Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αγγλικής Γλώσσας ΕΠΙΤΕΥΞΗ Εξετάσεων Επιτυχία
Επίτευξη μαθήματα στο ΘΕΣΗ εστίασης στις δεξιότητες και τεχνικές που απαιτούνται για να αποκτήσει τον βαθμό που θέλουν και αξίζουν.
ΜΠΟΡΕΙ του εκπαιδευτές είναι ειδικοί εξετάσεις με τις εξαίρετες επιδόσεις κομμάτι που θα σας διδάξει τις συμβουλές και κόλπα που χρειάζεστε για να μεγιστοποιήσετε το σημάδι σου.
Τάξεις για τις εξετάσεις περιλαμβάνουν:
IELTS - (Academic / General), FCE, CAE, CPE, KET, PET

14008ABLE


Προσθήκη μου στο skype για να συζητήσουν από σήμερα: alicja_golub

l = Μάθετε τη γλώσσα: ικανός πιο δημοφιλή μάθημα εστιάζει σε όλες τις βασικές δεξιότητες που οι μαθητές πρέπει να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά αγγλικά σε ένα πραγματικό σκηνικό κόσμο.

Μαθήματα


Πόσο καιρό χρειάζεται για να μελετήσει για να μάθουν αγγλικά;

Αυτό εξαρτάται από το επίπεδο που ξεκινούν από, τι μητρική σας γλώσσα είναι και πόσο σκληρά δουλεύεις! Μια απόλυτη αρχάριος μπορεί να φτάσει συνήθως ένα ισχυρό ενδιάμεσο επίπεδο 9-12 μήνες.

Πόσες ώρες την εβδομάδα θα έχω να σπουδάσουν;

Μπορείς να διαλέξεις! Υπάρχουν μαθήματα μερικής διαθέσιμα τα οποία απέχουν 4 ώρες την εβδομάδα και πλήρη μαθήματα του χρόνου - 15 ώρες, 20 ώρες, 25 ώρες ή 30 ώρες.

Ποιες οι χρόνοι είναι τα μαθήματα;

Οι τάξεις μας τρέχουν μεταξύ 8:30 - 20:30. Μερική μελέτη μαθήματα τρέχει τα βράδια 18: 30-20: 30 ή τα Σαββατοκύριακα.

Ποια είναι τα επίπεδα της αγγλικής γλώσσας έχετε;

Υπάρχουν μαθήματα για κάθε επίπεδο, από αρχάριους μέχρι προχωρημένους.

Έχετε τάξεις εξετάσεις; Έχετε IELTS, FCE, CAE;

Ναι! ΕΠΙΤΕΥΞΗ τάξεις μας επικεντρώνονται στις δεξιότητες που χρειάζεστε για τις εξετάσεις.

Μπορώ να σχεδιάσουν το δικό μου πορεία;

Απολύτως! Αυτή είναι η αντίληψη που επικρατεί στο ΘΕΣΗ - μπορείτε να οικοδομήσουμε μια πορεία για να ικανοποιούν τις ανάγκες σας. Για να το κάνετε αυτό, θα συνεργαστεί στενά με τους διευθυντές μας και την ακαδημαϊκή διαχειριστής για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να επιτύχετε τους στόχους σας.

Πόσο καιρό μπορώ να σπουδάσω στο σχολείο;

Εφ 'όσον θέλετε - το ελάχιστο είναι 1 εβδομάδα και μπορείτε να μείνετε για 52 εβδομάδες, αν θέλετε!

Τιμές και δηλώσεις συμμετοχής

Πότε μπορώ να αρχίσω;

Όποτε θέλεις! Ωστόσο, η Δευτέρα είναι η καλύτερη ημέρα, καθώς αυτό είναι, όταν η πλειοψηφία των φοιτητών μας και ξεκινήστε σημαίνει ότι δεν θα χάσετε καμία από τις εργασίες αυτές εβδομάδες!

Πώς μπορώ να εγγραφώ;

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας στο διαδίκτυο, να μας δώσει μια κλήση ή να πέσει και να μας δει. Το σχολείο θα επικοινωνήσει μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας - είναι πολύ απλό!

Έχετε τάξεις δίκη;

Ναι, μπορείτε να δοκιμάσετε μια μέρα γεμάτη μαθήματα πριν ξεκινήσετε και εντελώς δωρεάν!

Πότε μπορώ να πληρώσω;

Θα πρέπει να πληρώσετε πριν φτάσετε στην Αγγλία ή αν είστε ήδη εδώ μετά την ημέρα δίκη σας.

Πώς μπορώ να πληρώσω;

Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά, κάρτα ή τραπεζικό έμβασμα.

