Στόχοι και πρόγραμμα

Ένας-προς-ένα διδασκαλία παρέχει ειδικά σχεδιασμένα μαθήματα για να καλύψουν όλο το φάσμα των αναγκών των φοιτητών. Ειδικοί στόχοι και διδασκαλία στόχους που καταρτίζονται με βάση τις επιμέρους επίπεδα και τις απαιτήσεις, καλύπτοντας τα πάντα από τη γενική γαλλική επιχείρηση και Γαλλικά με την προετοιμασία για εξετάσεις και μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις της εργασίας. Ένας-προς-ένα τάξεις μπορούν να συνδυαστούν με ένα πρόγραμμα συμπληρωματικών δραστηριοτήτων, όπως το μεσημεριανό γεύμα με έναν δάσκαλο, συναντήσεις με οικονομικούς, πολιτιστικούς ή πολιτικά πρόσωπα, εκδρομές και πολλά άλλα.

Οι συμμετέχοντες οι οποίοι έχουν εκπληρώσει τις απαιτήσεις παρακολούθησης θα λάβουν ένα πιστοποιητικό στο τέλος των σπουδών τους, που υπογράφεται από CAVILAM - Alliance Française και Πανεπιστημίου Blaise Pascal του Clermont-Ferrand, μαζί με μια λεπτομερή αξιολόγηση των δεξιοτήτων.

Μια άμεσα διαθέσιμη ποικιλία δωρεάν πόρων:

  • Πανεπιστήμιο βιβλιοθήκη πολυμέσων (υπολογιστή, βίντεο και DVD πόρων)
  • Κέντρο Αυτο-μελέτη για το έργο γλώσσας με χρήση ειδικού λογισμικού
  • Κάλυψης Wi-Fi σε όλη την πανεπιστημιούπολη

Μήκος:

πρόγραμμα, το επίπεδο, τις ημερομηνίες, η διάρκεια και το χρονοδιάγραμμα με βάση τις ατομικές ανάγκες των μαθητών

Εισαγωγή:

όλο το χρόνο

Δεν θα υπάρχουν μαθήματα για τις ακόλουθες αργίες το 2015: 1 Ιανουάριος με 21 Απρίλιος - 1 Μάιος 8 Μάη - 14 Μαΐου-25 Μάιος-14 Ιουλίου- 11 Νοεμβρίου- έως 25 Δεκεμβρίου.

Το Κόστος:

Ένα μάθημα (45 λεπτά) ................................. 65 € Γεύμα με έναν καθηγητή: ........................... 0.135 € dîner ....................................... ............ 145 € Εγγραφή ............................................. 62 €

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Γερμανός
ισπανικά

Κοιτάξτε6 περισσότερα μαθήματα αποCAVILAM »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
1 - 52 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη