Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

  • Αγγλική Γλώσσα: Γραμματική / προφοράς / Μιλώντας / Ακρόαση / ανάγνωσης / εγγραφής - Αγγλικά Επικοινωνίας: Διαπραγμάτευση / Έκθεση Γράφοντας / Παρουσιάσεις - Εταιρικές Ενδοεπιχειρησιακή Κατάρτιση - On-Line Writing Coach Αφήστε τους ειδικούς στο Sasin να βελτιώσουν τις δεξιότητές σας, να ενισχύσει την εμπιστοσύνη σας, και turbo-χρέωση καριέρα σας. Ένας-και-α-μισό δισεκατομμύριο άνθρωποι μιλούν αγγλικά. Εάν εργάζεστε σε οποιοδήποτε διεθνές πεδίο, η επιτυχία απαιτεί κάτι περισσότερο από απλά έχει ένα μεγάλο αγγλικό λεξιλόγιο. Θα πρέπει να έχουν την ικανότητα να χρησιμοποιούν τη γλώσσα ως εργαλείο για να επικοινωνούν αποτελεσματικά και να πάρει το μήνυμά σας σε μια σαφή, ακριβή και συνοπτικό τρόπο που θα κρατούν το κλειδί για την απελευθέρωση του δυναμικού σας.

Το ερώτημα είναι: Μήπως επικοινωνούν στα αγγλικά αποτελεσματικά;

Sasin Business English προγράμματα είναι διασκεδαστικό και αποτελεσματικό, γιατί συνεργαζόμαστε στενά με τους μαθητές μας για να τους βοηθήσει να επιτύχουν τους στόχους τους. Κάποιοι μπορεί να θέλουν να επανεξετάσει τα βασικά, ενώ άλλοι μπορεί να θέλουν προχωρημένο επίπεδο εκπαίδευσης που στοχεύει εξειδικευμένο περιεχόμενο και την πρακτική. Πολλοί άνθρωποι ξεκινούν με την πρόθεση να λάβει μια ενιαία πορεία, αλλά καταλήγουν να επιστρέφουν για περισσότερα.

Εξατομικευμένη προσοχή αρχίζει με τη δοκιμή τοποθέτηση που προσδιορίζει το σωστό επίπεδο της διδασκαλίας για κάθε μαθητή και στη συνέχεια συνεχίζει με πλήρως διαπιστευμένο εκπαιδευτές μας παρατηρώντας την ατομική πρόοδο και να προτείνουμε τις πιο κατάλληλες επόμενα βήματα.

Από το 1983, Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αγγλικής Sasin έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες Ταϊλάνδης καλύτερα στελέχη, επιχειρηματίες, τεχνικούς εμπειρογνώμονες και οι δημόσιοι υπάλληλοι. Ολοκλήρωση μαθήματα Business English από Sasin είναι ένα σύμβολο της επιτυχίας επαγγελματικού επιπέδου με αποφοίτους που λαμβάνουν πιστοποιητικά για κάθε μάθημα ολοκληρώθηκε.

Αγγλικά για Επιχειρήσεις πρόγραμμα Sasin μπορεί να σας βοηθήσει να είναι πιο αποτελεσματική: - στο πρόσωπο με πρόσωπο αλληλεπιδράσεις - όταν γράφετε επιστολές και εκθέσεις - όταν κάνουν παρουσιάσεις - στην κατανόηση και την αντιμετώπιση πολύπλοκων ζητημάτων των επιχειρήσεων στα αγγλικά Η ενδοϋπηρεσιακή επιμόρφωση για τις εταιρείες είναι επίσης διαθέσιμη.

Γιατί Sasin για τα αγγλικά;

Καλά ειδικευμένους εκπαιδευτές

Τα μαθήματά μας συνδυάζουν υλικά που ειδικεύεται στα αγγλικά για επαγγελματικούς σκοπούς που έχουν αναπτυχθεί από την σχολή Sasin, καθώς και καινοτόμες εμπορικές κείμενα από τους κορυφαίους εκδότες ELT. Τα μαθήματα διδάσκονται από Sasin Διαχείριση Επικοινωνίας διδάσκοντες πλήρους απασχόλησης και επιστημονικοί και εργαστηριακοί συνεργάτες με πολύχρονη εμπειρία κατάρτισης επιχειρηματιών. Οι εκπαιδευτές μας απολαμβάνουν την πρόκληση της καθοδήγησης ενηλίκων στη χρήση των επιχειρηματικών Αγγλικά.

Βολική τοποθεσία

Οι αίθουσες διδασκαλίας βρίσκονται στο δεύτερο όροφο του Sasin του Σάσα Patasala κτίριο κοντά σε μερικά από Μπανγκόκ διάσημες εμπορικές περιοχές: Πλατεία Σιάμ / MBK / Discovery Center. Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν. Δύο BTS Skytrain σταθμοί απέχουν μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια: Πλατεία Σιάμ και το Εθνικό Στάδιο. Ο σταθμός MRTA Sam Yan είναι στο τέλος Rama IV του Πανεπιστημίου Chulalongkorn πανεπιστημιούπολη.

Βολικό Πρόγραμμα

Τα μαθήματα 36 ωρών διδάσκεται σε επτά συνεδρίες 6 εβδομάδων ανά έτος (Ιαν-Φεβ, Μαρ-Απρ, Μαϊ-Ιούν, Ιούλ-Aug, Αυγ-Σεπ, Οκτ-Οκτ, Νοε-Δεκ) με μια επιλογή από εντατική και εκτεταμένες μαθήματα. Εντατικά μαθήματα διαρκούν έξι ώρες την εβδομάδα για μία συνεδρία (8 εβδομάδες). Εκτεταμένες μαθήματα διαρκούν 3 ώρες την εβδομάδα πάνω από δύο συνεδρίες διάρκειας 6 εβδομάδων (12 εβδομάδες).

Εισαγωγή

Προσόντα:

Για να υποβάλουν αίτηση για ένα μάθημα Διαχείριση Επικοινωνίας, θα πρέπει να έχετε τα ακόλουθα:

Πτυχίο

Έγκυρη απόδειξη γνώσης της αγγλικής (TOEIC, TOEFL, IELTS, CU-ΤΕΡ ή το BULATS βαθμολογίες ληφθούν εντός δύο ετών πριν από τη λήξη της προθεσμίας εγγραφής) ή τα δικά μας τεστ. Τα μαθήματά μας κυμαίνονται από Δημοτικό μέχρι και για ενδιάμεσα? δεν έχουμε μαθήματα για αρχάριους

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποSasin Graduate Institute of Business Administration »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό, με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Ιούνιος 2019
Duration
36 Ώρες
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιούνιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιούνιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιούνιος 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη