Read the Official Description

Ανακαλύψτε και μάθετε τα βασικά στοιχεία των παραδοσιακών γαλλικών τεχνών αρτοποιίας μέσα από μια εντατική επαγγελματική κατάρτιση 2 μηνών. Από την προετοιμασία βασικών ζυμών και κρεμών στη δημιουργία επιδόρπια, θα μάθετε τις βασικές τεχνικές του επαγγελματία. Ολοκληρώστε την εκπαίδευσή σας με προαιρετική πρακτική άσκησης ενός μήνα σε γαλλικό ίδρυμα για να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας σε ένα περιβάλλον πραγματικής ζωής. Επωφεληθείτε από τις παγκοσμίως αναγνωρισμένες μεθόδους διδασκαλίας για τις ρυθμίσεις μικρών ομάδων και το υψηλό ποσοστό πρακτικής για τη βελτιστοποίηση της διδασκαλίας, την αποτελεσματική εκμάθηση και την εξατομικευμένη παρακολούθηση.


Τύπος κλάσης

  • 90% hands-on
  • 10% θεωρία


Ενότητες

  • Βασικές ζύμες ζαχαροπλαστικής, τάρτες και τάρτες
  • Choux ζαχαροπλαστικής
  • Πάστα ζαχαροπλαστικής
  • Ζυμών ζυμών ζυμών
  • Ψωμιά και κρασιά
  • Σοκολάτα
  • Σύγχρονα εισερχόμενα
  • Προετοιμασία μπουφέ και τελική εξέταση


Διάρκεια

2μηνη εντατική πρακτική άσκηση (1μηνη πρακτική άσκηση)


Ημερομηνίες

Από τις 18 Μαρτίου έως τις 10 Μαΐου 2019 / Από τις 8 Ιουλίου έως τις 30 Αυγούστου 2019

Excellence in practice

Program taught in:
Αγγλικά

See 4 more programs offered by Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie »

Last updated January 19, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Μαρτ. 18, 2019
Ιούλιος 8, 2019
Duration
2 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
8,100 EUR
καθαρές τιμές. Διατίθενται τιμές για πρόωρα πουλιά. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: international@ducasse.com
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Μαρτ. 18, 2019
Ημερομηνία λήξης
Μάιος 10, 2019
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 8, 2019
Ημερομηνία λήξης
Αυγ. 30, 2019

Μαρτ. 18, 2019

Location
Application deadline
Ημερομηνία λήξης
Μάιος 10, 2019

Ιούλιος 8, 2019

Location
Application deadline
Ημερομηνία λήξης
Αυγ. 30, 2019
Άλλο