Μάθετε την ιταλική γλώσσα και αναπτύξτε τις βασικές δεξιότητες για να εγγραφείτε επιτυχώς στην πτυχιακή εκπαίδευση Art and Design στα καλύτερα πανεπιστήμια και σχεδιαστικές ακαδημίες στην Ιταλία. Εστιάζετε στους τομείς ενδιαφέροντος, βελτιώνοντας παράλληλα τις ακαδημαϊκές δεξιότητές σας σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον, ενισχύοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας στην τέχνη, το σχεδιασμό, τη μόδα και την αρχιτεκτονική στην Ιταλία και δημιουργώντας το προσωπικό σας χαρτοφυλάκιο.

Το Έτος Ίδρυσης είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα που απονέμει ακαδημαϊκές μονάδες στο Υπουργείο Παιδείας της Ιταλίας και παρέχει άμεση πρόσβαση στα πτυχιακά προγράμματα της Ακαδημίας Καλών Τεχνών και Σχεδιασμού MADE και προετοιμάζει για εισαγωγή σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο και σχολή σχεδιασμού στην Ιταλία.

Η ιδανική προετοιμασία για το πτυχίο σας στην τέχνη και το σχεδιασμό στην Ιταλία

Το ακαδημαϊκό πρόγραμμα προσφέρεται ως διδακτέας διάρκειας 9 μηνών με 600 ώρες μαθήματα και εργαστήρια και συμπληρώνεται από ένα μάθημα προετοιμασίας για τις εξετάσεις, πρακτικά εργαστήρια τέχνης και σχεδίου και πολιτιστικές εκδρομές.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι φοιτητές θα αποκτήσουν την πιστοποίηση CILS B2 (Πιστοποίηση Ιταλικής ως Ξένης Γλώσσας) και θα λάβουν ακαδημαϊκούς τίτλους νομικής αξίας, πιστοποιημένους από το ιταλικό Υπουργείο Παιδείας, οι οποίοι θα είναι έγκυροι για εγγραφή σε ιταλικά προπτυχιακά προγράμματα σπουδών.

μαθήματα

Τέχνη

20 πιστώσεις | 160 Ώρες

 • Εισαγωγή στην αρχιτεκτονική και το σχεδιασμό
 • Ιστορία της Ιταλικής Τέχνης
 • Ιταλική κοινωνία μέσω του κινηματογράφου
 • Εργαστήρια Pathway στην τέχνη και το σχεδιασμό

Ιταλική γλώσσα

40 Credits | 400 ώρες

 • Μαθήματα ιταλικής γλώσσας (360 ώρες)
 • Προετοιμασία των εξετάσεων CILS

Εργαστήρια Pathway

Οι φοιτητές θα λάβουν μέρος σε μια σειρά από πρακτικά εργαστήρια και πρακτικά εργαστήρια, καθοδηγούμενα από εξειδικευμένες σχολές που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη των βασικών δεξιοτήτων και τεχνικών για την τέχνη και το σχεδιασμό του εργαστηρίου στούντιο και την πλοίαρχος χειροτεχνίας με διάφορα υλικά.

Τα εργαστήρια Pathway θα επεκτείνουν επίσης το χαρτοφυλάκιο του φοιτητή, το οποίο αποτελεί βασική προϋπόθεση για την εγγραφή σε προγράμματα πτυχίου σχεδιασμού στην Ιταλία.

114019_foto-720x479-1_0.jpg

Ιστορία της Ιταλικής Τέχνης

Η Ιταλία υπήρξε ένα από τα πιο κρίσιμα κέντρα ανακάλυψης στην τέχνη και τον πολιτισμό και οι κύριες φάσεις της τέχνης της, ειδικά από την Αναγέννηση μέχρι τις Μπαρόκ και Νεοκλασικές περιόδους, έχουν επηρεάσει και εξακολουθούν να γοητεύουν τον κόσμο. Το μάθημα ορίζεται ως μια δυναμική πορεία προς τη γνώση των ιστορικών / θεωρητικών φάσεων των σημαντικότερων προφίλ που χαρακτηρίζουν την ιταλική ιστορία από τη Μέση Εποχή μέχρι τις πιο πρόσφατες τάσεις στην τέχνη, συμπεριλαμβανομένου του φουτουριστικού, της εννοιολογικής τέχνης, της Arte Povera και της Transavanguardia.

Ιστορία της αρχιτεκτονικής

Οι μαθητές μαθαίνουν για την ιστορία της αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού στην Ιταλία από τις αρχές του 19ου αιώνα μέχρι σήμερα. Μετά από μια γενική εισαγωγή στο ευρωπαϊκό καλλιτεχνικό και πολιτιστικό πλαίσιο, το μάθημα θα αναπτύξει τα θέματα του ρόλου του αρχιτέκτονα και του σχεδιαστή στην ιταλική κοινωνία και του μετασχηματισμού του από την προ-βιομηχανική έως την μετα-βιομηχανική εποχή.

