Αγγλικά για Ακαδημαϊκούς Σκοπούς (EAP)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το πρόγραμμα English for Academic Purposes (EAP) έχει σχεδιαστεί για τα Αγγλικά ως μαθητές δεύτερης γλώσσας (ESL) σε όλα τα επίπεδα που: σκοπεύουν να εισέλθουν σε αμερικανικό κολέγιο ή πανεπιστήμιο στο προπτυχιακό επίπεδο. πρέπει να προετοιμαστείτε για το TOEFL και το IELTS. Θέλετε να πετύχετε στην τάξη του πανεπιστημίου με γηγενείς αγγλόφωνους.

Κύρια σημεία του προγράμματος

Απαλλαγές TOEFL

Οι φοιτητές που υποβάλλουν αίτηση για προγράμματα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών SDSU και τοπικά κοινοτικά κολέγια μπορεί να είναι επιλέξιμοι να λάβουν παραίτηση TOEFL μετά την ολοκλήρωση των προχωρημένων επιπέδων.

Προπτυχιακή υπό όρους είσοδος στο SDSU

Οι μαθητές που σκοπεύουν να αποκτήσουν πτυχίο στο SDSU έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν αίτηση για προπτυχιακή υπό όρους εισαγωγή.

Ακαδημαϊκή ανάπτυξη δεξιοτήτων

Το πρόγραμμα EAP βοηθά τους διεθνείς φοιτητές ESL να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για να πετύχουν στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ.

Συμβουλές Πανεπιστημίου

Το ALI προσφέρει συμβουλές για ακαδημαϊκά θέματα και επιλογή πανεπιστημίου. Οι σύμβουλοι βοηθούν τους μαθητές με τις αιτήσεις εισδοχής στο San Diego State University και σε άλλα σχολεία.

Αλληλεπίδραση με εγγενή ηχεία

Οι μαθητές του EAP έχουν την ευκαιρία να εξασκήσουν τις δεξιότητές τους στην αγγλική ομιλία και ακρόαση και να βελτιώσουν τις γνώσεις τους για τον αμερικανικό πολιτισμό αλληλεπιδρώντας με γηγενείς ομιλητές. Το ALI Student Life Office μπορεί επίσης να βοηθήσει τους μαθητές να έρθουν σε επαφή με γηγενείς ομιλητές έξω από την τάξη.

Εγγραφείτε στις τάξεις SDSU

Οι προχωρημένοι φοιτητές EAP μπορούν να εγγραφούν σε έως και δύο κανονικά μαθήματα SDSU (έξι μονάδες) * με Αμερικανούς φοιτητές κατά τη διάρκεια του εξαμήνου του φθινοπώρου ή της άνοιξης. Οι επίσημοι βαθμοί SDSU, οι πιστώσεις και τα αντίγραφα απονέμονται και μπορούν να μεταφερθούν σε άλλα πανεπιστήμια. Ανατρέξτε παρακάτω στο EAP Plus για περισσότερες πληροφορίες.

* Ισχύει επιπλέον χρέωση.

Δοκιμή και τοποθέτηση

Το πρόγραμμα EAP προσφέρει αγγλική διδασκαλία σε όλα τα επίπεδα από την αρχή έως το προχωρημένο. Οι μαθητές λαμβάνουν εξετάσεις τοποθέτησης για να καθορίσουν το επίπεδο αγγλικών τους. Δοκιμάζονται σε διαφορετικούς τομείς δεξιοτήτων (ακρόαση, ομιλία, ανάγνωση και γραφή) και τοποθετούνται σύμφωνα με τις ποικίλες ανάγκες και ικανότητές τους. Οι μαθητές χαμηλότερου επιπέδου λαμβάνουν ολοκληρωμένα μαθήματα δεξιοτήτων. Στο τέλος κάθε όρου, οι μαθητές έχουν την επιλογή να δοκιμάσουν ξανά για να μετρήσουν την πρόοδό τους.

Αγγλικά για ακαδημαϊκούς σκοπούς

 • Αριθμός εβδομάδων: 12 το καλοκαίρι, 17 την άνοιξη ή το φθινόπωρο.
 • Ώρες διδασκαλίας: 23+ την εβδομάδα.
 • Απαιτήσεις: Προτιμάται η προηγούμενη διδασκαλία στα Αγγλικά.
 • Περιλαμβάνονται επίσης: Όλοι οι μαθητές έχουν πρόσβαση σε ακαδημαϊκές συμβουλές, συμβουλές μαθητών, μαθήματα επιλογής, κλινικές προφοράς, ομάδες συνομιλίας, εργαστήρια γλωσσών και υπολογιστών, τη βιβλιοθήκη SDSU και αθλητικές εγκαταστάσεις.

Οι μαθητές που φτάνουν μετά την ημερομηνία έναρξης του EAP μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα Intensive English for Communication (IEC) μέχρι να ξεκινήσει η επόμενη περίοδος EAP.

Διδακτέα ύλη

Δοκιμές τοποθέτησης

Αφού λάβουν μέρος στην εξέταση τοποθέτησης EAP, οι μαθητές τοποθετούνται στα μαθήματά τους ανάλογα με τη δύναμη των γλωσσικών δεξιοτήτων τους σε κάθε περιοχή περιεχομένου του μαθήματος, πράγμα που σημαίνει ότι οι μαθητές μπορεί να βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα για ακρόαση, ανάγνωση, γραφή κ.λπ. διδακτέα ύλη.

Αγγλικες ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

Σημαντικός χρόνος διδασκαλίας αφιερώνεται στην ανάπτυξη ακαδημαϊκών δεξιοτήτων ανάγνωσης, γραφής, γραμματικής, ακρόασης, ομιλίας και λεξιλογίου, και στρατηγικών απαραίτητων για την επιτυχία σε μαθήματα κολλεγίων και πανεπιστημίων.

Άλλα μαθήματα

Ανάλογα με το επίπεδο και τη διαθεσιμότητα, οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν μαθήματα για να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις TOEFL και IELTS που απαιτούνται για προπτυχιακά πανεπιστημιακά προγράμματα. Μερικοί φοιτητές μπορεί να είναι επιλέξιμοι να παρακολουθήσουν μαθήματα βάσει περιεχομένου όπως τα Αγγλικά των Μαθηματικών, Αγγλικά για Μηχανική, Αμερικανικό Μάρκετινγκ.

Δραστηριότητες

Οι μαθητές είναι εκτεθειμένοι στην κουλτούρα των τάξεων των πανεπιστημίων των ΗΠΑ και μπορούν να συμμετέχουν σε δραστηριότητες πανεπιστημίου SDSU σε τακτική βάση μέσω του προγράμματος EAP.

Προγράμματα επιλογής

Τα μαθήματα επιλογής προσφέρονται κάθε εξάμηνο για την περαιτέρω υποστήριξη των δεξιοτήτων δοκιμής, τη βελτίωση της γλωσσικής επάρκειας και την αύξηση της γνώσης του πολιτισμού των ΗΠΑ. Τα μαθήματα ποικίλλουν ανάλογα με το επίπεδο συνεδρίας και τοποθέτησης.

Τα δημοφιλή μαθήματα περιλαμβάνουν:

 • Προετοιμασία TOEFL που βασίζεται στο Διαδίκτυο
 • Προετοιμασία IELTS
 • Αγγλικά μέσω χορού
 • Αμερικανική προφορά
 • Ελληνικά μοτίβα ποινών
 • Αναπτύσσοντας ευχέρεια μέσω ρήματα
 • Προετοιμασία για ακαδημαϊκή ανάγνωση
 • Αγγλικά μέσω της δημοφιλούς μουσικής
 • Αγγλικά μέσω αθλητισμού

Κλινική προφοράς

Εκτός από τα καθημερινά μαθήματα ομιλίας και τα μαθήματα προφοράς, το ALI προσφέρει στους μαθητές δωρεάν εξατομικευμένη άρθρωση και τροποποίηση προφοράς χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο λογισμικό, προσαρμοσμένες εργαστηριακές δραστηριότητες και υλικό που δημιουργείται από εκπαιδευτικούς.

EAP Plus

Οι προχωρημένοι μαθητές μπορούν να εγγραφούν σε έως και δύο κανονικά μαθήματα SDSU με Αμερικανούς φοιτητές. Οι επίσημοι βαθμοί SDSU, οι πιστώσεις και τα αντίγραφα απονέμονται και μπορούν να μεταφερθούν σε άλλα πανεπιστήμια.

 • Ανοιχτό σε προχωρημένους μαθητές που δοκιμάζουν πάνω από το επίπεδο EAP 106.
 • Οι μαθητές συνεργάζονται στενά με τους συμβούλους ALI για να επιλέξουν μαθήματα SDSU σε επιλεγμένα τμήματα.
 • Οι μαθητές κερδίζουν πίστωση SDSU σε μαθήματα με Αμερικανούς φοιτητές.
 • Απονέμονται επίσημα αντίγραφα SDSU και μεταβιβάσιμη πίστωση.
 • Ισχύουν επιπλέον χρεώσεις ανά τάξη.

Αμοιβές

 • 6 Ιανουαρίου – 7 Μαΐου: 6.350 $
 • 19 Μαΐου – 5 Αυγούστου: 4.235 $
 • 18 Αυγούστου – Δεκ. 17: 6,350 $
Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

San Diego State University (SDSU), a truly global learning community, is an ideal place to begin your international education. Part of the 23-campus California State University (CSU) system, SDSU is t ... περαιτέρω

San Diego State University (SDSU), a truly global learning community, is an ideal place to begin your international education. Part of the 23-campus California State University (CSU) system, SDSU is the third-largest university in the state with an enrollment of more than 35,000 students. We offer 97 bachelor's, 84 masters, and 21 doctoral degree programs. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη