Κορυφαίες Σειρές Μαθημάτων σε Ψυχολογία

Ένα έτος ίδρυσης λειτουργεί ως η βάση για την περαιτέρω εκπαίδευση, βοηθώντας τους μαθητές να δημιουργήσουν τις σημαντικές δεξιότητες που χρειάζονται για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Τα περισσότερα προγράμματα για το… περαιτέρω

Ένα έτος ίδρυσης λειτουργεί ως η βάση για την περαιτέρω εκπαίδευση, βοηθώντας τους μαθητές να δημιουργήσουν τις σημαντικές δεξιότητες που χρειάζονται για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Τα περισσότερα προγράμματα για το έτος βάσης χρειάζονται μόνο ένα χρόνο για να ολοκληρωθούν.

Τι είναι το έτος ίδρυσης στην ψυχολογία; Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ίδρυμα που έχει σχεδιαστεί για αρχάριους σπουδαστές που μπορεί να ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τον τομέα της ψυχολογίας. Πολλά πανεπιστήμια προσφέρουν μαθήματα όπως η εισαγωγή στην ψυχολογία, οι γλωσσικές δεξιότητες, οι δεξιότητες σπουδών και οι αρχές της διαχείρισης του χρόνου, για να δώσουν στους μαθητές μια βασική κατανόηση του πεδίου, προετοιμάζοντάς τους για ένα προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών. Το πρόγραμμα σπουδών μπορεί να περιλαμβάνει σεμινάρια, διαλέξεις και εργαστήρια για να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη μαθησιακή εμπειρία.

Πολλοί μελετητές βρίσκουν ότι ένα έτος θεμελίωσης είναι επωφελές διότι τους δίνει τα βασικά εργαλεία που απαιτούνται για να πετύχουν σε πανεπιστημιακό επίπεδο. Οι συμμετέχοντες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν δεξιότητες που μπορούν να τους βοηθήσουν στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή πέρα ​​από το σχολείο. Συνήθως βελτιώνουν την ικανότητά τους να επικοινωνούν, να αναλύουν και να ακούν.

Τα σχολεία σε ολόκληρο τον κόσμο προσφέρουν προγράμματα ίδρυσης έτους, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχει ένα ευρύ φάσμα δαπανών. Τα δίδακτρα εξαρτώνται συχνά από την τοποθεσία, το θέμα, τη διάρκεια και τον τύπο της τάξης. Οι αιτούντες ενδέχεται να έχουν τη δυνατότητα να λάβουν περισσότερες πληροφορίες επικοινωνώντας απευθείας με ένα σχολείο.

Η μελέτη της ψυχολογίας σε επίπεδο αρχαρίων μπορεί να δώσει στους μελετητές την απαραίτητη βάση για μια επιτυχημένη καριέρα στον τομέα. Οι σπουδαστές που έχουν ξεκινήσει σε ένα έτος ίδρυσης στο πρόγραμμα ψυχολογίας έχουν εξελιχθεί σε επαγγελματίες ψυχολόγους, εγκληματολογικούς ψυχολόγους, συμβούλους καριέρας, σχολικούς συμβούλους, ψυχοθεραπευτές, προπονητές ζωής και αξιωματικούς ανθρωπίνων πόρων. Οι ακριβείς δυνατότητες σταδιοδρομίας εξαρτώνται από την άλλη εκπαίδευση και εμπειρία των φοιτητών.

Θέλετε να υποβάλετε αίτηση σε πρόγραμμα ίδρυσης έτους; Μπορεί να μπορείτε να βρείτε τις εκπαιδευτικές επιλογές που αναζητάτε online ή σε ένα σχολείο κοντά σας. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών: 

INTO Manchester in partnership with The University of Manchester
Manchester , United Kingdom

υψηλές ώρες επικοινωνίας και μικρά μεγέθη τάξεων Ποιος πρέπει να υποβάλει αίτηση για το πρόγραμμα του Διεθνούς Ιδρύματος; Θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση για αυτό το μάθημα εάν ... +

υψηλές ώρες επικοινωνίας και μικρά μεγέθη τάξεων Ποιος πρέπει να υποβάλει αίτηση για το πρόγραμμα του Διεθνούς Ιδρύματος; Θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση για αυτό το μάθημα εάν έχετε ολοκληρώσει τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στη χώρα σας. Η επιτυχής ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος θα σας επιτρέψει επίσης να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής σε άλλα πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο. Διάρκεια μαθήματος: 3 όροι (9 μήνες) Ηλικία: 17 ετών και άνω Ακαδημαϊκό: Ολοκλήρωσε 12 έτη σχολικής φοίτησης με καλούς βαθμούς Αγγλική γλώσσα: IELTS 5.5 ή ισοδύναμο -
Βασικό Eτος
Πλήρης παρακολούθηση
9 μήνες
Αγγλικά
Σεπτέμβριος 2020
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)