Ιταλική γλώσσα

Το μάθημα της ιταλικής γλώσσας προσφέρεται ως εντατικό πρόγραμμα διάρκειας 8 μηνών, το οποίο επιτρέπει στους φοιτητές που ξεκινούν από αρχάριους να επιτύχουν το απαιτούμενο ανώτερο ενδιάμεσο επίπεδο (B2) της ιταλικής γλώσσας που απαιτείται για την εγγραφή στα ιταλικά πανεπιστημιακά προγράμματα.

Οι μαθητές διδάσκονται από εξειδικευμένους ιθαγενείς εκπαιδευτές ιταλικής γλώσσας με υψηλή εξειδίκευση που εφαρμόζουν την επικοινωνιακή μέθοδο στην τάξη για να επιτύχουν τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλες τις 4 γλωσσικές δεξιότητες: μιλώντας, γράφοντας την ανάγνωση και την κατανόηση της ακρόασης.

CILS Προετοιμασία για τις εξετάσεις

Οι σπουδαστές συμμετέχουν σε ένα 40-ωρο εντατικό μάθημα προετοιμασίας για τις εξετάσεις CILS, το οποίο θα καλύψει τις βέλτιστες πρακτικές για την ακαδημαϊκή γραφή, τις εξετάσεις προετοιμασίας με τα προηγούμενα έγγραφα CILS και τις προσομοιώσεις προφορικής εξέτασης, με επικεφαλής εκπαιδευτές που είναι οι εξεταστές του Πανεπιστημίου της Siena CILS.

Syracuse Academy είναι ένα κέντρο εξέτασης CILS. Οι μαθητές θα μπορούν να εγγραφούν στην εαρινή εξέταση στις εξετάσεις. στα τέλη Μαΐου προκειμένου να επιτευχθεί η πιστοποίηση B2 CILS, η οποία αναγνωρίζεται από όλα τα ιταλικά και διεθνή πανεπιστήμια και τα σχολεία σχεδιασμού.

Ιταλική κοινωνία μέσω του κινηματογράφου

Το μάθημα στοχεύει να καθοδηγήσει τους μαθητές μέσω των κύριων ιστορικών γεγονότων της Ιταλίας, όπως εκπροσωπούνται από Ιταλούς κινηματογραφιστές από τη δεκαετία του '40 μέχρι σήμερα. Μέσα από μια κριτική προσέγγιση και ομαδική συζήτηση, θέματα, διευθυντές και ηθοποιοί που χαρακτηρίζουν την παράδοση και την καινοτομία των ιταλικών ταινιών θα είναι

αναλύονται σε σχέση με διάφορα εθνικά γεγονότα, απεικονίζοντας έτσι μια κοινωνική ιστορία της Ιταλίας.

Πιστοποιητικό σπουδαστών

"Μια απίστευτη πανεπιστημιακή εμπειρία πριν καν ξεκινήσει το πανεπιστήμιο Με βοήθησε να διερευνήσω τα πάθη μου και να βρω το αληθινό ενδιαφέρον μου στον τομέα του σχεδιασμού, να έχω μια σαφή ιδέα για την εξειδίκευση του πτυχίου και τη σταδιοδρομία που θέλω να ακολουθήσω. Το προσωπικό και οι καθηγητές της Ακαδημίας ήταν απίστευτα υποστηρικτικοί και με έκανε να νιώθω ευπρόσδεκτοι στην ηλιόλουστη πόλη της Siracusa από την πρώτη ημέρα του προγράμματος. Έχω κάνει φιλίες με φοιτητές από την Ιταλία και σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων και των εκδηλώσεων ανταλλαγής γλωσσών, είναι μια πολύτιμη εμπειρία για την προσωπική και επαγγελματική μου εξέλιξη! "

114018_foto-720x479-4.jpg

Κορυφαίοι λόγοι για να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα του έτους ίδρυσής μας

 1. Βοηθά στην πλήρωση των κενών για το ιταλικό πανεπιστήμιο
  • Το ιταλικό πανεπιστημιακό σύστημα απαιτεί τουλάχιστον 12 πλήρη έτη πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για εγγραφή σε όλα τα προγράμματα σπουδών. Τα πανεπιστήμια και τα σχολεία σχεδιασμού απαιτούν επίσης πιστοποιητικό B2-ανώτερο ενδιάμεσο επίπεδο ιταλικής γλώσσας και προσωπικό χαρτοφυλάκιο (για προγράμματα σχεδιασμού προπτυχιακών σπουδών).
 2. Σχεδιασμένο για διεθνείς φοιτητές
  • Οι μαθητές μας προέρχονται από μια σειρά χωρών, ηλικιακών ομάδων και υπόβαθρα. Χαιρετίζουμε ευφυείς, δημιουργικούς και παρακινημένους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να μετακομίσουν σε μια τέχνη και σχεδίαση.
 3. Επιλέξτε την εξειδίκευση που σας ταιριάζει
  • Εκτός από τη δυνατότητα εξοικείωσης με τη γλώσσα και τον πολιτισμό της Ιταλίας πριν από την έναρξη του πανεπιστημίου, το Έτος Ίδρυσης παρέχει επίσης την ευκαιρία να επισκεφθείτε πανεπιστήμια σε όλη τη χώρα και να αποφασίσετε ποιο σχολείο είναι κατάλληλο για εσάς.

Πληροφορίες προγράμματος

Το Έτος Ίδρυμα επιτρέπει στους φοιτητές να εγγραφούν σε οποιοδήποτε πρόγραμμα σπουδών τέχνης και σχεδιασμού στην Ιταλία;

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος Ίδρυμα Έτους, οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν να απευθυνθούν σε οποιαδήποτε Ακαδημία Πανεπιστημίου ή Design στην Ιταλία, έχοντας επιτύχει τις απαραίτητες προϋποθέσεις γλωσσικής επάρκειας και τον ελάχιστο αριθμό σχολικών χρόνων που απαιτούνται για την υποβολή των προπτυχιακών διπλωμάτων BA στην Ιταλία. Ανάλογα με το πανεπιστήμιο, μπορεί να ζητηθεί από τους σπουδαστές να παράσχουν πρόσθετη τεκμηρίωση ή να περάσουν σε εξετάσεις για την εισαγωγή στο πρόγραμμα επιλογής.

Η ολοκλήρωση του προγράμματος του ίδιου του Ιδρύματος χορηγεί άμεση πρόσβαση στα μαθήματα BA στο πρόγραμμα MADE Ακαδημία Καλών Τεχνών και Σχεδιασμού στις Συρακούσες.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για εγγραφή στο έτος ίδρυσης;

Οι φοιτητές που υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα "Έτος Ίδρυμα" πρέπει να παρέχουν τα ακόλουθα έγγραφα:

 • Απολυτήριο ή δίπλωμα αποφοίτησης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
 • Αγγλική γλώσσα Β1 (χαμηλότερο ενδιάμεσο) πιστοποιητικό επιπέδου: IELTS 4.5, Cambridge PET ή ισοδύναμο)

Ποιες είναι οι προμήθειες και οι προθεσμίες του προγράμματος;

Τέλη εγγραφής: 2.100 €

 • που πρέπει να καταβληθεί τουλάχιστον 30 ημέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης του προγράμματος

Σημείωση. οι φοιτητές εκτός ΕΕ θα πρέπει να πληρώσουν την Αμοιβή εγγραφής τουλάχιστον 90 ημέρες πριν από την έναρξη του προγράμματος για να διεκπεραιώσουν την αίτηση θεώρησης.

Δίδακτρα: € 5.750

 • να πληρωθεί πλήρως κατά την ημερομηνία έναρξης του προγράμματος (Έναρξη πτώσης: 12 Σεπτεμβρίου / έναρξη της άνοιξης: 9 Ιανουαρίου)

Σημείωση. Όλα τα έγγραφα αίτησης πρέπει να αποσταλούν τουλάχιστον 30 εργάσιμες ημέρες πριν από την έναρξη του προγράμματος στο admissions@syracuseacademy.org

Ποιες είναι οι ημερομηνίες του προγράμματος;

Το Έτος Ίδρυσης είναι ένα εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας πανεπιστημίων διάρκειας 9 μηνών. Οι μαθητές μπορούν να εγγραφούν για να ξεκινήσουν το πρόγραμμα στο εξάμηνο του φθινοπώρου ή της άνοιξης.

Έναρξη έναρξης - έναρξη προγράμματος

 • 12 Σεπτεμβρίου 2019 - 31 Μαΐου 2020

Άνοιξη - έναρξη του προγράμματος

 • 9 Ιανουαρίου 2020 - 6 Σεπτεμβρίου 2020
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
ιταλικός
Τελευταία ενημέρωση April 25, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 12, 2019
Ιαν. 9, 2020
Duration
9 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
7,850 EUR
Δίδακτρα εγγραφής € 2.100 Δικαίωμα συμμετοχής € 5.750
Deadline
Αύγ. 16, 2019
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.
Δεκ. 6, 2019
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 12, 2019
Ημερομηνία λήξης
Μάιος 31, 2020
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αύγ. 16, 2019
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 9, 2020
Ημερομηνία λήξης
Σεπτ. 6, 2020
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Δεκ. 6, 2019
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.

Σεπτ. 12, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αύγ. 16, 2019
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.
Ημερομηνία λήξης
Μάιος 31, 2020

Ιαν. 9, 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Δεκ. 6, 2019
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.
Ημερομηνία λήξης
Σεπτ. 6, 2020
Άλλη

Syracuse Academy

Spring 2019 - Syracuse Academy

Syracuse

Sicily

MADE Program CABIN OUT workshop