Μπορώ να πληρώσω εβδομαδιαία ή μηνιαία αντί για όλα με τη μία;

Εάν είστε πολίτης της ΕΕ μπορείτε να εξαπλωθεί το κόστος των μαθημάτων σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μόνο αν είστε εγγεγραμμένος σε 3 μήνες ή περισσότερο, φυσικά και θα πρέπει να πληρώσετε το πρώτο και το τελευταίο μήνα πριν ξεκινήσετε.

Τα βιβλία που περιλαμβάνονται στην τιμή των μαθημάτων;

Όχι αυτοί δεν είναι. Τα βιβλία που πωλούνται χωριστά.

Τι είναι η αμοιβή για την εγγραφή;

Το τέλος εγγραφής καταβάλλεται μόνο την πρώτη φορά που θα μελετήσει στο σχολείο. Πληρώνει για τις δοκιμές επίπεδο και στη διοίκηση, όταν έχετε εγγραφεί πρώτα με το σχολείο.

Κοινωνικές εκδηλώσεις

Έχετε κοινωνικές εκδηλώσεις για τους φοιτητές;

Ναι έχουμε πολλές διαφορετικές κοινωνικές εκδηλώσεις! Ρίξτε μια ματιά σε κοινωνικό μας πρόγραμμα, είτε στο σχολείο είτε στο διαδίκτυο.

Κατάλυμα

Μπορείτε να κανονίσετε τη διαμονή για τους φοιτητές;

Ναι, το κάνουμε - μπορούμε να οργανώσουμε Homestay, κατοικίες και ξενοδοχεία και ξενώνες. Ρίξτε μια ματιά στη σελίδα μας διαμονή.

Μπορείτε να κανονίσετε ένα ταξί για να με πάρει στο αεροδρόμιο;

Φυσικά! Απλά πρέπει να μας πείτε, όταν το βιβλίο την πορεία σας.

Μπορείτε να οργανώσετε ειδική τροφή για μένα - χαλάλ, kosher, vegan ??

Ναι, μπορούμε να το κάνουμε αυτό χωρίς πρόβλημα. Πολλές οικογένειες υποδοχής μας να κατανοήσουν τη σημασία αυτού του γεγονότος και θα ετοιμάζει το φαγητό σας ειδικά. Ωστόσο, επειδή είναι λίγο πιο δύσκολο να αγοράσει αυτό το φαγητό που χρεώνουν ένα συμπλήρωμα - δείτε τη σελίδα διαμονή μας.

Δεν ξέρω ποια καταλύματος για να επιλέξετε - ποιά θα προτείνατε;

Homestay είναι το καλύτερο γιατί θα βελτιώσετε τα Αγγλικά σας πιο γρήγορα και θα βιώσουν αγγλική κουλτούρα από πρώτο χέρι!

Γιατί να επιλέξετε Ικανός Μάντσεστερ:

Δημιουργήστε ένα Bespoke Αγγλικών!
ΘΕΣΗ Μάντσεστερ προσφέρει μια μοναδική προσέγγιση για την αγγλική γλωσσική ανάπτυξη, προσφέροντας σε κάθε μαθητή την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια παραγγελία πορεία που τους επιτρέπει να ανταποκρίνονται στις μαθησιακές τους στόχους τους είτε πρόκειται για επαγγελματική, προσωπική ή ακαδημαϊκή.
Προσθήκη μου στο skype για να συζητήσουν από σήμερα: Skype: alicja_golub

-Affordable Μαθήματα,
ΘΕΣΗ Μάντσεστερ δεσμεύεται να παρέχει στους μαθητές όχι μόνο τάξεις εξαιρετική γλώσσα, αλλά και αξία για τα χρήματα που είναι ο λόγος που έχουμε μια σαφή δομή τιμολόγησης και εξαιρετικά προσιτές τιμές που ξεκινούν από £ 5 την ώρα. Κάθε φοιτητής έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει μία ειδική σειρά μαθημάτων που τους επιτρέπει να ανταποκρίνονται στις μαθησιακές τους στόχους τους.

-Experienced, Επαγγελματική Tutors-
ΘΕΣΗ Μάντσεστερ δεσμεύεται να παρέχει στους μαθητές όχι μόνο τάξεις εξαιρετική γλώσσα, αλλά και αξία για τα χρήματα που είναι ο λόγος που έχουμε μια σαφή δομή τιμολόγησης και εξαιρετικά προσιτές τιμές που ξεκινούν από £ 5 την ώρα.

Βρετανικό Συμβούλιο


Φοιτητής Μαρτυρίες:

"Η προσέγγιση σε ΜΠΟΡΕΙΤΕ Μάντσεστερ είναι φανταστική - σε σύντομο χρονικό διάστημα ήμουν στο σχολείο ήμουν σε θέση να βελτιώσει τη συνολική αγγλικές δεξιότητές μου, ενώ στην πραγματικότητα αξιοποιώντας μου Business English." -Robert Chojecki "Με το συνδυασμό μαθημάτων ΘΕΣΗ Μάντσεστερ μαζί ήμουν σε θέση να επιτευχθεί ο στόχος μου από την απόκτηση Band 7 στο IELTS πιο γρήγορα από ό, τι έχω σκεφτεί ποτέ δυνατό. "-Diego Natali

14008ABLE

Αγγλικής Γλώσσας στην Manchester City Centre:

Κάθε φοιτητής έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει μία ειδική σειρά μαθημάτων που τους επιτρέπει να ανταποκρίνονται στις μαθησιακές τους στόχους τους.

Μάντσεστερ έχει όλα και είναι πολύ φθηνότερα από ό, τι ζει στο Λονδίνο! Δύο παγκόσμια τάξη σύλλογοι ποδοσφαίρου, τρεις εκπληκτικές πανεπιστήμια, το κέντρο της βιομηχανικής επανάστασης, μερικά από τα καλύτερα βρετανικά συγκροτήματα όλων των εποχών, υπέροχα καταστήματα, αξέχαστη νυχτερινή ζωή, καταπληκτικά εστιατόρια και ένα εντελώς μοναδικό μείγμα σύγχρονης και γοτθικής αρχιτεκτονικής. Εύκολη μεταφορά Μάντσεστερ είναι μια συμπαγής πόλη που κάνει τις μετακινήσεις σας εύκολα με μία από τις καλύτερες υπηρεσίες δημόσιων μεταφορών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ABLEcombo
Μια πολυπολιτισμική πρωτεύουσα του Μάντσεστερ είναι μία από τις πιο φιλικές πόλεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο συνδυάζει τη γοητεία της Βόρειας με μια ζωντανή πολυπολιτισμική ατμόσφαιρα. Μια εξαιρετική τοποθεσία στην περιοχή του Ηνωμένου Βασιλείου Μάντσεστερ σημαίνει ότι οι μεγάλες πόλεις και αξιοθέατα - Λίβερπουλ, Λιντς, Υόρκη, Βόρεια Ουαλία και το Lake District είναι λιγότερο από μια ώρα και ένα μισό μακριά, γεγονός που καθιστά ημερήσιες εκδρομές και επισκέψεις το Σαββατοκύριακο εύκολη και απλή.

Λίγα λεπτά μακριά από το αεροδρόμιο συνδέει το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ απέχει μόλις 20 λεπτά με το τρένο από το κέντρο της πόλης και το αεροδρόμιο του Λίβερπουλ απέχει λιγότερο από μια ώρα μακριά.

ΘΕΣΗ Μάντσεστερ μπορεί να οργανώσει μια ποικιλία καταλυμάτων που ταιριάζουν στις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό σας!

Homestay

Αυτό είναι μια φανταστική ευκαιρία να ζήσετε τη ζωή σε μια πραγματική οικογένεια Άγγλων. Ζώντας με μια αγγλική οικογένεια που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε μια πραγματική ελληνική εμπειρία εμβύθισης, όπως θα έχετε την ευκαιρία να εξασκήσουν τις γλωσσικές δεξιότητες σας με φυσικούς ομιλητές, εκτός του μαθήματος.

Όλες οι οικογένειες Homestay μας είναι πλήρως ελεγχθεί και πρέπει να περάσει μια εκτενή διαδικασία της συνέντευξης. Στο ΘΕΣΗ Μάντσεστερ χρησιμοποιούμε μόνο τις οικογένειες υποδοχής που έχουν αρκετή εμπειρία που φιλοξενούν διεθνείς φοιτητές. Ξοδεύουμε πολύ χρόνο ταιριάζουν οι μαθητές με τη σωστή οικογένεια υποδοχής για να διασφαλιστεί ότι οι σπουδαστές έχουν την καλύτερη δυνατή διαμονή.

Homestay χωρίζεται σε δύο κατηγορίες - standard και executive - και είναι διαθέσιμη σε πλήρη ή ημιδιατροφή.

Φοιτητική κατοικία

Αυτό είναι ιδανικό για όσους θέλουν να ζήσουν σε ένα νεαρό και ζωντανό περιβάλλον με άλλους μαθητές. Οι φοιτητικές κατοικίες μας βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης, έτσι είναι εύκολο να φτάσετε στο σχολείο. Αυτός ο τύπος καταλύματος προσφέρει εξαιρετική αξία για τα χρήματα όταν οι μαθητές είναι κοντά σε πολλές ανέσεις και μπορείτε να αποθηκεύσετε στο κόστος μεταφοράς.

Φοιτητικές εστίες είναι ιδανικές για τους ανθρώπους που θέλουν να έχουν κάποια ελευθερία, καθώς μπορείτε να έρχονται και όπως σας παρακαλώ και έχουν επίσης την ευκαιρία να μαγειρέψουν για τον εαυτό σας. Ζώντας σε μια κατοικία είναι ιδανική για τους ανθρώπους που αγαπούν να κοινωνικοποιηθούν, καθώς θα ζήσετε συνήθως με 5-6 άλλους ανθρώπους και πολύ συχνά θα είναι από όλο τον κόσμο, έτσι ώστε να ζουν σε ένα πραγματικά διεθνές περιβάλλον!

Φοιτητικές κατοικίες διαθέτουν ιδιωτικό υπνοδωμάτιο με en-suite μπάνιο και κοινόχρηστη κουζίνα και σαλόνι.

Φοιτητικό Διαμέρισμα

ΘΕΣΗ Μάντσεστερ είναι η μόνη σχολή Αγγλικής Γλώσσας στο Μάντσεστερ για να είναι σε θέση να προσφέρουν στους φοιτητές την αποκλειστική χρήση των φοιτητικά διαμερίσματα. Το διαμέρισμα βρίσκεται 20 λεπτά μακριά από το σχολείο και περιέχει τρία δίκλινα δωμάτια με κοινόχρηστο μπάνιο και κουζίνα. Πρόσφατα ανακαινισμένο, το διαμέρισμα είναι μια εξαιρετικά προσιτή επιλογή για τους φοιτητές που έρχονται να σπουδάσουν στο ΘΕΣΗ Μάντσεστερ.

Αυτό το διαμέρισμα είναι απασχολημένο μόνο κατά ικανοί μαθητές Μάντσεστερ, ώστε να μπορείτε να πάρετε για να γνωρίζουμε συγκάτοικοι σας πριν την άφιξή σας - προσπαθούμε επίσης να κρατήσει ένα μίγμα των εθνικοτήτων στο διαμέρισμα, έτσι ώστε να μπορείτε να μιλάτε μόνο αγγλικά στο σπίτι. Αυτό είναι ιδανικό για τους ανθρώπους που ψάχνουν για μια λύση χαμηλού κόστους, αλλά θέλουν την ασφάλεια της ενοικίασης από μια αξιόπιστη πηγή. Το διαμέρισμα ανήκει σε ΜΠΟΡΕΙΤΕ Μάντσεστερ, έτσι μπορείτε να νοικιάσετε για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και σε βραχυπρόθεσμη βάση.

Ενοικίαση ιδιώτες

Εάν σχεδιάζετε να μείνετε στο Μάντσεστερ για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα (π.χ. πάνω από έξι μήνες) ή αν θέλετε να ζήσετε με ένα φίλο ή συνεργάτη, στη συνέχεια, ένα ιδιωτικό ενοικίασης θα μπορούσε να είναι η απάντηση. Υπάρχουν πολλές επιλογές που είναι διαθέσιμες για να ταιριάζουν σε όλες τις απαιτήσεις και τους προϋπολογισμούς. ΘΕΣΗ Μάντσεστερ μπορούν να βοηθήσουν και να συμβουλεύουν εκείνους που ψάχνουν να νοικιάσουν ένα σπίτι ή διαμέρισμα με ιδιωτική ιδιοκτήτη. Απλά να μας ενημερώσετε κατά την κράτηση. Ξενοδοχεία και Ξενώνες Ως μια μεγάλη πόλη, υπάρχουν μια σειρά από ξενοδοχεία και ξενώνες διαθέσιμο τόσο μακρά και βραχυπρόθεσμη βάση διάρκειας. Στο κέντρο της πόλης του Μάντσεστερ υπάρχει ένα ευρύ φάσμα ξενοδοχείων για να ταιριάζει σε όλους - πολυτέλεια, τις επιχειρήσεις και τον προϋπολογισμό, και είμαστε περισσότερο από ευτυχείς να συμβουλεύει και να κλείσετε τη διαμονή σας το ξενοδοχείο ως μέρος του πακέτου της μελέτης σας. Υπάρχει ένα μεγάλο ξενώνα κοντά στο σχολείο, όπου ιδιωτικά δωμάτια και κρεβάτια σε κοιτώνες μπορούν να ενοικιαστούν για μικρά χρονικά διαστήματα.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποABLE English Language School in Manchester UK »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
1 - 52 Εβδομάδες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
- Από £ 5 ανά ώρα
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη