Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ανακαλύψτε και μάθετε τα βασικά στοιχεία των παραδοσιακών γαλλικών τεχνών αρτοποιίας μέσα από μια εντατική επαγγελματική κατάρτιση 2 μηνών. Από την προετοιμασία βασικών ζυμών και κρεμών στη δημιουργία επιδόρπια, θα μάθετε τις βασικές τεχνικές του επαγγελματία. Ολοκληρώστε την εκπαίδευσή σας με προαιρετική πρακτική άσκησης ενός μήνα σε γαλλικό ίδρυμα για να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας σε ένα περιβάλλον πραγματικής ζωής. Επωφεληθείτε από τις παγκοσμίως αναγνωρισμένες μεθόδους διδασκαλίας για τις ρυθμίσεις μικρών ομάδων και το υψηλό ποσοστό πρακτικής για τη βελτιστοποίηση της διδασκαλίας, την αποτελεσματική εκμάθηση και την εξατομικευμένη παρακολούθηση.


Τύπος κλάσης

  • 90% hands-on
  • 10% θεωρία


Ενότητες

  • Βασικές ζύμες ζαχαροπλαστικής, τάρτες και τάρτες
  • Choux ζαχαροπλαστικής
  • Πάστα ζαχαροπλαστικής
  • Ζυμών ζυμών ζυμών
  • Ψωμιά και κρασιά
  • Σοκολάτα
  • Σύγχρονα εισερχόμενα
  • Προετοιμασία μπουφέ και τελική εξέταση


Διάρκεια

2μηνη εντατική πρακτική άσκηση (1μηνη πρακτική άσκηση)


Ημερομηνίες

Από τις 18 Μαρτίου έως τις 10 Μαΐου 2019 / Από τις 8 Ιουλίου έως τις 30 Αυγούστου 2019

Excellence in practice

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποDucasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie »

Τελευταία ενημέρωση January 19, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 8, 2019
Μαρτ. 2020
Duration
2 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
8,100 EUR
καθαρές τιμές. Διατίθενται τιμές για πρόωρα πουλιά. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: international@ducasse.com
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 8, 2019
Ημερομηνία λήξης
Αυγ. 30, 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Μαρτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Μάιος 10, 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιούλιος 8, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Αυγ. 30, 2019

Μαρτ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Μάιος 10, 2019
Άλλη