ΑΝΩ ΤΟ ΕΚΤΟ

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το μάθημα Άνω Έκτη είναι κατάλληλο για μαθητές επιπέδου 13 και Α2.

Το Upper Sixth είναι το δεύτερο έτος του διετούς μαθήματος A-Level, που κορυφώνεται με μια σειρά δημόσιων εξετάσεων. Οι μαθητές συνεχίζουν να μαθαίνουν το περιεχόμενο προδιαγραφών και ξοδεύουν όλο και περισσότερο χρόνο ασκώντας προηγούμενες εργασίες και τελειοποιώντας τεχνικές εξετάσεων. Για να υποστηρίξουν τις σπουδές τους, οι μαθητές θα πραγματοποιούν ανεξάρτητες συνεδρίες μελέτης κάθε εβδομάδα για να διασφαλίσουν ότι πραγματοποιούν επαρκή ανεξάρτητη μάθηση ακολουθώντας τους ακαδημαϊκούς στόχους και το σύνολο εργασίας τους. Το μάθημα Upper Sixth προωθεί κρίσιμες δεξιότητες όπως συλλογιστική, έρευνα και ανεξάρτητη σκέψη.

Η προσωπική ανάπτυξη αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του μαθήματος. Οι μαθητές θα μάθουν για μια πληθώρα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, της υγιεινής ζωής, της διαχείρισης των οικονομικών και της διαχείρισης του άγχους. Μέσω του προγράμματος Thinking in Character (TiC), οι μαθητές ενθαρρύνονται να αλλάξουν τη νοοτροπία τους για να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να πετύχουν. Επιπλέον, το κολέγιο θα εισαγάγει τους μαθητές στο θέμα της σταδιοδρομίας για να τους βοηθήσει να προσδιορίσουν τους μελλοντικούς τους στόχους και, το πιο σημαντικό, έναν δρόμο για την επίτευξή τους.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΤΕΧΝΗ

ΒΙΟΛΟΓΙΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΧΗΜΕΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η ΦΥΣΙΚΗ

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Άλλα θέματα είναι διαθέσιμα κατόπιν διαβούλευσης: Κοινωνιολογία, Ιστορία, Αγγλική Λογοτεχνία, Περαιτέρω Μαθηματικά, Κυβέρνηση και Πολιτική. Η παροχή ΤΠΕ και τα κοινωνικά, ηθικά, πνευματικά και πολιτιστικά θέματα θα ενσωματωθούν σε θέματα σπουδών.

Τελευταία ενημέρωση Ιαν. 2021

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Acorn House College offers an education that empowers each student to unlock and reach their potential. Acorn House College provides expert support programs helping students in applying to university ... περαιτέρω

Acorn House College offers an education that empowers each student to unlock and reach their potential. Acorn House College provides expert support programs helping students in applying to university. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη