Αμερικανική συνομιλία αγγλικά

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Αμερικανική συνομιλία αγγλικά

Περάστε 3 εβδομάδες το καλοκαίρι ή το χειμώνα που ζείτε και μαθαίνετε στην καρδιά της Ουάσινγκτον, DC και συμμετέχετε με συμμαθητές από περισσότερες από 30 χώρες. Το πρόγραμμα American Conversational English για τρεις εβδομάδες σας παρέχει εξειδικευμένες οδηγίες σε δεξιότητες γραμματικής, συνομιλίας και ακρόασης. Το επίκεντρο του προγράμματος είναι η χρήση της αγγλικής γλώσσας στην καθημερινή ζωή, μαθαίνοντας για τον αμερικανικό πολιτισμό.

Τα μαθήματα πρωινού αναπτύσσουν δεξιότητες ακρόασης και ομιλίας με έμφαση στο λεξιλόγιο και τη γραμματική, ενώ τα απογευματινά μαθήματα παρέχουν ευκαιρίες για να ακούτε και να μιλάτε για θέματα που ενδιαφέρουν ένα χαλαρό, ανεπίσημο περιβάλλον. Οι εξωσχολικές δραστηριότητες και τα εκδρομικά πεδία θα σας δώσουν ευκαιρίες να ασκήσετε τις γλωσσικές δεξιότητές σας στον συναρπαστικό κόσμο της Ουάσινγκτον, DC.

Μόλις είστε αποδεκτοί στο πρόγραμμα, θα αξιολογηθεί για να προσδιορίσετε τις συγκεκριμένες εκπαιδευτικές σας ανάγκες. Στη συνέχεια, θα σας τοποθετήσουμε σε μαθήματα με άλλους μαθητές στο ίδιο επίπεδο επάρκειας, εξασφαλίζοντας ότι θα έχετε την καλύτερη μαθησιακή εμπειρία για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας.

Χαρακτηριστικά προγράμματος

  • Μικρά μεγέθη τάξεων
  • Έμφαση στις δεξιότητες επικοινωνίας μέσω μιας εισαγωγής στον αμερικανικό πολιτισμό και προσανατολισμό στην Ουάσιγκτον, DC
  • Πρωινά μαθήματα που αναπτύσσουν δεξιότητες ακρόασης και ομιλίας
  • Απογευματινά μαθήματα που επικεντρώνονται στην διαπολιτισμική επικοινωνία μέσω εκδρομών στο χώρο, ταξικών αναθέσεων και μεμονωμένων έργων.
  • Καθηγητές με γλωσσολογία και γλωσσική διδασκαλία
  • Πολιτιστικές δραστηριότητες και εξωσχολικές ευκαιρίες

Διδακτέα ύλη

Στο πρόγραμμα American Conversational English, θα παρακολουθήσετε προγραμματισμό μεταξύ 9 π.μ. και 3:30 μ.μ. κατά τις καθημερινές, οι οποίες θα περιλαμβάνουν μαθήματα, πρακτικές δραστηριότητες, ομαδικές συζητήσεις και εργαστήρια. Εκτός από τις οδηγίες στην τάξη, θα συμμετέχετε σε ταξίδια και εμπειρίες σε όλη την κοινότητα της Washington, DC. Κάθε εβδομάδα θα έχετε ευκαιρίες συμμετοχής σε προγράμματα και πολιτιστικές δραστηριότητες, όπου μπορείτε να εφαρμόσετε τις δεξιότητες που μαθαίνετε στην τάξη, να συναντήσετε μαθητές σε άλλα προγράμματα και να εξασκήσετε τα αγγλικά σας σε άνετα κοινωνικά περιβάλλοντα.

Ημερομηνίες προγράμματος 2020-2021

  • 10 Ιουλίου 2020 – 31 Ιουλίου 2020
  • 7 Ιανουαρίου 2021 – 29 Ιανουαρίου 2021
  • 19 Ιουλίου 2021 – 6 Αυγούστου 2021
Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Georgetown University's School of Continuing Studies (SCS) offers graduate programs in professional and liberal studies, more than 30 professional certificate programs, custom and corporate training a ... περαιτέρω

Georgetown University's School of Continuing Studies (SCS) offers graduate programs in professional and liberal studies, more than 30 professional certificate programs, custom and corporate training and education, summer school and special programs, and the University’s only part-time bachelor’s program. Διαβάστε Λιγότερα
Ουάσιγκτο , ΗΠΑ Online , Λονδίνο , Σιγκαπούρη , Morro de Σάο Πάολο + 4 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη