Μάθετε τις βασικές αρχές της σοκολάτας και των ειδών ζαχαροπλαστικής μέσω μιας εντατικής επαγγελματικής εκπαίδευσης 2 μηνών. Θα μάθετε και εφαρμόστε τις βασικές τεχνικές του επαγγελματία για την παραγωγή σοκολάτας, ζαχαροπλαστικής, σοκολάτας και αρτοσκευάσματα. Ολοκληρώστε την εκπαίδευσή σας με προαιρετική πρακτική άσκησης ενός μήνα σε γαλλικό ίδρυμα για να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας σε ένα περιβάλλον πραγματικής ζωής. Επωφεληθείτε από τις παγκοσμίως αναγνωρισμένες μεθόδους διδασκαλίας στις ρυθμίσεις μικρών ομάδων και το υψηλό ποσοστό πρακτικής για τη βελτιστοποίηση της διδασκαλίας, την αποτελεσματική μάθηση και την εξατομικευμένη παρακολούθηση.
Τύπος κλάσης
- 80% hands-on
- 20% θεωρία
Ενότητες
- Σοκολάτα
- Ζαχαροπλαστική
- Επιδόρπια με σοκολάτα
- Καλλιτεχνική σοκολάτα και κομμάτια ζάχαρης
- Προετοιμασία μπουφέ και τελική εξέταση
Διάρκεια
2μηνη εντατική πρακτική άσκηση (1μηνη πρακτική άσκηση)
Ημερομηνίες
Από τις 13 Μαΐου έως τις 5 Ιουλίου 2019
Program taught in:
See 4 more programs offered by Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie »
καθαρές τιμές. Πρώιμες τιμές πτηνών διαθέσιμες. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: international@ducasse.com