γενική κινεζικά προγράμματα α

Donghua University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

γενική κινεζικά προγράμματα α

Donghua University

Υψηλών προδιαγραφών διδασκαλίας ομάδα, διαφοροποιημένες τους τρόπους διδασκαλίας και σύγχρονες εγκαταστάσεις διδασκαλίας.

Όλες οι εκπαιδευτικοί στη διδασκαλία ομάδα είναι εξοπλισμένα με επαγγελματικό υπόβαθρο στην "Διδασκαλία κινεζική ως δεύτερη γλώσσα» και με πλούσια διδακτική εμπειρία. Παραδοσιακή διδασκαλία στην τάξη και πολύχρωμα δραστηριότητες συνδυάζονται προκειμένου να ενταχθούν διασκέδαση στη διδασκαλία. ICES έχει επίσης άφθονο πολυμέσων αίθουσες διδασκαλίας, γλωσσικά εργαστήρια, αίθουσες ανάγνωσης και δωμάτια αυτο-μελέτη για να βοηθήσει τη γλώσσα της εκπαίδευσης.

Άνετο και βολικό περιβάλλον, υψηλής ποιότητας και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

Yan'an δρόμο πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Σαγκάης και περιβάλλεται από διάφορους επιχειρηματικούς κύκλους με πολλές τράπεζες, σούπερ μάρκετ, δεκάδες υπόγειες διαβάσεις και τις γραμμές λεωφορείων, η οποία συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό με τις βολικές μεταφορές. ICES μπορούν να προσφέρουν πολυγλωσσικές υπηρεσίες στα αγγλικά, κορεατικά και ιαπωνικά. On-line συστήματα εφαρμογής διευκολύνει επίσης για την εφαρμογή τους φοιτητές.

Υποτροφίες και πολλαπλά μπόνους για σήμερα εγγεγραμμένοι φοιτητές.

ICES παρέχει άριστη μαθήτρια Βραβείο, Βραβείο Προόδου και Εξαιρετική βραβείο Class, κλπ? σε μαθητές και τάξεις, που καλύπτει το 16% του συνόλου των φοιτητών γλώσσα. Επί του παρόντος εγγράφονται οι μαθητές μπορούν να απολαύσουν την παραίτηση δίδακτρα, συμμετέχετε στις πολιτιστικές ημερίδες και διεθνείς δραστηριότητες των σπουδαστών για δωρεάν ή να απολαύσετε μια έκπτωση.

Πολύχρωμες εξωσχολικές δραστηριότητες και την εμπειρία κινεζική κουλτούρα

Για να βοηθήσει τους μαθητές να κατανοήσουν την κινεζική κουλτούρα και να βυθίζεται σε κινεζική κοινωνία, ICES οργανώνει διάφορες πολιτιστικές διαλέξεις, πολιτιστικές ημερίδες, περιήγηση στην πόλη και εκδρομές γλώσσα. Οι μαθητές μπορούν επίσης να επικοινωνούν με τους Κινέζους φοιτητές και σπουδαστές από όλο τον κόσμο λαμβάνοντας μέρος σε διάφορες φοιτητικές λέσχες ή γεγονότα.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • κινέζικο
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
15 - 18 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
Δωρεάν
Locations
Κίνα - Shanghai, Shanghai
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Κίνα - Shanghai, Shanghai
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών