Οι αθλητικές και αθλητικές διοργανώσεις έχουν τη δυνατότητα να επηρεάσουν την κοινωνία μας τόσο με θετικούς όσο και με αρνητικούς τρόπους. Η ικανότητα μιας αθλητικής ομοσπονδίας ή οργανισμού να εξισορροπήσει τις οικονομικές, περιβαλλοντικές και κοινωνικές επιπτώσεις των δραστηριοτήτων τους, συμπεριλαμβανομένων των εκδηλώσεων που φιλοξενούν, διοργανώνουν ή κυβερνώνται, είναι αποφασιστικής σημασίας για τη μελλοντική ανάπτυξη του αθλητισμού τους.

Τώρα περισσότερο από ποτέ, οι διευθυντές αθλητικών διοργανώσεων και οι διοργανωτές εκδηλώσεων έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν θετικά τον αθλητισμό προς όφελος της κοινωνίας και, με αυτόν τον τρόπο, συμβάλλουν στην κατώτατη γραμμή του οργανισμού τους.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Πάνω από δύο ημέρες, η Ανοικτή Ενότητα SSE παρέχει μια κατανόηση των σημερινών προκλήσεων και των ευκαιριών της βιωσιμότητας στον αθλητισμό. Η κατανόηση αυτή θα ενισχυθεί μέσω σειράς περιπτωσιολογικών μελετών, τα οποία θα δώσουν συγκεκριμένα παραδείγματα για το τι επιτυγχάνουν οι κορυφαίοι αθλητικοί οργανισμοί όπως η FIFA, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή και η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου στον τομέα αυτό.

Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν επίσης γνώσεις σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές που υιοθετήθηκαν από τα μεγάλα αμερικανικά πρωταθλήματα όπως το NFL, το NBA και το MBL. Καθ 'όλη τη διάρκεια των δύο ημερών, η ομαδική εργασία και οι συζητήσεις θα προκαλέσουν τις υπάρχουσες ιδέες για τη βιωσιμότητα στον αθλητισμό, με ιδιαίτερη έμφαση στην επιχειρησιακή υπόθεση για βιωσιμότητα, ενώ παράλληλα θα αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις πολλών ενδιαφερομένων.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

2η και 3η Απριλίου, 2020

ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΣ

Synathlon
Unil Campus
Λωζάνη, Ελβετία

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το τέλος περιλαμβάνει:

  • Μαθήματα μαθημάτων
  • Καθημερινό γεύμα
  • Πιστοποιητικό ολοκλήρωσης

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙ

Οι συμμετέχοντες είναι επαγγελματίες, μερικής απασχόλησης ή εθελοντές διευθυντές και διοργανωτές διεθνών αθλητικών εκδηλώσεων, καθώς και προσωπικό από αθλητικές ομοσπονδίες, εταιρικούς χορηγούς και οργανωτικές επιτροπές που επιδιώκουν να ενσωματώσουν με επιτυχία τη βιωσιμότητα σε εκδηλώσεις για περαιτέρω ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

ΗΧΕΙΑ

Ο Αειφόρος Αθλητισμός

Μέγεθος τάξης: Περίπου 40-50 άτομα.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποAISTS - International Academy of Sports Science and Technology »

Τελευταία ενημέρωση Ιούνιος 22, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
2 - 2 Ημέρες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
960 CHF
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη

AISTS Sustainable Sport & Events Open Module