abroad μάθημά σας, αλλά έχετε επίσης την ευκαιρία να επεκτείνετε τις σπουδές σας με τις επιλογές μαθημάτων IES Abroad , όπως οι προσφορές στην ολλανδική γλώσσα και τον πολιτισμό, τη σεξουαλικότητα και το φύλο, την τέχνη του στούντιο και την ιστορία της τέχνης.

Το Άμστερνταμ θα είναι η τάξη σας. Αυξήστε τις ανεξάρτητες ερευνητικές δεξιότητές σας, ξεχωρίζοντας και εθελοντικά, παρατηρώντας ή επισκέπτοντας οργανισμούς για το Σεμινάριο IES Abroad Research. Ή να ασκείστε τις νέες ολλανδικές γνώσεις σας καθώς παρακολουθείτε φρέσκα προϊόντα με φίλους στο δημοφιλές Noordermarkt. Εάν είστε περιπετειώδης και πρόθυμοι να εξερευνήσετε, θα νιώσετε πώς είναι να ζήσετε ως πραγματικός μαθητής της Ολλανδίας.

Θέλουμε να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας στο Άμστερνταμ, γι 'αυτό κάνουμε ό, τι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε να ενταχθείτε στη ζωή στην πόλη. Από τη στέγαση έως τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, η δουλειά μας είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε την καλύτερη και πιο αυθεντική εμπειρία στο εξωτερικό.

Γρήγορα γεγονότα

 • Κέντρο: IES Abroad Amsterdam
 • Πόλη: Άμστερνταμ
 • Χώρα: Ολλανδία
 • Πιστωτικές μονάδες προγράμματος: 15-18 μονάδες
 • Γλώσσα διδασκαλίας: Αγγλικά, Ολλανδικά
 • Γλώσσα Προαπαιτούμενα: Κανένα

Ημερομηνίες προγράμματος

Αφού γίνετε δεκτοί, ανατρέξτε στην ενότητα Ταξιδιωτικές Ημερομηνίες των πληροφοριών Predeparture στο MyIESabroad λογαριασμό σας πριν ταξιδέψετε.

Φθινόπωρο 2018

17 Αυγούστου - 22 Δεκεμβρίου

Άνοιξη 2019

28 Ιανουαρίου - 31 Μαΐου

Προθεσμιακές προθεσμίες υποβολής αιτήσεων:

Άνοιξη 2019 - 14 Σεπτεμβρίου 2018

Ακαδημαϊκοί

Η αποστολή μας είναι απλή: να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα σπουδών στο εξωτερικό - το οποίο περιλαμβάνει τις υψηλότερες ποιοτικές ακαδημαϊκές και πολιτιστικές εμπειρίες. Ενώ στο Άμστερνταμ, παίρνετε 15-18 μονάδες ανά εξάμηνο στο Πανεπιστήμιο VU του Άμστερνταμ (VU), γνωστό για τις ισχυρές προσφορές του στην ψυχολογία και τις επιστήμες. Δημιουργήστε τη δική σας ακαδημαϊκή εμπειρία επιλέγοντας από τα ακόλουθα απαιτούμενα και προαιρετικά στοιχεία:

 • Μαθήματα Ψυχολογίας ή Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο VU του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ (VU) (Αγγλικά διδάσκονται, απαιτούνται 3 μονάδες)
 • Ένα τμήμα IES Abroad σπουδάζει μαθήματα (προαιρετικά, το πολύ 6 μονάδες)

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Πρόκειται για μια λίστα με τις προγραμματισμένες προσφορές μαθημάτων. Αφού γίνετε δεκτοί, θα δείτε μια λίστα με τις τελικές προσφορές μαθημάτων στο MyIESabroad λογαριασμό σας.

Ιστορίας της τέχνης

 • AH 315 - Στιγμιότυπα της ολλανδικής τέχνης: Από το Rembrandt έως το Mondriaan and Beyond (Φθινόπωρο, Άνοιξη)

Τέχνη

 • AR 250 - Studio Rietveld: Εισαγωγή στην Art Studio στο Άμστερνταμ (Φθινόπωρο, Άνοιξη)

Πολιτισμικές σπουδές

 • CU 101 - Ολλανδική γλώσσα και πολιτισμός (Φθινόπωρο, Άνοιξη)
 • CU 211 - Διάλογοι για Διαφορές (Φθινόπωρο, Άνοιξη)

Ολλανδική γλώσσα

 • DU 101 - Ολλανδική γλώσσα και πολιτισμός (Φθινόπωρο, Άνοιξη)

Μελέτες για το φύλο

 • SS / GS 315 - Εισαγωγή στη μελέτη της σεξουαλικότητας και του φύλου στο πλαίσιο του Άμστερνταμ (Φθινόπωρο, Άνοιξη)

Διαπολιτισμική επικοινωνία

 • IC / PS 311 - Διαπολιτισμική Ψυχολογία (Φθινόπωρο, Άνοιξη)

Ψυχολογία

 • IC / PS 311 - Διαπολιτισμική Ψυχολογία (Φθινόπωρο, Άνοιξη)

Κοινωνικές σπουδές

 • SS / GS 315 - Εισαγωγή στη μελέτη της σεξουαλικότητας και του φύλου στο πλαίσιο του Άμστερνταμ (Φθινόπωρο, Άνοιξη)

Σχετικά με το Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Η VU, που ιδρύθηκε το 1880, εγγράφει περίπου 25.000 σπουδαστές και προσφέρει μαθήματα σε έντεκα σχολές που καλύπτουν τομείς τέχνης και επιστήμης και υπερηφανεύεται για ένα πολύ φοιτητικό στυλ διδασκαλίας. Η VU βρίσκεται σε μια πανεπιστημιούπολη (σε αντίθεση με πολλά πανεπιστήμια ευρωπαϊκών πόλεων), λίγο έξω από το κέντρο του Άμστερνταμ, κοντά στην επιχειρηματική περιοχή στο Νότιο Άμστερνταμ. Αρχικά δημιουργήθηκε ως ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης χωριστά από την εκκλησία ή το κράτος, η σημερινή VU παίρνει σοβαρά αυτήν την κληρονομιά. Οι φοιτητές θα αισθάνονται άνετα στην πανεπιστημιούπολη και θα έχουν πρόσβαση στους πολλούς διαθέσιμους πόρους, συμπεριλαμβανομένων των σύγχρονων κτιρίων και υποδομών, του Πολιτιστικού Κέντρου Griffioen, καταστήματα, καφετέριες και μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη. Η VU διαθέτει ισχυρό διεθνές περιβάλλον. ο στόχος του είναι να έχει ένας στους τέσσερις μαθητές στα προγράμματα που διδάσκονται στα αγγλικά να είναι ένας διεθνής φοιτητής.

Εκδρομές σχετικές με το μάθημα

Οι εκδρομές που σχετίζονται με τα μαθήματα είναι ακαδημαϊκά ταξίδια που συνδέονται με μαθήματα. Είναι οργανωμένα για να συμπληρώσουν τα μαθήματα IES Abroad και να συμβάλουν στη γενική γνώση του πολιτισμού και της κοινωνίας του Άμστερνταμ. Η συμμετοχή βασίζεται στην εγγραφή μαθημάτων. Τα προηγούμενα παραδείγματα περιλαμβάνουν:

 • Πηγαίνετε σε ένα μουσείο ψυχιατρικής περίθαλψης
 • Επισκεφθείτε μια μη κυβερνητική οργάνωση για τη σεξ
 • Περιηγηθείτε σε μουσεία και γκαλερί σύγχρονης τέχνης
 • Κάντε μια περιήγηση με τα πόδια στις γειτονιές του Άμστερνταμ

Στέγαση

Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η μεγαλύτερη πρόκλησή σας είναι να αποφασίσετε ποια ορόσημα θα δείτε πρώτα ή να ανακαλύψετε το καλύτερο καφέ - μη βρίσκοντας ένα μέρος για να ζήσετε όπου αισθάνεστε άνετα. Κάνουμε το καλύτερό μας για να εντοπίσουμε τη στέγαση που αντανακλά το πώς ζουν οι ντόπιοι φοιτητές. Ο στόχος μας είναι ότι όταν φύγετε από το Άμστερνταμ, θα νιώσετε σαν στο σπίτι.

Student Apartment Suites

Ζείτε σε ένα μονόκλινο δωμάτιο σε μια μικτή σουίτα διαμερισμάτων με πέντε έως έξι άλλους φοιτητές. Μοιράζεστε κουζίνα, μπάνιο και χώρους διαβίωσης. Βρίσκεται στο Νότιο Άμστερνταμ, μόλις πέντε λεπτά από τα ακαδημαϊκά κτήρια της VU. Δεν συμπεριλαμβάνονται τα γεύματα.

Αίθουσα κατοικιών σπουδαστών

Ζείτε σε μονόκλινο δωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο. Μοιράζεστε κουζίνα με άλλους μαθητές στο πάτωμά σας. Δεν περιλαμβάνονται γεύματα. Το κτίριο διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν και γυμναστήριο. Τα μονόκλινα δωμάτια φέρουν επιπλέον κόστος.

Φοιτητική ζωή

Προσανατολισμός

Ο προσανατολισμός μας σας εισάγει IES Abroad προσωπικό IES Abroad Amsterdam, στους συμφοιτητές σας και στην πόλη του Άμστερνταμ. Τα θέματα όπως οι ακαδημαϊκοί, η στέγαση, οι μεταφορές, η υγεία και η ασφάλεια καλύπτονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Συμμετέχετε επίσης σε προσανατολισμό υπό την καθοδήγηση της VU για να γνωρίσετε το προσωπικό και τις εγκαταστάσεις της VU και έχετε την επιλογή να συμμετάσχετε στον προσανατολισμό του ευρωπαϊκού φοιτητικού δικτύου (ESN) για διεθνείς φοιτητές, με επικεφαλής ολλανδούς φοιτητές. Επιπλέον, ο ολοκληρωμένος προσανατολισμός CORE ™, IES Abroad

Εξωσχολικές δραστηριότητες

Επαναπροσδιορίστε τον τρόπο με τον οποίο ζείτε και μαθαίνετε στο Άμστερνταμ μέσω πολιτιστικών εκδηλώσεων, όπως:

 • Βλέποντας τους ανεμόμυλους στο Zaanse Schans
 • Επισκεφθείτε μια αγορά τυριού στο Alkmaar, ακολουθούμενη από κανό σε κανάλια Alkmaar
 • Περιήγηση στον κήπο του τουλίππου Keukenhof (μόνο την άνοιξη)
 • Επισκεφθείτε το εθνικό πάρκο Hoge Veluwe
 • Ποδηλασία στον Volendam και στο Marken
 • Εξερευνώντας το μεσαιωνικό κάστρο Muiderslot και το νησί της Pampus

Απαιτήσεις επιλεξιμότητας

 • 18 ετών
 • Σε καλή κατάσταση στο σχολείο στο σπίτι σας
 • 3.0 GPA ή καλύτερα σε κλίμακα 4.0
 • Junior ή ανώτερος υπάλληλος κατά την έναρξη του προγράμματος
 • Η τελική απόφαση αποδοχής βρίσκεται στο Πανεπιστήμιο VU του Άμστερνταμ (VU)
 • Σημειώστε: την Ψυχολογία

Διαβατήριο

Πρέπει να υπάρχει διαβατήριο που να ισχύει τουλάχιστον έξι μήνες μετά την ημερομηνία λήξης του προγράμματος, με τουλάχιστον δύο κενές σελίδες. Οι Αμερικανοί πολίτες που διαθέτουν έγκυρο διαβατήριο δεν χρειάζεται να λάβουν προκαταρκτική άδεια εισόδου για να εισέλθουν στις Κάτω Χώρες. Κατά την παραλαβή, θα λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απόκτηση της απαιτούμενης άδειας παραμονής επί τόπου και τυχόν σχετικών αμοιβών. Οι πολίτες που δεν είναι υπήκοοι των ΗΠΑ μπορεί να υποχρεούνται να λάβουν θεώρηση πριν από την άφιξή τους.

Κόστος

Κόστος

Φθινόπωρο 2018

Δίδακτρα: 14.855 δολάρια

Στέγαση: 4.815 δολάρια

Ασφάλιση: $ 230

Σύνολο: 19.900 δολάρια

Ακαδημαϊκό έτος

Δίδακτρα: 26.725 δολάρια

Στέγαση: $ 9.630

Ασφάλιση: 455 δολάρια

Σύνολο: 36.810 δολάρια Θεωρήστε αυτές τις τιμές ως σημείο εκκίνησης. Σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε με το γραφείο σπουδών σας στο εξωτερικό για να προσδιορίσετε το πραγματικό κόστος για εσάς, όταν παραγγέλνετε οικονομική βοήθεια, υποτροφίες, πολιτικές σχολείου στο σπίτι σας και άλλους παράγοντες.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά
 • Ολλανδός
IES Abroad

Κοιτάξτε128 περισσότερα μαθήματα αποIES Abroad »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
1 - 2 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
19,900 USD
Διάρκεια: Πτώση 2018
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη