Αγγλικά για την αεροπορία: προετοιμασία της ICAO επιπέδου 4 στις ΗΠΑ

ΗΠΑ: Φορτ Λόντερντεϊλ ή Βοστώνη

Η γνώση του ICAO επιπέδου 4 αποτελεί απαίτηση για πιλότους εμπορικών και ιδιωτικών αερομεταφορέων, συμπεριλαμβανομένων πιλότων ελικοπτέρων που πετούν διεθνώς. Τους υπαλλήλους ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας (ATCO) και τους βοηθούς · οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί φωνητικές επικοινωνίες αέρα-εδάφους για διεθνείς αεροπορικές επιχειρήσεις.

LAL Language Centres στις Η.Π.Α. προσφέρουν μαθήματα προετοιμασίας 10 εβδομάδων για την εξέταση ICAO Level 4. Περιλαμβάνει 20 μαθήματα την εβδομάδα (15 ώρες) και έχει ένα ελάχιστο επίπεδο που απαιτείται για το B1 Intermediate. Το μάθημα είναι διαθέσιμο σε φοιτητές με Τουριστική Βίζα (B1 / B2), Απαλλαγή από την Visa ή Φοιτητική Visa F-1 (με επιπλέον ώρες). Οι σπουδαστές λαμβάνουν τις εξετάσεις στο χώρο στο τέλος του προγράμματος.

Σκοπός του μαθήματος είναι η βελτίωση της επικοινωνιακής ικανότητας των φοιτητών με ιδιαίτερη αναφορά στους έξι περιγραφικούς δείκτες επάρκειας της ICAO: προφορά, δομή, ευχέρεια, λεξιλόγιο, κατανόηση και αλληλεπίδραση. Οι μαθητές θα αναπτύξουν τις ικανότητές τους ακρόασης με αυθεντικές καταγραφές, θα μάθουν να χρησιμοποιούν τη λειτουργική γλώσσα και το λεξιλόγιο που απαιτούνται τόσο στις τυπικές όσο και στις μη τυποποιημένες αεροπορικές καταστάσεις, να βελτιώσουν την επικοινωνία τους, συμπεριλαμβανομένης της προφοράς, μόνο σε φωνητικές (τηλεφωνικές και ραδιοτηλεφωνικές κλήσεις) και να επικεντρωθούν στις βασικές επαγγελματικές δεξιότητες.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποLAL Language Centres »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
10 - 10 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
3,500 USD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη

LAL Fort Lauderdale

LAL Boston