Αγγλικά σαν δεύτερη γλώσσα

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Περίγραμμα μαθήματος

ΣΤΟΧΟΙ

Το μάθημα ELICOS - 089714G General English έχει σχεδιαστεί για να παρέχει δεξιότητες και γνώσεις στη χρήση της αγγλικής γλώσσας για γενικούς σκοπούς. Περιλαμβάνει ακαδημαϊκούς σκοπούς αλλά δεν περιορίζεται σε τέτοιους σκοπούς. Οι ενότητες Ενδιάμεσου, Ανώτερου και Ενδιάμεσου και Προχωρημένου παρέχουν στους σπουδαστές την ευκαιρία να επικεντρωθούν σε συγκεκριμένες περιοχές αγγλικών σχετικών με το ενδιαφέρον των σπουδαστών.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Το μάθημα ELICOS - General English παρέχει στους φοιτητές τις απαραίτητες γλωσσικές δεξιότητες για τους ακόλουθους σκοπούς:

 • Να διευκολύνει την επίτευξη εκπαιδευτικών, επαγγελματικών και κοινωνικών στόχων.
 • Να διευκολυνθεί η πρόσβαση στην απασχόληση μέσω της ανάπτυξης γλωσσικών δεξιοτήτων.
 • Να ενισχυθεί η ικανότητα του εκπαιδευόμενου να λειτουργεί αποτελεσματικά στην αυστραλιανή κοινότητα.
 • Να πληρούν τις απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας για διαπολιτισμικές οργανώσεις.
 • Προετοιμασία για την πραγματοποίηση άλλων σπουδών στο Unity College Australia .
 • Προετοιμασία για σπουδές σε άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα εντός της Αυστραλίας.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Αυτό το μάθημα ELICOS βασίζεται σε συγκεκριμένα και συναφή μαθησιακά αποτελέσματα και θα παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα αγγλικών δεξιοτήτων απαραίτητων για να ζήσουν και να εργαστούν στην αυστραλιανή κοινωνία. Αυτό το μάθημα θα περιλαμβάνει παράδοση με βάση την τάξη, αλλά θα χρησιμοποιεί ένα ευρύ φάσμα μεθόδων διδασκαλίας-εκμάθησης, καθώς η εκμάθηση γλωσσών επιτυγχάνεται καλύτερα μέσω επικοινωνιακών δραστηριοτήτων. Οι σπουδαστές θα έχουν τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν με την αυστραλιανή κοινωνία σε μια σειρά περιστάσεων.

Αυτό θα γίνει σε επίπεδο κατάλληλο για το επίπεδο αγγλικών που μελετάται και υπό την κατάλληλη εποπτεία. Αυτό το μάθημα βασίστηκε στην ευέλικτη είσοδο και έξοδο. Εξαιτίας αυτού, οι μαθητές μπορούν να εισέλθουν στην αρχή οποιασδήποτε ενότητας (υπόκεινται σε δοκιμή τοποθέτησης) και να βγουν σε οποιοδήποτε σημείο κατά τη διάρκεια των επόμενων ενοτήτων. Αυτό επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία με θεωρήσεις και γλωσσικές ανάγκες. Αυτό το μάθημα επιτρέπει σε όσους είναι μόνιμοι κάτοικοι, σε θεωρητικές θεωρήσεις, σε θεωρητικές θεωρήσεις και σε θεωρήσεις για διακοπές εργασίας.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Το ELICOS - Το General English βασίζεται στην ευέλικτη είσοδο και έξοδο, επομένως η διάρκεια του μαθήματος μπορεί να διαφέρει μεταξύ των μαθητών. Κάθε ενότητα σε αυτό το μάθημα γενικής αγγλικής γλώσσας είναι διάρκειας 10 εβδομάδων, με τις γλωσσικές ανάγκες του κάθε φοιτητή να καθορίζουν πόσο χρόνο θα σπουδάσουν. Αυτό το μάθημα αποτελείται από 5 ενότητες, που διαρκούν πάνω από πέντε όρους 10 εβδομάδων. Η εισαγωγή των σπουδαστών πραγματοποιείται στην αρχή κάθε ενότητας / ενότητα 10 εβδομάδων.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Αυτό το μάθημα παραδίδεται στο Canberra Campus, Belconnen, ACT, και από διάφορους εταίρους διακρατικό. Για άλλους ιστότοπους παράδοσης, ανατρέξτε στη σελίδα Συνεργάτες στην ιστοσελίδα της σχολής.

ΑΜΟΙΒΕΣ

Οι αμοιβές εντύπων για φοιτητές πλήρους φοίτησης αυτών των μαθημάτων είναι:

 • Αυστραλιανοί φοιτητές
  • Ανά ενότητα (περίοδος 10 εβδομάδων) 2.700 δολαρίων
 • Διεθνείς φοιτητές (σε φοιτητική βίζα)
 • Ανά Μονάδα (περίοδος 10 εβδομάδων) $ 3.000
 • Εγγραφή σε 4 ενότητες (4 όροι = 1 έτος) 11.400 δολάρια
 • Εγγραφή σε 5 ενότητες (5 όροι = 15 μήνες) $ 14.100

Σημείωση: Το Κολλέγιο διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τα τέλη πριν από την έναρξη κάθε ακαδημαϊκού έτους.

Αμοιβές πόρων

Ένα τέλος αμοιβής για κάθε ενότητα περιλαμβάνεται στα ακαδημαϊκά τέλη. Αυτό χρησιμοποιείται για την αγορά του New English Student File Book (Oxford University Press), καθώς και για άλλους πόρους και εξοπλισμό που θα βοηθήσουν στη γλωσσική ανάπτυξη των σπουδαστών.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Unity College Australia is a registered vocational tertiary college that seeks to impact lives through training people in a Christian environment for work, interest or ministry.

Unity College Australia is a registered vocational tertiary college that seeks to impact lives through training people in a Christian environment for work, interest or ministry. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη