Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ακαδημαϊκά αγγλικά

Επίπεδο: B2 - C1

Διάρκεια: 1, 2, ή 3 όρους City και Islington College είναι μια κυβέρνηση που χρηματοδοτούνται Επιμόρφωσης κολέγιο που βασίζεται στο κοσμοπολίτικο Islington, ακριβώς στην καρδιά του Λονδίνου.

Με εξαιρετική φήμη μας, τοποθεσία στο κεντρικό Λονδίνο και εξαιρετικές εγκαταστάσεις, υπάρχει κάθε λόγος να μελετήσουν τα αγγλικά μαζί μας. Όλα τα μαθήματα αγγλικής γλώσσας μας είναι διαπιστευμένο από το British Council και προσφέρουν μια σειρά από επίπεδα Φυσικά, ημερομηνίες έναρξης και μήκη φυσικά, σημαίνει ότι θα είστε σε θέση να βρείτε το τέλειο πορεία σας μαζί μας!

Σχετικά με το Κολλέγιο

Το Σώμα έχει πέντε σύγχρονα κέντρα που δημιουργήθηκαν και ανακαινίστηκε μέσω ενός προγράμματος £ 64.000.000 κτίριο - η μεγαλύτερη στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου Επιμόρφωσης. Οι εγκαταστάσεις μας συνδυάζουν την τεχνολογία αιχμής, καινοτόμα εγκαταστάσεις τάξη, καλά εφοδιασμένο βιβλιοθήκες και χαλαρωτικό καφέ, καθιστώντας το Κολλέγιο ένα φανταστικό μέρος για να μελετήσει. Επιπλέον, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα δικά μας μαλλιά και σαλόνι ομορφιάς και να γίνει μέρος ενός ενεργού και ζωντανή Φοιτητική Ένωση.

Αφού βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να απολαύσετε το χρόνο σας στο Κολέγιο είναι πολύ σημαντικό για εμάς: Κάθε Κέντρο έχει τη δική του ομάδα των φοιτητικών υπηρεσιών της για να σας υποστηρίξει κατά τη διάρκεια των σπουδών σας και έμπειρο Διεθνής ομάδα μας θα σας υποδεχτεί στο Κολλέγιο προσωπικά, μπορείτε να περπατήσετε μέσα από την εγγραφή και την παροχή συμβουλές σχετικά με τη μετανάστευση και τη διεθνή φοιτητικά θέματα.

Πληροφορίες Μαθήματος

Όλα μας τα μαθήματα αγγλικής γλώσσας που διδάσκεται με πλήρη προσόντα, έμπειρο και φιλικό καθηγητές. Χάρη στην αποκλειστική υποστήριξη τους δασκάλους μας παρέχουν, συνεργάστηκε με μικρά μεγέθη τάξη (κατά μέσο όρο 12 ανά τάξη, μέγιστος αριθμός 20), οι μαθητές μας να επιτύχουν όχι μόνο άριστα αποτελέσματα, αλλά είναι γνωστό ως φιλική, εργατικός και κίνητρα!

Αυτή πλήρους απασχόλησης πορεία αγγλική γλώσσα είναι διαπιστευμένοι του Βρετανικού Συμβουλίου και σχεδιασμένο για μαθητές άνω των 16 ετών που επιθυμούν να βελτιώσουν τις αγγλικές δεξιότητές τους για σπουδές, εργασία ή ψυχαγωγία.

Θα μελετήσει τις τέσσερις δεξιότητες - ανάγνωση, γραφή, ομιλία και ακρόαση - και θα αναπτύξει επίσης την ικανότητά σας να χρησιμοποιούν τα Αγγλικά στην καθημερινή ζωή.

Το μάθημα είναι 15 ώρες την εβδομάδα και θα παράσχει την προετοιμασία των δύο IELTS και Cambridge εξετάσεις Αγγλικής γλώσσας μαζί με την αγγλική μελέτη γλώσσα σας.

Χρονοδιάγραμμα σας μπορεί να είναι ένα μίγμα το πρωί και το απόγευμα τάξεις.

Έναρξη απαιτήσεις:

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ένα ελάχιστο επίπεδο Β1 Αγγλικά για την εφαρμογή (IELTS 4,0 ή ισοδύναμο). Αυτό βέβαια δεν είναι κατάλληλο για τους υποψηφίους πάνω από το επίπεδο Γ1 (IELTS 7,0 ή ισοδύναμο). Οι υποψήφιοι που δεν έχουν επίσημα αποτελέσματα των εξετάσεων αγγλικής γλώσσας θα θεωρηθεί για κάθε περίπτωση χωριστά.

Αμοιβές: *

  • 1 όρο £ 1,400
  • 2 όροι £ 2.700
  • 3 όρους £ 4.000
  • Μερικά μαθήματα μπορεί να σας ζητήσει να αγοράσει τα υλικά, για παράδειγμα, φυσικά βιβλία - οι δαπάνες αυτές δεν περιλαμβάνονται στα δίδακτρα.

Τέλη που αναφέρονται είναι για το 2014/15 και μπορούν να αλλάξουν στο μέλλον ακαδημαϊκά έτη.

Τοποθεσία

Αγγλικό σχολείο γλώσσας μας στηρίζεται στο Κέντρο μας για τη Δια Βίου Μάθηση. Η εξαιρετική τοποθεσία του Κέντρου σημαίνει ότι θα έχουν εύκολη πρόσβαση σε μια φανταστική σειρά των τοπικών εγκαταστάσεων, από καταστήματα, μπαρ και εστιατόρια για να ζήσουν μουσικές σκηνές, τα καταπράσινα πάρκα και τις λαϊκές αγορές - για να μην αναφέρουμε ότι είναι ένας κοντινός γείτονας της Arsenal Football Club!

Ο κοντινότερος σταθμός του μετρό είναι Finsbury Park με τις γραμμές Victoria και Piccadilly και είναι μόνο μερικά λεπτά με τα πόδια από το Κολλέγιο. Πολλά από τα διάσημα αξιοθέατα του Λονδίνου βρίσκονται σε μικρή απόσταση με το μετρό: - 10 λεπτά στην Oxford Street - 20 λεπτά με τα θέατρα του West End - 22 λεπτά στο Βρετανικό Μουσείο - 23 λεπτά με τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ - 24 λεπτά από το Harrods

Σημείωση: Κάποια διδασκαλία μπορεί να λάβει χώρα στο Κέντρο μας για την Υγεία, Κοινωνική και Παιδικής Φροντίδας που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το δρόμο.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε8 περισσότερα μαθήματα αποCity and Islington College »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ιαν. 2020
Duration
1 - 3 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,400 GBP
1 χρόνου? 2 όροι £ 2700? 3 όρους £ 4.000
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Απρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Απρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη