Γαλλική Τέχνη Αρτοποιίας

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γαλλική Τέχνη Αρτοποιίας

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Μάθετε τα βασικά στοιχεία των παραδοσιακών γαλλικών αρτοποιών μέσω μιας εντατικής επαγγελματικής εκπαίδευσης διάρκειας δύο μηνών. Από την προετοιμασία κοινών, παραδοσιακών ή ειδικών ψωμιών μέχρι τη δημιουργία καρυδιού ή τσιπούρας, θα μάθετε τις βασικές τεχνικές των επαγγελματιών. Ολοκληρώστε την εκπαίδευσή σας με προαιρετική πρακτική άσκησης ενός μήνα σε γαλλικό ίδρυμα για να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας σε ένα περιβάλλον πραγματικής ζωής. Επωφεληθείτε από τις παγκοσμίως αναγνωρισμένες μεθόδους διδασκαλίας για τις ρυθμίσεις μικρών ομάδων και το υψηλό ποσοστό πρακτικής για τη βελτιστοποίηση της διδασκαλίας, την αποτελεσματική εκμάθηση και την εξατομικευμένη παρακολούθηση.

ΤΥΠΟΣ ΚΛΑΣΗΣ • 85% hands-on • 15% θεωρία

ΜΟΝΑΔΕΣ
• Ψωμιά και κρασιά (παραδοσιακά, τοπικά, ξεχωριστά και γαρνιρισμένα ψωμιά και κρασιά)
• Περιφερειακά κέικ και επιδόρπια
• Προϊόντα σνακ και τροφοδοσίας
• Ψωμιά τύπου Meilleur Ouvrier de France
• Προετοιμασία μπουφέ και τελική εξέταση

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2μηνη εντατική πρακτική άσκηση (1μηνη προαιρετική πρακτική άσκηση)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
Από τις 13 Μαΐου έως τις 5 Ιουλίου 2019

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση June 30, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Μάιος 13, 2019
Duration
Διάρκεια
2 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
8,100 EUR
Καθαρές τιμές - Διαθέσιμες τιμές για τα πρόωρα πτηνά. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: international@ducasse.com
Locations
Γαλλία - Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes
Ημερομηνία Έναρξης : Μάιος 13, 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Ιούλιος 5, 2019
Dates
Μάιος 13, 2019
Γαλλία - Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Ιούλιος 5, 2019