Γενικά Κινέζοι (15 ώρες / εβδομάδα)

Γενική κινέζικα 15 έχει σχεδιαστεί για τους φοιτητές που θα ήθελαν να μελετήσουν την κινεζική γλώσσα σε μια βήμα-προς-βήμα (Δευ-Παρ, 3 ώρες / ημέρα) και καλύπτει τις τέσσερις δεξιότητες (ομιλία, ανάγνωση, ακρόαση και γραφή), καθώς και τη γραμματική, το λεξιλόγιο και την ανάπτυξη ευχέρεια. Είναι διαθέσιμο όλο το χρόνο-γύρο και να προσφέρονται σε όλα τα επίπεδα, από αρχάριους μέχρι Proficiency.If δεν είστε αρχάριος συνολικά, θα σας δώσουμε ένα κατατακτήριο τεστ προκειμένου να ενταχθούν στη σωστή κατηγορία. Λογικό προϋπολογισμό, αλλά εξαιρετικά αποτελέσματα, μπορείτε να λάβετε την αφθονία των προσωπικών προσοχή σε μικρές group.Only μισό μάθημα την ημέρα, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας για να εξερευνήσετε την πόλη και να γνωρίσετε τους ντόπιους.

Κατά τη διάρκεια της ελεύθερης μισή μέρα, οι μαθητές μπορούν επίσης να προσθέσουν ιδιωτικών μαθημάτων φυσικά ή τον πολιτισμό στο επόμενο εξάμηνο day.General 15 + 10 φυσικά, στον πολιτισμό συνδυάζει καλά μελετημένη αποτελεσματική πορεία με ενδιαφέροντα πολιτιστικά μαθήματα. Αποτελείται από 3 ομαδικά μαθήματα την ημέρα, 9:30 - 12:30 από Δευτέρα έως Παρασκευή και δύο πολιτισμό μάθημα κάθε μέρα. Το μάθημα του πολιτισμού θα σας βοηθήσει να μάθετε περισσότερα για το κινεζικό πολιτισμό, το μάθημα του πολιτισμού, συμπεριλαμβανομένων Όπερα του Πεκίνου Mak, κινεζική κόμβων, κινεζική ζωγραφική, κινεζική Kongfu, Taiqi, καλλιγραφία, etc.This είναι ο καλύτερος τρόπος για να βυθίσει σε κινεζικά culture.If προτιμούν να προσθέσετε ιδιωτικό γήπεδο, Γενικός 15 + 5 ιδιωτική μάθημα συνδυάζει καλά μελετημένη αποτελεσματική πορεία με tailor-made περιεχόμενο σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, έχει δύο οφέλη της ομάδας μελέτης και ιδιωτική μελέτη. Θα αποτελείται από 3 ομαδικά μαθήματα την ημέρα, 9:30 - 12:30 από Δευτέρα έως Παρασκευή συν 5 ιδιαίτερα μαθήματα την εβδομάδα. Οι μαθητές θα έχουν επίσης ατομική προπόνηση, μιλάμε για οποιαδήποτε εξειδικευμένα θέματα που σας ενδιαφέρουν. Πρακτική και αλληλεπίδραση στα μαθήματα της ομάδας, αλλά και την καθημερινή ιδιωτική εκπαίδευση!

Ποιος είναι κατάλληλος για;

Οι μαθητές που θέλουν να ελέγξουν τις βασικές κινεζικές για την αυτο-μελέτη ή την αναψυχή, ή να βελτιώσει αποτελεσματικά οι υπάρχουσες κινεζικές επίπεδο τους σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Είναι η Γενική Κινέζοι βέβαια σωστό για σας;

Το μάθημα θα σας βοηθήσει να:

 • Μάθετε Καθημερινή κινεζικές φράσεις
 • Βελτιώστε τις γνώσεις σας
 • Βελτιώστε το γενικό επίπεδο της κινεζικής και την κατανόηση της κινεζικής γλώσσας
 • Αναπτύξτε το λεξιλόγιό σας γύρω από θέματα γενικού ενδιαφέροντος που σχετίζονται με την καθημερινή ζωή
 • Αναπτύξτε τις τέσσερις γλωσσικές δεξιότητες: ακρόαση, ομιλία, ανάγνωση και γραφή
 • Μάθετε περισσότερα για το κινεζικό πολιτισμό

Τι θα έχετε μελετήσει;

Ως φοιτητής μετά από μια Γενική κινεζική Φυσικά, μπορείτε να βελτιώσει το επίπεδο των κινεζικών όπως έχετε μελετήσει διάφορους τομείς της γλώσσας, συμπεριλαμβανομένων γραμματική, το λεξιλόγιο και την προφορά. Μπορείτε να αναπτύξουν τις τέσσερις βασικές γλωσσικές δεξιότητες ακρόαση, ομιλία, ανάγνωση και γραφή, καθώς και την ανάπτυξη γνώσεις σας γύρω από θέματα γενικού ενδιαφέροντος.

Γιατί να μην κλείσετε ένα πρόγραμμα το πακέτο;

Εάν κάνετε κράτηση με μαθήματα κινεζικής τη μελέτη μου, μπορούμε να κανονίσουμε τη διαμονή και μεταφορά από το αεροδρόμιο, καθώς και. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα άνετο και αισθάνονται-at-ευκολία μαθησιακό περιβάλλον για εσάς.

Πώς να κάνετε κράτηση;

Μετάβαση στην αρχική σελίδα μας → Κράτηση → Εντατική κινέζικα 15 → Homestay / ξενοδοχείο (ή παράλειψη) → Αεροδρόμιο μαζεύει (ή παράλειψη) → Υποβολή εγγραφής

Επίπεδο

Αρχάριοι

Αυτό το επίπεδο ξεκινά από Hanyu Pinyin μάθηση, στη συνέχεια, στη βασική ακρόασης, ομιλίας, ανάγνωσης και γραφής. Θα είστε σε θέση να έχουν απλές συζητήσεις με τις κινεζικές ανθρώπους στην καθημερινή θέματα της ζωής.

Επίπεδο 1

Σε αυτό το επίπεδο, θα μάθετε 250 συχνά χρησιμοποιούμενες λέξεις, 25 των προτάσεων και 150 καταδίκες σε κοινή χρήση, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να εισαγάγει τον εαυτό σας, ώστε σε ένα εστιατόριο και να επικοινωνούν με υπηρέτριες σπίτι σας κ.λπ.

Επίπεδο 2

Θα μάθετε 350 νέες λέξεις, 35 των προτάσεων και 200 ​​καταδίκες σε κοινή χρήση. Μπορείτε να εκφράσετε τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις σχετικά με τα τρόφιμα, κούρεμα κλπ και να είναι σε θέση να συζητήσει τα μελλοντικά σχέδια.

Ενδιάμεσο επίπεδο

Αυτό το επίπεδο είναι κυρίως για μιλήσει κινέζικα χρησιμοποιείται στην καθημερινή επικοινωνία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με ευφράδεια με ανθρώπους σε διάφορα θέματα κάτω από διαφορετικές συνθήκες.

Επίπεδο 3

Θα μάθετε 300 νέες λέξεις, 45 των προτάσεων και 250 καταδίκες σε κοινή χρήση. Θα μάθετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να περιγράφουν καταστάσεις της ζωής.

Επίπεδο 4

Θα συνεχίσουν να επεκτείνουν το λεξιλόγιο σας. Σε αυτό το επίπεδο, θα μάθει 350 λέξεις, 55 των προτάσεων και 300 καταδίκες σε κοινή χρήση. Θα είναι σε θέση να εκφράσουν απόψεις για διάφορα πράγματα και να γίνει πιο εξοικειωμένοι με την κινεζική κουλτούρα.

Προχωρημένο επίπεδο

Θα επεκτείνουν το λεξιλόγιο σας και να βελτιωθεί η ευχέρεια στον προφορικό κινεζική να είναι στο ίδιο επίπεδο με έναν φυσικό ομιλητή. Θα γίνει επίσης πιο εξοικειωμένοι κινεζικό πολιτισμό και την κοινωνία.

ΕΠΙΠΕΔΟ 5

Θα μάθετε 400 νέες λέξεις, 70 των προτάσεων και 350 καταδίκες σε κοινή χρήση. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση των σχετικών λέξεων καθώς και τον τρόπο για να εκφράσουν την άποψή σας.

Επίπεδο 6

Θα μάθετε περίπου 500 λέξεις, 80 των προτάσεων και 400 καταδίκες σε κοινή χρήση. Θα μάθετε επίσης περισσότερα για το κινεζικό πολιτισμό, τοπικά έθιμα και συνήθειες.

Επίπεδο Proficiency

Κοντά σε έναν φυσικό ομιλητή, θα μάθουν να χρησιμοποιούν αργκό και ιδιώματα.

Επίπεδο 7

Θα μάθετε την κοινή χρήση των ιδιωμάτων, φράσεις και αργκό, και να διαβάσετε εφημερίδες και βιβλία στα κινέζικα.

Επίπεδο 8

Συνεχίστε με φυσικούς ομιλητές κατά τη συζήτηση ειδήσεις και τα τρέχοντα γεγονότα και εκφράζοντας τις απόψεις και τις γνώμες τους.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

 • Επίπεδα που προσφέρονται: Ανεπαρκής να Proficiency (Επίπεδο 1 Επίπεδο 8)
 • Αριθμός μαθητών: 2-6
 • Υλικό: "Μου κινεζική τάξη" & "Βραχυπρόθεσμες Spoken κινέζικα" & "Boya κινέζικα" & "ομιλητικός Chinese301"
 • Έναρξη Ημέρα: Κάθε Δευτέρα
 • Φορές Μάθημα: Δευτ Λειρουγίας (εννέα και τριάντα-12.30 μμ? 1: 30-4: 30μμ).

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποMY Chinese Study »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη