Αγγλικά για το μέλλον σας

am Language Studio

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αγγλικά για το μέλλον σας

am Language Studio

Γνωρίστε ανθρώπους από όλο τον κόσμο και μάθετε αγγλικά σε ένα μοντέρνο αλλά χαλαρό περιβάλλον. am Language Studio προσφέρει την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής και σας εγγυάται μια εξατομικευμένη προσέγγιση στις γλωσσικές σας ανάγκες. Θα μπορέσουμε να σας οδηγήσουμε σε ένα επίπεδο αγγλικών που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Γενικά αγγλικά

Αυτή είναι η πιο δημοφιλής πορεία μας. Έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει μια σταθερή εισαγωγή στην αγγλική γλώσσα και αφιερώνει ιδιαίτερη προσοχή στη γραμματική, τη δημιουργία λεξιλογίου, τη συζήτηση και την προφορά.

Εντατικά Αγγλικά

Με τη διάθεση περισσότερων ωρών σε δίδακτρα, οι μαθητές μπορούν να δώσουν στους Άγγλους τους ένα kick-start σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Στο πλαίσιο του μαθήματος εντατικής αγγλικής γλώσσας, οι μαθητές ακολουθούν το μάθημα γενικής αγγλικής γλώσσας και έχουν 2 επιπλέον συνεδρίες ημερησίως, 45 λεπτών το καθένα. Δίνεται η ευκαιρία να παγιωθούν οι σπουδές γενικής αγγλικής γλώσσας και να υπάρξουν περαιτέρω επιλογές για την κάλυψη νέων θέσεων.

Μίνι Ομάδα

Το μάθημα English Mini Group έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει το ίδιο περιεχόμενο μαθήματος όπως περιγράφεται στο γενικό μάθημα Αγγλικών. Προσφέρει το πλεονέκτημα της μελέτης σε μια ομάδα αλλά με λιγότερους αριθμούς, έτσι ώστε οι μαθητές να έχουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετάσχουν ενεργά στο μάθημα και να πάρουν περισσότερη προσοχή από τους εκπαιδευτικούς σε σχέση με τις μεγαλύτερες τάξεις. Οι μικρότεροι αριθμοί προσφέρουν περισσότερη ευελιξία στο σχεδιασμό του περιεχομένου του μαθήματος γύρω από τις ατομικές ανάγκες των συμμετεχόντων.

Μαθήματα συνδυασμού

Με αυτό το μάθημα, οι φοιτητές επωφελούνται από μαθήματα ομάδας στο General English Course και ατομικά μαθήματα όταν η αμέριστη προσοχή του δασκάλου επικεντρώνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες τους. Οι μαθητές επιλέγουν μια σειρά διαδοχικών συνεδριών ανά ημέρα.

Ατομικά μαθήματα

Τα ατομικά μαθήματα προσφέρουν στους σπουδαστές την ευκαιρία να κάνουν τη μάθησή τους πιο εστιασμένη και συναρτήσει των αναγκών τους. Με 1 έως 1 μαθήματα, οι μαθητές έχουν την πλήρη και συνεχή προσοχή του καθηγητή και το χρόνο να ασκήσουν και να περάσουν από περιοχές της επιλογής τους, επιταχύνοντας έτσι τη διαδικασία μάθησης. Το ατομικό μάθημα είναι αρκετά ευέλικτο καθώς οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν τον αριθμό και τη διάρκεια των συνεδριών σύμφωνα με τις δικές τους προτιμήσεις.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση June 19, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Μάλτα - Sliema
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Μάλτα - Sliema
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών