Read the Official Description

Μάθετε τις βασικές αρχές της σοκολάτας και των ειδών ζαχαροπλαστικής μέσω μιας εντατικής επαγγελματικής εκπαίδευσης 2 μηνών. Θα μάθετε και εφαρμόστε τις βασικές τεχνικές του επαγγελματία για την παραγωγή σοκολάτας, ζαχαροπλαστικής, σοκολάτας και αρτοσκευάσματα. Ολοκληρώστε την εκπαίδευσή σας με προαιρετική πρακτική άσκησης ενός μήνα σε γαλλικό ίδρυμα για να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας σε ένα περιβάλλον πραγματικής ζωής. Επωφεληθείτε από τις παγκοσμίως αναγνωρισμένες μεθόδους διδασκαλίας στις ρυθμίσεις μικρών ομάδων και το υψηλό ποσοστό πρακτικής για τη βελτιστοποίηση της διδασκαλίας, την αποτελεσματική μάθηση και την εξατομικευμένη παρακολούθηση.


Τύπος κλάσης

  • 80% hands-on
  • 20% θεωρία


Ενότητες

  • Σοκολάτα
  • Ζαχαροπλαστική
  • Επιδόρπια με σοκολάτα
  • Καλλιτεχνική σοκολάτα και κομμάτια ζάχαρης
  • Προετοιμασία μπουφέ και τελική εξέταση


Διάρκεια

2μηνη εντατική πρακτική άσκηση (1μηνη πρακτική άσκηση)


Ημερομηνίες

Από τις 13 Μαΐου έως τις 5 Ιουλίου 2019

Excellence in practice

Program taught in:
Αγγλικά

See 4 more programs offered by Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie »

Last updated January 19, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Μάιος 13, 2019
Duration
2 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
8,100 EUR
καθαρές τιμές. Πρώιμες τιμές πτηνών διαθέσιμες. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: international@ducasse.com
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Μάιος 13, 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιούλιος 5, 2019

Μάιος 13, 2019

Location
Application deadline
Ημερομηνία λήξης
Ιούλιος 5, 2019
Άλλο