Οι νεότεροι μαθητές αγαπούν το York. Μια ασφαλή και διασκεδαστική τοποθεσία για να μάθουν αγγλικά.

Το μάθημα προσφέρει ισορροπία γραμματικής, ομιλίας, ανάγνωσης, γραφής και ακρόασης. Κάθε Σάββατο υπάρχει πλήρης εκδρομή.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος διοργανώνουμε απογευματινές / βραδινές εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν επισκέψεις στον κινηματογράφο, μπόουλινγκ με 10 πόντους, κουίζ και αποχαιρετιστήριο πάρτι, τα οποία συμπεριλαμβάνονται στα δίδακτρα.

Οι μαθητές στα Junior Courses μας εγγράφονται αυτόματα στο 'Homestay Extra'. Αυτό περιλαμβάνει πλήρη διαδρομή, τοπικό λεωφορείο και μεταφορές από / προς το αεροδρόμιο. Λαμβάνουμε ιδιαίτερη προσοχή κατά την επιλογή οικογενειών homestay και πάντα προσπαθούμε να βοηθήσουμε με ειδικά αιτήματα.

Μαθήματα έξω

Το York είναι μια μεγάλη πόλη για τους σπουδαστές με πολλά να δουν και να μάθουν από τους δρόμους, τα μουσεία και τα ιστορικά κτίρια. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό, τρία απόγευμα μαθήματα κάθε εβδομάδα θα βασίζονται σε ένα μουσείο, μια έλξη ή μια δραστηριότητα στην πόλη.

Βασικά σημεία

  • 18 ώρες διδασκαλίας στην τάξη ανά εβδομάδα
  • 6 ώρες διδασκαλίας ανά εβδομάδα
  • Μέγιστο μέγεθος τάξης: 14
  • Μέσο μέγεθος τάξης (2016): 8
  • Ελάχιστη ηλικία: 11 (10 το χειμερινό μάθημα)
  • Μέγιστη ηλικία: 18 ετών (19 ετών αν εξακολουθούν να φοιτούν στο σχολείο)

Οι περισσότεροι μαθητές σε αυτά τα μαθήματα είναι 13-16 ετών, αλλά καλωσορίζουμε τους φοιτητές από την ηλικία των 11 ετών στα μαθήματα του Πάσχα και του Οκτώβρη και από την ηλικία των 10 ετών στο χειμερινό μάθημα.

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

Τα μαθήματα των μαθητών για το χειμώνα, το Πάσχα και το Οκτώβριο ξεκινούν από τις 09: 30-17: 00 Δευτέρα έως Παρασκευή. Υπάρχουν 24 μαθήματα 45 λεπτών κάθε εβδομάδα. Περιλαμβάνονται όλες οι απογευματινές και βραδινές δραστηριότητες και η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική. Η διαμονή είναι από Κυριακή έως Κυριακή.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποMelton College »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Duration
1 - 4 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αύγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη