Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Μέσα από ένα εντατικό μάθημα GCSE, το Cardiff Sixth Form College προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους νεότερους φοιτητές, πολλοί από τους οποίους φιλοδοξούν να προχωρήσουν στο βραβευμένο Έντυπο, να αξιοποιήσουν την εμπνευσμένη διδασκαλία, την εξαιρετική εξέλιξη της σταδιοδρομίας και τη σύγχρονη επιβίβαση περιβάλλον στο κορυφαίο σχολείο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μια εξαιρετική πλατφόρμα για τη μετάβαση στο επόμενο επίπεδο και μια σταθερή βάση για τη συνέχιση των σπουδών τους, αυτή η νέα σειρά μαθημάτων δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να σπουδάσουν μεταξύ έξι και εννέα βασικών ακαδημαϊκών θεμάτων, καθώς και να βελτιώσουν την αγγλική τους επάρκεια σε μικρά μεγέθη τάξεων με εντατική διδασκαλία.

Διδασμένοι από το υπάρχον προσωπικό της έκτης κάρτας του Κάρντιφ, όλοι οι μαθητές θα συμμετάσχουν πλήρως στον αθλητισμό, τις πολιτιστικές δραστηριότητες, ένα υπερ-πρόγραμμα σπουδών, τις ευκαιρίες ακαδημαϊκού εμπλουτισμού και την καθημερινή ζωή του κολλεγίου, παράλληλα με τους ομολόγους τους στο επίπεδο Α.

Το μονοετές μάθημα GCSE θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους διεθνείς φοιτητές, πολλοί από τους οποίους δεν κάνουν επίσημη εξέταση σε αυτό το στάδιο, που επιθυμούν να ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα επιπέδου A και στη συνέχεια να ελπίζουν να σπουδάσουν σε ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου ή των ΗΠΑ. Πρόκειται για αυτόνομο προσόν, τα αποτελέσματα του οποίου λαμβάνονται επίσης υπόψη κατά τη διαδικασία εισόδου για κορυφαία πανεπιστημιακά μαθήματα.

 • Ηλικία: 15-16 κατά την εγγραφή
 • Διάρκεια μαθήματος: 1 έτος
 • Έναρξη μαθήματος: Σεπτέμβριος 2018
 • Απαιτήσεις συμμετοχής: Επιτυχημένες επιδόσεις στις εξετάσεις εισόδου σε κολέγιο (Αγγλικά, Μαθηματικά) και αξιολόγηση GL
 • Απαιτούμενη αγγλική γλώσσα: IELTS 5.5
 • Άλλες απαιτήσεις: Σχολική έκθεση και διαβατήριο

μαθήματα

Οι σπουδαστές θα σπουδάσουν μεταξύ έξι και εννέα θεμάτων GCSE ανάλογα με την ικανότητά τους και την επάρκεια της αγγλικής γλώσσας.

 • Μαθηματικά
 • Αγγλικά (πρώτη ή δεύτερη γλώσσα)
 • Η φυσικη
 • Βιολογία
 • Χημεία

Οι σπουδαστές θα μελετήσουν επίσης μία από τις ανθρωπιστικές επιστήμες που έχουν ληφθεί από την Ιστορία, τη Γεωγραφία, τις Οικονομικές Επιστήμες ή τις Επιχειρηματικές Σπουδές καθώς και την επιλογή να λάβουν ένα GCSE στη δική τους γλώσσα. Επιπλέον, το πρόγραμμα σπουδών του GCSE θα περιλαμβάνει:

PHSEE - μη εξετασθέντα μαθήματα που καλύπτουν την προσωπική, κοινωνική, υγεία, οικονομική εκπαίδευση και την υπηκοότητα, τη Φυσική Αγωγή.

Ένα πρόσφατα ανακαινισμένο πανσιόν, σχεδιασμένο ειδικά για μαθητές κάτω των 16 ετών, θα δώσει σε κάθε μαθητή ένα υπνοδωμάτιο με ένα ή δύο μονά κρεβάτια, κοινόχρηστο κοινόχρηστο δωμάτιο και κουζίνες. Το Σώμα εποπτεύεται πλήρως από τους Γονείς και Βοηθοί του Σπιτιού, οι οποίοι θα φροντίζουν τις ποιμενικές ανάγκες του μαθητή, θα παρέχουν ένα πρόγραμμα καθοδήγησης και θα εποπτεύουν την εργασία.

Το Κολλέγιο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα διαγωνισμών, εκδρομών, εκδηλώσεων, συλλόγων και δραστηριοτήτων που κυμαίνονται από το δημοφιλές club GLEE, το club τέχνης, τις ομάδες ποδοσφαίρου και netball. Όλοι οι φοιτητές λαμβάνουν μέρος στο γυμναστήριο του David Lloyd με γήπεδα μπάντμιντον, γήπεδα τένις, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, γήπεδα σκουός, σειρά γυμναστικής, προσωπική εκπαίδευση και καφέ και ζώνη internet. Όλοι οι φοιτητές θα είναι μέρος ενός Σώματος και θα λάβουν μέρος σε εκδηλώσεις στο Σπίτι, όπως συζήτηση σπιτιών, σπορ σπιτιών και house music.

Για όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα του Δούκα του Εδιμβούργου, η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί τα Σαββατοκύριακα και μετά το σχολείο και για τους μουσικούς φοιτητές θα παράσχουμε αίθουσα μουσικής για φοιτητές όπου οι φοιτητές εξασκούν και κάνουν μουσική μαζί καθώς και την ευκαιρία για μαθήματα ιδιωτικής μουσικής.

Όλοι οι σπουδαστές που επιθυμούν να συνεχίσουν να εκτελούν τα Επίπεδα Α στο Cardiff Sixth Form θα πρέπει να πληρούν τις τυπικές απαιτήσεις εισόδου του επιπέδου A για την εξέλιξη. Ωστόσο, η Dukes Education, η οποία κατέχει την έκτη μορφή του Κάρντιφ, διαθέτει και άλλα τρία κορυφαία κολέγια: Rochester Independent College, Το Earlscliffe και το Κολέγιο Καλών Τεχνών, όπου δεν πρέπει να πληρούν τις υψηλές απαιτήσεις εισόδου για το Κάρντιφ, οι μαθητές θα προσφερθούν σε ένα από τα άλλα κολέγια. Όλα τα κολέγια εκπαίδευσης Dukes λειτουργούν με βάση μια άδεια Tier 4.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποCardiff Sixth Form College »

Τελευταία ενημέρωση July 4, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
1 Έτος
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αυγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη