Αγγλικά Μαθήματα: Μαθήματα Γενικής Αγγλικής

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Αγγλικά Μαθήματα: Μαθήματα Γενικής Αγγλικής

Τα μαθήματα γενικής αγγλικής της CES του Τορόντο είναι δομημένα έτσι ώστε να μάθετε γρήγορα πώς να εφαρμόζετε τη σωστή γραμματική γραπτώς και τη σωστή φράση στα αγγλικά σας συζήτησης. Κάθε μάθημα διδάσκεται στην τάξη και με μικρά μεγέθη τάξης στην πανεπιστημιούπολη μας, σε απόσταση 1 λεπτού με τα πόδια από τον σταθμό του μετρό Wellesley.

Αφού ολοκληρώσετε τα παρακάτω μαθήματα, έχετε τη δυνατότητα να συνεχίσετε με τα εξειδικευμένα μαθήματα αγγλικής γλώσσας της CES Τορόντο, τα οποία προσφέρουν μια πιο εμπεριστατωμένη αγγλική εκπαίδευση.

Θέλετε να το δοκιμάσετε; Προσφέρουμε δείγμα μαθήματα όπου μπορείτε να καθίσετε σε μια τάξη και να δούμε αν η προσέγγισή μας είναι η σωστή επιλογή για να πάρετε τα αγγλικά σας στο επόμενο επίπεδο!

Ενεργή γραμματική

Αυτό το μάθημα προσφέρει ένα επικοινωνιακό πρόγραμμα σπουδών όπου οι μαθητές μαθαίνουν βασική γραμματική σε δομημένα και contextualized μαθήματα. Το μάθημα επικεντρώνεται επίσης στην ανάπτυξη δεξιοτήτων μάθησης, όπως η ανάγνωση / ακρόαση για την ουσία, το νόημα και οι λεπτομέρειες, και η εκμάθηση του λεξιλογίου από το πλαίσιο.

Ενεργή ομιλία

Προσφέροντας ένα πρόγραμμα σπουδών βασισμένο σε θέματα με επίπεδα δεξιοτήτων που επικεντρώνονται στις δεξιότητες, δίνεται η δυνατότητα στους σπουδαστές να μάθουν φυσικά τα λεγόμενα αγγλικά με τη βοήθεια σημαντικών και συναφών δραστηριοτήτων και υλικών. Οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν πρακτικές δεξιότητες ομιλίας, όπως να χρησιμοποιούν εύκολα το νέο λεξιλόγιο, να περιγράφουν απόψεις και ιδέες και να γεφυρώνουν κενά επικοινωνίας.

Ενεργή γραφή

Αυτό το μάθημα παρέχει τα θεμέλια της ακαδημαϊκής γραφής (από το επίπεδο των προτάσεων μέχρι το επίπεδο των παραγράφων σε επίπεδο δοκίμιου). Το μάθημα επικεντρώνεται στην πρακτική των δεξιοτήτων, στη δομή του δοκίμιου και στην ακρίβεια γραμματικής και στην ορθή χρήση του ακαδημαϊκού λεξιλογίου για να βοηθήσει τους μαθητές να προετοιμάσουν δοκίμια σε πανεπιστημιακό επίπεδο.

Βασικά Αγγλικά

Εστιάζοντας στη γλώσσα που απαιτείται για να ζήσουν και να ταξιδέψουν σε ένα αγγλόφωνο περιβάλλον, το μάθημα αυτό στοχεύει στην ταχεία αύξηση της επικοινωνιακής ευχέρειας των αρχαρίων σε μαθητές στοιχειώδους επιπέδου μέσω της εξερεύνησης λειτουργικών κομματιών γλώσσας με αυθεντικά υλικά και καθοδηγούμενη πραγματική πρακτική.

Μελέτη στο CES

Στο CES, αναγνωρίζουμε ότι η εκμάθηση μιας άλλης γλώσσας απαιτεί με επιτυχία κάτι περισσότερο από ένα βιβλίο και μια διάλεξη. Οι μαθήτριες ESL για ενηλίκους εστιάζουν στο στόχο χρησιμοποιώντας μια επικοινωνιακή προσέγγιση στην εκμάθηση γλωσσών. Εμπλουτίζουμε τη ζωή των σπουδαστών με γλωσσικές και πολιτιστικές ευκαιρίες σε πραγματικό κόσμο. Εκπαιδεύουμε τους μαθητές χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους που θέτουν πρώτα τον φοιτητή. Εμπνέουμε τους μαθητές να υλοποιήσουν τους στόχους τους και να επεκτείνουν τους ορίζοντές τους.

Μάθετε Αγγλικά στο Τορόντο

Βρισκόμενος ως μία από τις ασφαλέστερες πόλεις της Βόρειας Αμερικής, το Τορόντο είναι μια πόλη στην οποία οι άνθρωποι μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς και άνετοι. Ψηφίστηκε με συνέπεια ένα από τα καλύτερα μέρη για να ζήσει και να επισκεφθεί. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον τρόπο που οι άνθρωποι στο Τορόντο γιορτάζουν και αγκαλιάζουν την ποικιλομορφία. Είναι μια ξεχωριστή πόλη παγκόσμιας κλάσης που γιορτάζει την αγάπη και το σεβασμό για τους πολλούς πολιτισμούς που ευδοκιμούν εδώ.

Τοποθεσία

Βρίσκεται στην μεγαλύτερη και πιο ποικιλόμορφη πόλη του Καναδά, το Capital English Solutions είναι ένας πρωταρχικός προορισμός για τους σπουδαστές που θέλουν να βυθιστούν στην αγγλική γλώσσα και τον καναδικό πολιτισμό. Τα μαθήματα ESL για ενήλικες βρίσκονται σε βολική τοποθεσία ακριβώς στην καρδιά του κέντρου του Τορόντο, στην οδό Yonge Street και την οδό Wellesley. Θα βρείτε τον εαυτό σας περιτριγυρισμένο από πολλά τοπικά καταστήματα, καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια και καταστήματα ειδικών ειδών. Ο σταθμός Wellesley του υπόγειου σιδηρόδρομου βρίσκεται πολύ κοντά και σε μικρή απόσταση από τον κεντρικό σταθμό της πόλης και της λίμνης Οντάριο.

Μαρτυρία - Serdar, Τουρκία

"Όταν ήρθα στο CES, ήμουν σε ένα σταυροδρόμι στη ζωή μου. Αλλά με τη βοήθεια του σχολείου, δεν βελτίωσα μόνο τα αγγλικά μου, αλλά ανέπτυξα επίσης την προσωπική μου ζωή. Συναντήθηκα με πολλούς ανθρώπους που ήταν και θα μας βοηθήσουν πολύ και είμαι υπερήφανος για την ανάπτυξη μου. "

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2018

Σχετικά με τη Σχολή

At CES, we recognize that learning another language successfully requires more than just a textbook and a lecture. Our ESL Classes for Adults are goal-focused using a communicative approach to languag ... περαιτέρω

At CES, we recognize that learning another language successfully requires more than just a textbook and a lecture. Our ESL Classes for Adults are goal-focused using a communicative approach to language learning. We enrich students’ lives with real-world language and cultural opportunities. We educate students using modern methods that put the student first. We inspire students to realize their goals and expand their horizons. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη