Ανακαλύψτε και μάθετε τα βασικά στοιχεία των παραδοσιακών γαλλικών τεχνών αρτοποιίας μέσα από μια εντατική επαγγελματική κατάρτιση διάρκειας δύο μηνών. Από την προετοιμασία των βασικών ζυμών και κρεμών στη δημιουργία επιδόρπια, θα μάθετε τις βασικές τεχνικές του επαγγελματία. Επωφεληθείτε από τις παγκοσμίως αναγνωρισμένες μεθόδους διδασκαλίας για τις ρυθμίσεις μικρών ομάδων και το υψηλό ποσοστό πρακτικής για τη βελτιστοποίηση της διδασκαλίας, την αποτελεσματική μάθηση και την εξατομικευμένη παρακολούθηση.


Τύπος κλάσης

  • 90% hands-on
  • 10% θεωρία


Ενότητες

  • Βασικές ζύμες ζαχαροπλαστικής, τάρτες και τάρτες
  • Choux ζαχαροπλαστικής
  • Πάστα ζαχαροπλαστικής
  • Ζυμών ζυμών ζυμών
  • Ψωμιά και κρασιά
  • Σοκολάτα
  • Σύγχρονα εισερχόμενα
  • Προετοιμασία μπουφέ και τελική εξέταση


Διάρκεια

2μηνη εντατική πρακτική εκπαίδευση

Ημερομηνίες

Από τις 16 Μαρτίου έως τις 7 Μαΐου 2020 / Από τις 20 Ιουλίου έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2020

Excellence in practice

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποDucasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie »

Τελευταία ενημέρωση Ιούνιος 29, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
2 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
8,100 EUR
καθαρές τιμές. Διατίθενται τιμές για πρόωρα πουλιά. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: international@ducasse.com
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Αύγ. 30, 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Μάρτ. 16, 2020
Ημερομηνία λήξης
Μάιος 7, 2020
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 20, 2020
Ημερομηνία λήξης
Σεπτ. 11, 2020
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Αύγ. 30, 2019

Μάρτ. 16, 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Μάιος 7, 2020

Ιούλιος 20, 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Σεπτ. 11, 2020
Άλλη