Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μάθετε τα βασικά στοιχεία των παραδοσιακών γαλλικών αρτοποιών μέσω μιας εντατικής επαγγελματικής εκπαίδευσης διάρκειας δύο μηνών. Από την προετοιμασία κοινών, παραδοσιακών ή ειδικών ψωμιών μέχρι τη δημιουργία καρυδιού ή τσιπούρας, θα μάθετε τις βασικές τεχνικές των επαγγελματιών. Ολοκληρώστε την εκπαίδευσή σας με προαιρετική πρακτική άσκησης ενός μήνα σε γαλλικό ίδρυμα για να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας σε ένα περιβάλλον πραγματικής ζωής. Επωφεληθείτε από τις παγκοσμίως αναγνωρισμένες μεθόδους διδασκαλίας για τις ρυθμίσεις μικρών ομάδων και το υψηλό ποσοστό πρακτικής για τη βελτιστοποίηση της διδασκαλίας, την αποτελεσματική εκμάθηση και την εξατομικευμένη παρακολούθηση.


Τύπος κλάσης

  • 85% hands-on
  • 15% θεωρία


Ενότητες

  • Ψωμιά και κρασιά (παραδοσιακά, περιφερειακά, ξεχωριστά και γαρνιρισμένα ψωμιά και κρασιά)
  • Περιφερειακά κέικ και επιδόρπια
  • Προϊόντα σνακ και τροφοδοσίας
  • Meilleur Ouvrier de Γαλλία ψωμιού στυλ
  • Προετοιμασία μπουφέ και τελική εξέταση


Διάρκεια

2 μήνες εντατική πρακτική εκπαίδευση (1μηνη προαιρετική πρακτική άσκηση)


Ημερομηνία

Από τις 13 Μαΐου έως τις 5 Ιουλίου 2019

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποDucasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie »

Τελευταία ενημέρωση January 19, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Μάιος 13, 2019
Duration
2 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
8,100 EUR
Καθαρές τιμές - Διαθέσιμες τιμές για τα πρόωρα πτηνά. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: international@ducasse.com
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Μάιος 13, 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιούλιος 5, 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Μάιος 13, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Ιούλιος 5, 2019
Άλλη