Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

"Ο στόχος του Φοίνικα Αγγλικά για Ακαδημαϊκούς για το Λύκειο Προετοιμασία προγράμματος είναι να προετοιμάσει τους μαθητές να εισέρχονται στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Αυστραλία."

Φοίνιξ ACADEMY

Το Ακαδημαϊκό Αγγλικά για το Λύκειο Πρόγραμμα Προετοιμασίας εκτελείται από το Περθ πανεπιστημιούπολη πόλη της Ακαδημίας σε έναν ήσυχο κήπο, σε απόσταση μόλις 10 λεπτών από το κέντρο της πόλης. Η πανεπιστημιούπολη πόλη περιλαμβάνει επίσης Beatty Lodge (self-catering στις πανεπιστημιουπόλεις στέγαση) θα πρέπει οι γονείς και οι οικογένειες αποφασίζουν να επισκεφθούν από το εξωτερικό. Οι φοιτητές προέρχονται από όλο τον κόσμο για να σπουδάσουν στην ακαδημία του Ακαδημαϊκού αγγλικά για το Λύκειο Πρόγραμμα Προετοιμασίας, και αυτό το μίγμα εθνικότητα εξασφαλίζει πολιτισμικά ευαίσθητη και ασφαλές περιβάλλον για τους νέους.

Η εμπειρία:

 • Εντατική μελέτη της Αγγλικής Γλώσσας - γραμματικής και της γλώσσας λειτουργίες "Ο στόχος του Φοίνικα Αγγλικά για Ακαδημαϊκούς για το Λύκειο Προετοιμασία προγράμματος είναι να προετοιμάσει τους μαθητές να εισέρχονται στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Αυστραλία."
 • Μαθήματα αγγλικών στη δευτεροβάθμια τομείς δεξιοτήτων που σχετίζονται με το σχολείο Γυμνάσιο θέματα
 • Ανάγνωση και λήψη σημειώσεων στρατηγικές και τις δεξιότητες
 • Δεξιότητες γραφής Δοκίμιο
 • Προφορική ανακοίνωση και ακουστικές ικανότητες
 • Μελετά, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Δράμα
 • Κριτική Σκέψη και δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων
 • Αυστραλιανή Ιστορία & Πολιτισμός
 • Δεξιότητες μελέτης, ερευνητικών δεξιοτήτων, ταχύτητα ανάγνωσης, σύνταξη εκθέσεων και αναθέσεις
 • Μικρές τάξεις
 • Πλήρες πρόγραμμα ψυχαγωγίας: Μια σειρά από αθλητικές / πολιτιστικές εκδρομές οργανώνονται από το σχολείο κατά τη διάρκεια της κατηγορίας χρόνο για να διευκολύνουν την κατανόηση των μαθητών της αυστραλιανής κοινωνίας, και την προετοιμασία τους για την ένταξη σε μια αυστραλιανή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης περιβάλλον.

Το πρόγραμμα σπουδών

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να επικεντρωθεί στις δεξιότητες που απαιτούνται για την περαιτέρω μελέτη σε κάποιο γυμνάσιο της Αυστραλίας. Οι τέσσερις δεξιότητες γραφής, ανάγνωσης, μιλώντας και ακούγοντας διδάσκονται στο πλαίσιο της μάθησης για τα συστήματα και τις κοινωνίες της Αυστραλίας και παγκόσμια.

Αγγλικής Γλώσσας Απαιτήσεις για την είσοδο High School:

Όλοι οι μαθητές λυκείου αναμένεται να αποδείξει την τρέχουσα αγγλικά τους επίπεδο (π.χ. Cambridge «O» ή Επίπεδο «Α»? IELTS? TOEFL κλπ). Οι μαθητές μπορούν να το πράξουν θα πρέπει να συμπληρώσουν το iPEPT (που βασίζονται στο Διαδίκτυο Phoenix Αγγλικά Proficiency Test) English Αξιολόγησης, η οποία είναι διαθέσιμη μέσω αυτού του γραφείου ή μέσω επιλεγμένων φορέων της εκπαίδευσης. Εάν ένα αγγλικό επίπεδο δεν παρέχεται στον ETI στη συνέχεια ένα υποχρεωτικό τριάντα εβδομάδες Αγγλικών θα πρέπει να συνιστάται πριν από την είσοδο επίσημες μελέτες σε High School. Όλοι οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει ένα προ-δρομέα Αγγλικών (και Direct φοιτητές είσοδο) πρέπει να πληρούν υποχρεωτικά αγγλικά επίπεδα, σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα. Την πρόοδο των μαθητών θα ποικίλλει ανάλογα με τις ιδιαίτερες συνθήκες, π.χ.. αρχής γενομένης γλωσσικό επίπεδο? οικιακό περιβάλλον? δέσμευση για μάθηση? ηλικίες και τις πολιτισμικές διαφορές.

Η διάρκεια σπουδών:

Οι μαθητές μπορούν να μελετήσουν από 2 έως 48 εβδομάδες στο Phoenix Ακαδημία. Το μήκος των μαθημάτων προετοιμασίας τους προσδιορίζεται από το επίπεδο των αγγλικών τους, όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα.

2015 Δίδακτρα: Phoenix Ακαδημία

Δίδακτρα

 • Μια $ 395 / εβδομάδα (01-11 εβδομάδες)
 • Μια $ 390 / εβδομάδα (12-23 εβδομάδες)
 • Μια $ 385 / εβδομάδα (24 - 35 εβδομάδες)
 • Μια $ 380 / εβδομάδα (36 - 48 εβδομάδες

Τέλος Εγγραφή Μια $ 225

Ακαδημαϊκή Υπηρεσία τέλος Μια $ 425

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε6 περισσότερα μαθήματα αποPhoenix Academy »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Duration
2 - 48 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη