Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Αγγλικό για Ακαδημαϊκούς Σκοπούς έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προετοιμάζει διεθνείς φοιτητές για τη συνεχιζόμενη τριτοβάθμια εκπαίδευση τους, σε Πιστοποιητικό, Δίπλωμα, Ίδρυμα, Προπτυχιακό και Μεταπτυχιακό επίπεδο.

Οι μαθητές διδάσκονται δεξιότητες αγγλικής γλώσσας που θα τους επιτρέψουν να πετύχουν σε ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον. Οι δεξιότητες παρουσίασης, η συγγραφή δοκίμιου και οι εκτενείς εργασίες ακρόασης προσφέρουν το μέγιστο πλεονέκτημα στους σπουδαστές της MLC όταν πηγαίνουν για σπουδές σε ένα πανεπιστήμιο της Αυστραλίας.

Οι σπουδαστές εκτίθενται επίσης σε προχωρημένες γλωσσικές και γραμματικές δεξιότητες, καθώς και σε ακαδημαϊκούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων των ακαδημαϊκών συμβάσεων στην υποτιμολόγηση και αναφορά, την τέχνη της πειθούς και τη γραπτή γραφή.

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

  • 09: 00-11: 00 - Συνεδρία 1
  • 11: 00-11: 30 - Πρώτο διάλειμμα
  • 11: 30-13: 30 - Συνεδρία 2
  • 13: 30-13: 45 - Δεύτερο διάλειμμα
  • 13: 45-14: 45 - Συνεδρία 3

Απαιτήσεις

Μια συνεπής IELTS μπάντα των 5.5 προτείνεται ως ελάχιστη απαίτηση εισόδου για αυτό το μάθημα. Αν δεν είστε σίγουροι για το επίπεδο αγγλικής γλώσσας, το Κέντρο Γλωσσών της Μελβούρνης προσφέρει δωρεάν δοκιμή τοποθέτησης στην πανεπιστημιούπολη της Μελβούρνης κάθε Δευτέρα.

Ημερομηνίες σχολείων

Στο MLC, τα μαθήματα εκτελούνται συνεχώς όλο το χρόνο - το σχολείο είναι ανοιχτό κάθε μέρα εκτός από το Σάββατο, την Κυριακή και τις αργίες και δεν κλείνει για σχολικές διακοπές.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποMelbourne Language Centre »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Duration
1 - 52 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
340 AUD
- ανά εβδομάδα
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη