αεροσκάφη πλοήγησης

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Η κανονική διάρκεια των σπουδών είναι τέσσερα έτη. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της πλοήγησης αεροπλάνου με βάση το πρόγραμμα που αναπτύχθηκε σύμφωνα με το Αδειών πληρώματος πτήσης - Κοινή Απαιτήσεις Αεροπορίας (JAR-FCL 1). Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων ετών η κύρια εστίαση είναι στην βασικές μελέτες αεροπορίας και τα τελευταία δύο χρόνια που διατίθενται για την απόκτηση της θεωρητικής γνώσης της πιλοτικής εφαρμογής ακολουθείται από πτητική εκπαίδευση.

Σε πτητικής εκπαίδευσης, το αεροσκάφος που χρησιμοποιεί είναι το ένα μονοκινητήριο Cessna-172 και το πολυ-μηχανή Piper Navajo. Μέρος της πτητικής εκπαίδευσης πραγματοποιείται σε προσομοιωτή υπολογιστή που βασίζεται - εκπαιδευτική συσκευή διαδικασιών πτήσης II / MCC (διαδικασίες πτήσης και πλοήγησης και πολλαπλών πληρωμάτων εκπαιδευτή συνεργασίας). Στο αρχικό στάδιο της πρακτικής που φέρουν οι μαθητές μαθαίνουν τις βασικές φάσεις της πτήσης (απογείωση, την πτήση επίπεδο, γυρίζει, προσγείωση, κλπ), να αποκτήσουν τις δεξιότητες καθ'οδόν πετούν σε συνθήκες πτήσης εξ όψεως και να εξοικειωθούν με τις αρχές της πτήσης με όργανα. Η θεωρητική και προετοιμασία του εδάφους συνεχίζει ταυτόχρονα με την πτητική εκπαίδευση.

Στα επόμενα στάδια της πτητικής εκπαίδευσης, η κύρια εστίαση είναι στην διάρκεια της ημέρας και τη νύχτα μέσο και τη διαδρομή πτήσης, και στις πτήσεις μέσο περίπλοκες καιρικές συνθήκες. Οι μαθητές μαθαίνουν να πλοηγηθείτε και να προσγειωθεί σε συνθήκες περιορισμένης ορατότητας. Οι εκπαιδευτικές πτήσεις που γίνονται σε διάφορα αεροδρόμια, συμπεριλαμβανομένων και των άλλων χωρών όπως η Φινλανδία, η Σουηδία, κλπ. Εκπαίδευση σε εξομοιωτή χρησιμοποιείται για να μάθουν τη συνεργασία πολλαπλών πληρωμάτων την αρμοδιότητα των οποίων θα έχουν στο μέλλον να προσφέρει ένα πλεονέκτημα στην εύρεση εργασίας στην σημερινή εμπορική αεροπορία.

Αφού περάσετε επιτυχώς τις εξετάσεις θεωρητικών γνώσεων και πτήσεις αξιολόγησης των πιλοτικών-εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν το Πτυχίο επαγγελματία χειριστή / Instrument Rating (CPL (A) / IR).

Οι απόφοιτοι της ειδικότητας του αεροπλάνου Πιλοτική μπορεί να βρει δουλειά σε αεροπορικές εταιρείες, τόσο στην Εσθονία όσο και στο εξωτερικό, π.χ. στην εσθονική γλώσσα της Πολεμικής Αεροπορίας, της Αστυνομίας και της μεθοριακής φρουράς Ομάδα Πολιτικής Αεροπορίας, της Εσθονίας Air, της Εσθονίας Πολιτικής Αεροπορίας και σε άλλες εταιρείες.

Ελικόπτερο Πιλοτική

Η κανονική διάρκεια των σπουδών είναι τέσσερα έτη. Η εκπαίδευση βασίζεται στο πρόγραμμα που αναπτύχθηκε σύμφωνα με το JAR-FCL 2. Πιλοτική εκπαίδευση περιλαμβάνει θεωρητικές μελέτες και πρακτική κατάρτιση πτήσης. Κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών οι θεωρητικές μελέτες διεξάγονται ταυτόχρονα με την πρακτική που φέρουν. Το νέο σύγχρονο ελικόπτερο Robinson R22 χρησιμοποιείται για την πτητική εκπαίδευση. Αυτή είναι μία από τις πιο κοινές από μικρού τύπου ελικοπτέρων, αλλά διακρίνεται λόγω των καλύτερων δυναμική και υψηλή αξιοπιστία.

Πετώντας πρακτική εξοικείωση περιλαμβάνει πτήσεις με Cessna 172 και εκπαίδευση συνεργασίας πολλαπλών πληρωμάτων στον υπολογιστή που βασίζεται FNTP προσομοιωτή II / MCC. Η εκπαίδευση των χειριστών ελικοπτέρων ακολουθεί τις αντίστοιχες διεθνείς απαιτήσεις και βασίζεται σε σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας.

Οι απόφοιτοι της ειδικότητας ελικόπτερο Πιλοτική απασχολούνται από Εσθονίας Πολεμικής Αεροπορίας, της Αστυνομίας και της μεθοριακής φρουράς Ομάδα Αεροπορίας, Εσθονική Ακαδημία Αεροπορίας και από ιδιωτικές εταιρείες.

Η πορεία για την Οι μηχανικοί της αεροπορίας διαρκεί τέσσερα χρόνια και ο όγκος των μελετών είναι 240 μονάδες ECTS. Η διαδικασία της μελέτης εμπίπτει σε τρεις φάσεις:

  • Βασικές μελέτες για τρία εξάμηνα (90 ECTS). Το μάθημα αποτελείται από διαλέξεις και πρακτική κατάρτιση, και χρησιμεύει ως το θεμέλιο για ένα ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών. Οι μελέτες που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Tartu και της Εσθονίας Πανεπιστήμιο Επιστημών Ζωής.

  • Βασικές μελέτες αεροπορίας τελευταία για ένα εξάμηνο (30 ECTS).

Ειδίκευση αρχίζει μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων στις βασικές μελέτες αεροπορίας και χωρίζεται σε δύο στάδια:

  1. Βασική επαγγελματική κατάρτιση και

  2. Κατάρτισης καταλύματα. Ειδικά μαθήματα (μέχρι 120 ECTS) διαρκούν τέσσερα εξάμηνα. Οι μελέτες που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Ταλίν και της πρακτικής άσκησης σε συνεργασία με διάφορες επιχειρήσεις της αεροπορίας και των θεσμών στην Εσθονία και στο εξωτερικό.

Για να αποφοιτήσει από την Ακαδημία, οι μαθητές πρέπει να γράψουν μια αποφοίτηση διατριβή και να περάσει τις εξετάσεις, ανάλογα με την ειδικότητα που επιλέγεται.

Η γλώσσα διδασκαλίας στο EAVA είναι η εσθονική γλώσσα εκτός από τα κοινά μαθήματα που προσφέρονται στους φοιτητές ERASMUS οι οποίες διεξάγονται στην αγγλική γλώσσα.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Estonian Aviation Academy was founded in 1993 with the aim of training aviation specialists, developing national aviation culture and promoting aviation science and research in international cooperati ... περαιτέρω

Estonian Aviation Academy was founded in 1993 with the aim of training aviation specialists, developing national aviation culture and promoting aviation science and research in international cooperation. Since 1996 state funded students have been trained at higher educational level. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη