Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πολλοί έχουν ακούσει για Coolhunting, αλλά λίγοι ξέρουν τι είναι. Είναι μια πειθαρχία που συνδυάζει την εμπορία και την κοινωνιολογία, η οποία είναι υπεύθυνη για την ανακάλυψη αυτών των αναγκών των καταναλωτών και προβλέπει ότι ενδέχεται να εμφανιστούν στο εγγύς μέλλον. Αν Coolhunting έχει τις ρίζες της στη βιομηχανία της μόδας, είναι πλέον απολύτως απαραίτητη τεχνική που όλες οι μεγάλες αξίζουν. Η επιτυχία της Coolhunting μεθοδολογία έχει διασχίσει τα σύνορα της βιομηχανίας της μόδας και σήμερα εφαρμόζεται σε όλους σχεδόν τους επιχειρηματικούς τομείς: αυτοκίνητα, καταναλωτικά αγαθά, τεχνολογία, υπηρεσίες, κλπ.. Κάθε εταιρεία θέλει να ξέρει τι ο καταναλωτής θα χρειαστεί το επόμενο έτος και να προσφέρουν πριν από το διαγωνισμό.

Σε αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα θα αναλύσει τις τάσεις απόδοσης, μόδες, και hypes, και πώς διάφορα τμήματα καταναλωτών συμπεριφέρονται. Μάθετε να καταρτίσουν επαγγελματικά τάσεις, και να κατανοήσουν και να εφαρμόσουν τα διάφορα εργαλεία της ποιοτικής έρευνας αγοράς που μας δίνει τη Coolhunting.

Η διδακτική ομάδα αποτελείται από διάφορα Μεταπτυχιακών προφίλ των επαγγελματιών με μεγάλη εμπειρία στον τομέα, η οποία θα καθοδηγεί και να παρέχει τις γνώσεις και τα εργαλεία που είναι απαραίτητα για τη βέλτιστη εφαρμογή της Coolhunting.

Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει επίσης τις πρακτικές στις πόλεις οφσάιτ ευρωπαϊκό κριτήριο αναφοράς για την κατάρτιση, την ανίχνευση και την ανάλυση των τάσεων της αγοράς: Αμβέρσας, Βαρκελώνη, Λονδίνο, τη Μαδρίτη.

Το ποσό των πτήσεων και διαμονής περιλαμβάνονται στη συνολική τιμή των μαθημάτων. Και επειδή κάθε ταξίδι έχει συγκεκριμένους στόχους, η πόλη αναφοράς μπορεί να ποικίλλει εάν απαιτείται το πρόγραμμα.

ΣΤΟΧΟΙ

  • Δώστε τη γνώση για να προσδιορίσουν σωστά είδη και τα τρέχοντα προφίλ των καταναλωτών.
  • Μάθετε να αναλύσει και τις παγκόσμιες αγορές και μαζικές αγορές, εξειδικευμένη αγορά, γρήγορη μόδα, συμμαχίες μεταξύ των εμπορικών σημάτων και σχεδιαστές (co-branding).
  • Να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες για να διερευνήσει, να ερμηνεύσει και να εντοπίσει τις νέες τάσεις.
  • Παρέχοντας τα εργαλεία για την αποτελεσματική αναφορά των τάσεων και τον τρόπο ζωής.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
ισπανικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποFDModa - LCI Barcelona »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
2 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη