Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Τριών εβδομάδων Κατοικίες Πρόγραμμα - 9 - 29 Αυγ 2015

Ο Sasin Ανώτερο Εκτελεστικό Πρόγραμμα (Σ.Ε.Π.) βασίζεται στη γνώση ότι η επιτυχία μιας επιχείρησης είναι το αποτέλεσμα ενός καλά ισορροπημένο συνδυασμό των βραχυπρόθεσμων επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα και μακροπρόθεσμο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Για την επίτευξη αυτής της επιτυχίας, οι οργανισμοί χρειάζονται στελέχη που είναι κύριοι των λειτουργικών κανόνων διαχείρισης και οι οποίοι επίσης να πλοηγηθείτε σημερινή πτητική αγορά για να κερδίσει.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκε Sasin Σεπτέμβριο Αυτή η εντατική τριών εβδομάδων κατοικημένη πρόγραμμα διεξάγεται στην αγγλική γλώσσα και έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στα στελέχη όπως και εσείς με τον πιο σύγχρονο, state-of-the-art γνώσεις και τις δεξιότητες για να προωθήσει την επιχείρησή σας και να ωθήσει τη δική σας επιτυχία.

ΘΕΜΑΤΑ

  • Παγκόσμιο Οικονομικό Περιβάλλον - Ανταγωνιστικές Στρατηγικές Μάρκετινγκ και παγκόσμιες αγορές - Ηγεσία και Οργανωτική Αλλαγή - Η πρωτοπορία της καινοτομίας - Εταιρικές Οικονομικές Αποφάσεις - Στρατηγική Διοίκηση

ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Οι μέθοδοι διδασκαλίας για τη ΣΕΠ είναι τόσο διαφορετικές όσο η φύση της ίδιας της διοίκησης. Επίσημες διαλέξεις και παρουσιάσεις σίγουρα χρησιμοποιούνται. Ταινίες, ασκήσεις, και της ολομέλειας αναφοράς μπορεί επίσης να συνοδεύουν μερικές συνεδρίες. Πιο συχνά, οι συμμετέχοντες Σεπτέμβριο θα κληθούν να επανεξετάσουν τις μελέτες περίπτωσης των πραγματικών καταστάσεων της εταιρείας. Ομάδα συζήτησης αυτών των περιπτώσεων είναι μια κρίσιμη δραστηριότητα, για τις περισσότερες αποφάσεις διαχείρισης συνήθως γίνονται σε ομάδες. Κατά συνέπεια, μικρές ομάδες συζήτησης θα συνεδριάζει τακτικά το βράδυ κατά τη διάρκεια αυτής της συνόδου τριών εβδομάδων.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποSasin Graduate Institute of Business Administration »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Ιούνιος 2019
Αύγ. 2019
Duration
3 Εβδομάδες
Τιμή
550,000 THB
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιούνιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιούνιος 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Αύγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη