Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Υψηλών προδιαγραφών διδασκαλίας ομάδα, διαφοροποιημένες τους τρόπους διδασκαλίας και σύγχρονες εγκαταστάσεις διδασκαλίας.

Όλες οι εκπαιδευτικοί στη διδασκαλία ομάδα είναι εξοπλισμένα με επαγγελματικό υπόβαθρο στην "Διδασκαλία κινεζική ως δεύτερη γλώσσα» και με πλούσια διδακτική εμπειρία. Παραδοσιακή διδασκαλία στην τάξη και πολύχρωμα δραστηριότητες συνδυάζονται προκειμένου να ενταχθούν διασκέδαση στη διδασκαλία. ICES έχει επίσης άφθονο πολυμέσων αίθουσες διδασκαλίας, γλωσσικά εργαστήρια, αίθουσες ανάγνωσης και δωμάτια αυτο-μελέτη για να βοηθήσει τη γλώσσα της εκπαίδευσης.

Άνετο και βολικό περιβάλλον, υψηλής ποιότητας και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

Yan'an δρόμο πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Σαγκάης και περιβάλλεται από διάφορους επιχειρηματικούς κύκλους με πολλές τράπεζες, σούπερ μάρκετ, δεκάδες υπόγειες διαβάσεις και τις γραμμές λεωφορείων, η οποία συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό με τις βολικές μεταφορές. ICES μπορούν να προσφέρουν πολυγλωσσικές υπηρεσίες στα αγγλικά, κορεατικά και ιαπωνικά. On-line συστήματα εφαρμογής διευκολύνει επίσης για την εφαρμογή τους φοιτητές.

Υποτροφίες και πολλαπλά μπόνους για σήμερα εγγεγραμμένοι φοιτητές.

ICES παρέχει άριστη μαθήτρια Βραβείο, Βραβείο Προόδου και Εξαιρετική βραβείο Class, κλπ? σε μαθητές και τάξεις, που καλύπτει το 16% του συνόλου των φοιτητών γλώσσα. Επί του παρόντος εγγράφονται οι μαθητές μπορούν να απολαύσουν την παραίτηση δίδακτρα, συμμετέχετε στις πολιτιστικές ημερίδες και διεθνείς δραστηριότητες των σπουδαστών για δωρεάν ή να απολαύσετε μια έκπτωση.

Πολύχρωμες εξωσχολικές δραστηριότητες και την εμπειρία κινεζική κουλτούρα

Για να βοηθήσει τους μαθητές να κατανοήσουν την κινεζική κουλτούρα και να βυθίζεται σε κινεζική κοινωνία, ICES οργανώνει διάφορες πολιτιστικές διαλέξεις, πολιτιστικές ημερίδες, περιήγηση στην πόλη και εκδρομές γλώσσα. Οι μαθητές μπορούν επίσης να επικοινωνούν με τους Κινέζους φοιτητές και σπουδαστές από όλο τον κόσμο λαμβάνοντας μέρος σε διάφορες φοιτητικές λέσχες ή γεγονότα.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
κινέζικο

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποDonghua University »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
15 - 18 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
Free
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη