Σχετικά με το Πρόγραμμα

Το Πρόγραμμα Αγγλικών για Ακαδημαϊκά Σκορ (EAP) είναι το αντίστοιχο του Εντατικού Αγγλικού Προγράμματος American Language Academy (IEP) που δίνεται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το EAP έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τις καλύτερες μαθησιακές εμπειρίες και υποστήριξη στους μαθητές της Αγγλίας για να καλύψουν τις ανάγκες τους για ακαδημαϊκούς ή επαγγελματικούς σκοπούς. Το πρόγραμμα αυτό δημιουργήθηκε για τους μαθητές της Αγγλίας που δεν μπορούν να δεσμευτούν σε πρόγραμμα πλήρους παρακολούθησης της αγγλικής γλώσσας.

Το EAP ειδικεύεται στην παροχή διδασκαλίας αγγλικής γλώσσας σε φοιτητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν ένα πανεπιστήμιο ή κολλέγιο στην Αμερική για τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές τους. Το πιστοποιητικό αποφοίτησης του προγράμματος ALA English for Academic Purposes βεβαιώνει ότι οι μαθητές διαθέτουν τις γλωσσικές γνώσεις που απαιτούνται για να πετύχουν σε πανεπιστημιακό επίπεδο.

Το πρόγραμμα EAP σας δίνει την ευελιξία να συνδυάσετε τις άλλες υποχρεώσεις σας με υψηλής ποιότητας μαθήματα σε ακαδημαϊκά και επαγγελματικά αγγλικά. Εάν είστε ενήλικας εργασίας, ένας μαθητής αγγλικής που σπουδάζει σε άλλο τομέα δίπλα στα αγγλικά ή μια μητέρα με μικρά παιδιά, αυτό είναι το πρόγραμμα για εσάς!

Επισκόπηση EAP

 • Μέθοδος διδασκαλίας: Στο Πανεπιστήμιο ή στο Διαδίκτυο
 • Προαπαιτούμενα: Δοκιμή τοποθέτησης iTEP
 • Κατηγορίες Επίπεδο: Εισαγωγή, Ίδρυμα, Ακαδημαϊκό, Προηγμένο Ακαδημαϊκό
 • Est. Ημερομηνία ολοκλήρωσης: 24-36 μήνες από την έναρξη του προγράμματος
 • Πιστοποιητικό Αποφοίτησης EAP: Παύει το TOEFL, το IELTS ή άλλες τυποποιημένες βαθμολογίες αγγλικών δοκιμών στα ιδρύματα συνεργατών μας
 • EAP-11 Διάρκεια ανά Επίπεδο: 18 εβδομάδες (9 εβδομάδες ανά τμήμα επιπέδου) / 11 ώρες την εβδομάδα
 • Απαιτήσεις ολοκλήρωσης προγράμματος: Ολοκλήρωση του επιπέδου 5Β
 • Συνολικός αριθμός μονάδων σε επίπεδο EAP-11: 12 (μονάδες)
 • EAP-7.5 Διάρκεια ανά Επίπεδο: 27 εβδομάδες (9 εβδομάδες ανά τμήμα επιπέδου) / 7,5 ώρες την εβδομάδα
 • Απαιτήσεις ολοκλήρωσης προγράμματος: Ολοκλήρωση του επιπέδου 5C
 • Συνολικός αριθμός μονάδων στο επίπεδο EAP-7.5: 18 (μονάδες)
 • Επικοινωνήστε με το Admissions@ala.edu για τις λεπτομέρειες μαθημάτων EAP 7.5.
 • Εγγραφή: Ανοίξτε την εγγραφή καθόλη τη διάρκεια της συνεδρίας
 • Πρόγραμμα μαθήματος: Διατίθεται πρωί, απογευματινή ή βραδινή ώρα

Εισαγωγή στα αγγλικά

Εισαγωγή στα αγγλικά AB

Αυτά τα μαθήματα ικανοποιούν τις ανάγκες των αγγλικών εκπαιδευόμενων που έχουν μικρή ή καθόλου εκπαίδευση στην αγγλική γλώσσα. Σε αυτό το μάθημα, θα λάβετε μια λεπτομερή εισαγωγή στο αγγλικό αλφάβητο και ακούγεται καθώς και το βασικό λεξιλόγιο και γραμματική. Στην τάξη, εσείς θα επικεντρωθείτε στην εκμάθηση σχετικά με τη νέα κουλτούρα στην οποία βρίσκεστε και πώς θα επιβιώσετε σε αυτήν.

Οι γλωσσικές δεξιότητες που εξασκείτε στην τάξη θα σας βοηθήσουν να διεξάγετε όλες τις δραστηριότητες που πρέπει να κάνετε στον πραγματικό κόσμο των ΗΠΑ καθημερινά. Θα έχετε συνομιλίες και παίζετε ρόλους με άλλους μαθητές και θα επιλύσετε απλά προβλήματα σε μια ομάδα. Μέχρι το τέλος του μαθήματος, θα μπορείτε να διαβάσετε, να κατανοήσετε και να συμπληρώσετε ερωτηματολόγια και φόρμες. θα μπορείτε να κάνετε απλές ερωτήσεις σε καταστήματα και γραφεία και να κατανοήσετε τις απαντήσεις που σας δίνουν οι άνθρωποι. Θα μπορείτε να απαντήσετε στις ερωτήσεις που σας ζητούν. Θα έχετε επίσης τις πρώτες εμπειρίες σας λαμβάνοντας εξετάσεις που μοιάζουν με πανεπιστημιακές εξετάσεις και να κάνετε την εργασία σας!

Ίδρυμα Αγγλικά

Επίπεδα 1Α-Β, 2Α-Β, 3Α-Β

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων σας σε αυτά τα επίπεδα, θα εργαστείτε για να αποκτήσετε άπταιστα την καθημερινή κοινωνική αγγλική γλώσσα. Θα αναπτύξετε τις ικανότητες ακρόασης, ομιλίας, ανάγνωσης και γραφής όπως χρησιμοποιούνται στον πραγματικό κόσμο. Θα μπορείτε να συμμετέχετε σε αγγλικές συζητήσεις για την οικογένεια και τους φίλους σας, εκπαιδευτικό υπόβαθρο, εργασιακή εμπειρία, καθημερινές ρουτίνες, χόμπι και ενδιαφέροντα. Θα μπορείτε να διαβάσετε και να μιλήσετε για μικρά βιβλία μυθοπλασίας και αλήθειας. Θα μπορείτε να κατανοήσετε και να συζητήσετε μικρά προγράμματα ειδήσεων και ψυχαγωγίας και να γράψετε όλα αυτά τα θέματα στα αγγλικά.

Στην τάξη, θα συμμετέχετε σε δραστηριότητες συνεργατών και ομάδων για να εξασκήσετε την πραγματική γλώσσα. Θα συμμετέχετε σε συνομιλίες, σε διαδραστικά ρολόγια και σε πιο πολύπλοκες προσομοιώσεις καθημερινών καταστάσεων. Θα συμμετάσχετε στις δραστηριότητες επίλυσης προβλημάτων ομάδων που απαιτούν τη χρήση και των τεσσάρων γλωσσικών δεξιοτήτων καθώς και των δεξιοτήτων κριτικής σκέψης και που σας αναγκάζουν να εξαρτάτε από τα άλλα μέλη της ομάδας σας. Μετά την άσκηση στην τάξη, θα βγείτε στην κοινότητα και θα χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας για να παρατηρήσετε και να συνεννοήσετε τους ανθρώπους και να συμμετάσχετε στα έργα τους. Τέλος, θα επαναφέρετε όσα μάθατε και θα τα μοιραστείτε με άλλους φοιτητές της ALA.

Σε όλα αυτά τα επίπεδα, θα αρχίσετε να μαθαίνετε και να εξασκείτε τα είδη της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής εργασίας που θα κάνετε όταν ολοκληρώσετε την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας. Το επίπεδο 3 είναι η γέφυρα που συνδέει την κοινωνική γλώσσα με την ακαδημαϊκή και επαγγελματική γλώσσα. Σε αυτό το επίπεδο, θα συνεχίσετε να βελτιώνετε τα καθημερινά σας κοινωνικά αγγλικά και να αρχίσετε να εφαρμόζετε όλες τις γλωσσικές σας δεξιότητες σε ακαδημαϊκές και εργασιακές καταστάσεις. Θα αρχίσετε να μαθαίνετε πώς να ακούτε, να κατανοείτε και να παίρνετε σημειώσεις σε καταστάσεις όπως μια διάλεξη για πανεπιστημιακές τάξεις ή μια επαγγελματική συνάντηση εργασίας. Θα αρχίσετε να μαθαίνετε πώς να γράψετε ένα ακαδημαϊκό χαρτί ή μια έκθεση για εργασία. Θα αρχίσετε να διαβάζετε πιο σύνθετα σύντομα άρθρα σχετικά με ακαδημαϊκά θέματα και θέματα εργασίας και θα μάθετε πώς να οργανώνετε και να δίνετε προφορικές παρουσιάσεις για αυτά τα θέματα σε μια μεγάλη ομάδα. Μέχρι το τέλος του επιπέδου 3, θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τα μαθήματα Ακαδημαϊκών Αγγλικών.

Ακαδημαϊκά Αγγλικά

Επίπεδα 4Α-Β και 5Α-Β

Αυτά είναι τα μαθήματα που σας επιτρέπουν να παρακολουθήσετε ένα αμερικανικό πανεπιστήμιο ή να ξεκινήσετε μια επαγγελματική δουλειά στην Αμερική. Επικεντρώνονται στο να σας δώσουν τη γλώσσα που χρειάζεστε για να συμμετάσχετε σε καταστάσεις με πιο αφηρημένα θέματα και έννοιες και που απαιτούν να κατανοήσετε και να παράγετε αγγλικά σε όλο και πιο σύνθετα επίπεδα. Σας δίνουν επίσης ευκαιρίες συμμετοχής σε δραστηριότητες που βασίζονται στα είδη κριτικής σκέψης και ερευνητικών δεξιοτήτων που είναι κρίσιμα για την επιτυχία στην αμερικανική ακαδημαϊκή και επαγγελματική ζωή.

Στο Επίπεδο 4Α

Στο Επίπεδο 5Α

Προχωρημένα ακαδημαϊκά αγγλικά

Επίπεδο 6, AUPP Track, Track Preparation Trace

Το Επίπεδο 6 είναι ένα προαιρετικό μάθημα για τους πτυχιούχους ΑΛΑ που θα ήθελαν να συνεχίσουν τις σπουδές τους εν αναμονή της εισόδου στο προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό τους πρόγραμμα. Σε αυτό το μάθημα, οι ακαδημαϊκές δεξιότητες αγγλικής γλώσσας διδάσκονται και ασκούνται χρησιμοποιώντας αυθεντικά υλικά με βάση το περιεχόμενο κολέγιο και δραστηριότητες με βάση εργασίες και έργα. Θα είστε υπεύθυνοι για την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας και θα σας ζητήσουμε να σκεφτείτε πώς οι γλωσσικές και ακαδημαϊκές δεξιότητες που εφαρμόζετε είναι εφαρμόσιμες στον επιλεγμένο τομέα σπουδών. Το μάθημα έχει δύο μέρη.

Μάθημα ακαδημαϊκών δεξιοτήτων: Όλοι οι μαθητές παρακολουθούν μαθήματα Αγγλικών για την απόκτηση των ακαδημαϊκών δεξιοτήτων που απαιτούνται για την επιτυχία σε ένα αμερικανικό κολλέγιο ή πανεπιστήμιο Τα θέματα μαθήματος περιλαμβάνουν: συμβουλές για την πλοήγηση στο σύστημα κολέγιο? τεχνικές διαχείρισης χρόνου. οι συχνότεροι τύποι εξετάσεων και εξετάσεων κολλεγίων. στρατηγικές λήψης δοκιμών και τρόποι αντιμετώπισης του άγχους των δοκιμών. πώς να διαβάζετε και να μαθαίνετε από ένα βιβλίο κολλεγίων? οι πιο συνηθισμένοι τύποι αναθέσεων γραψίματος. τα κύρια χαρακτηριστικά και τις αξίες του αμερικανικού πανεπιστημιακού περιβάλλοντος. κατάλληλους και επιτυχείς τρόπους διεξαγωγής μιας αγγλικής συζήτησης και αλληλεπίδρασης με καθηγητές, συμβούλους και συμφοιτητές. Οι αγγλικές τάξεις σε αυτό το μάθημα διεξάγονται πρόσωπο με πρόσωπο από έναν καθηγητή Αγγλικών ALA στην πανεπιστημιούπολη και συναντώνται εννέα ώρες την εβδομάδα.

AUPP Track

Το πρόγραμμα AUMP (American University Pathway Programme) είναι το δεύτερο μέρος του μαθήματος επιπέδου 6. Οι σπουδαστές λαμβάνουν ένα ή περισσότερα online μαθήματα κολλεγίων. Τα μαθήματα AUPP προσφέρουν στους φοιτητές πιστωτικές μονάδες που μπορούν στη συνέχεια να μεταφερθούν σε πολλά κολλέγια και πανεπιστήμια. Τα μαθήματα προσφέρονται μέσω του πανεπιστημίου Tiffin και του κοινοτικού κολλεγίου Rio Salado και ισοδυναμούν με το μάθημα του εξαμήνου. Και τα δύο είναι διαπιστευμένα σε περιφερειακό επίπεδο δευτεροβάθμια ιδρύματα. Η ALA απαιτεί από τους μαθητές να παρακολουθήσουν εννέα ώρες ατομικής προπόνησης στην πανεπιστημιούπολη της ALA και να συναντηθούν με έναν μέντορα που λειτουργεί ως οδηγός τους για την ακαδημαϊκή επιτυχία.

TOEFL, IELTS ή GRE Track

Οι μαθητές λαμβάνουν μαθήματα TOEFL, IELTS ή GRE prep, που διδάσκονται από καθηγητή Αγγλικής γλώσσας ALA σε μορφή πρόσωπο με πρόσωπο εννέα ώρες την εβδομάδα. Τα πρόσθετα υλικά διαδικτυακού μαθήματος και οι πρακτικές εξετάσεις αποτελούν μέρος της τάξης. Τα μαθήματα ανασκοπήσουν το περιεχόμενο δοκιμής με έναν ευχάριστο, προσβάσιμο τρόπο και δώσουν στους μαθητές ανατροφοδότηση σχετικά με το τι είναι τα πλεονεκτήματα και οι αδυναμίες τους. Παρουσιάζουν επίσης και εφαρμόζουν στρατηγικές για την καλή απόδοση σε κάθε τμήμα των δοκιμών. Η προσωπική διδασκαλία είναι διαθέσιμη για σπουδαστές που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην κατανόηση του περιεχομένου του μαθήματος.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
American Language Academy

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποAmerican Language Academy »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό, με βάση την Πανεπιστημιούπολη, Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Τιμή
2,600 USD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Άλλη