ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο πολλοί από τους πιο διάσημους επιστήμονες στον κόσμο έχουν επισκεφθεί τα νησιά Γκαλαπάγκος - τώρα είναι η σειρά σας να ανακαλύψετε μία από τις πιο όμορφες και βιολογικά διαφορετικές τοποθεσίες του νησιού στον κόσμο. Είναι εδώ που θα έχετε πρακτική εμπειρία που μελετά θέματα όπως Βιολογία, Οικολογία, Περιβαλλοντικές Σπουδές, Θαλάσσια Οικολογία και Κοινωνιολογία. Αυτό το πρόγραμμα άμεσης εγγραφής οργανώνεται μέσω του Ακαδημαϊκού Ινστιτούτου Τεχνών και Επιστημών του Γκαλαπάγκου (GAIAS), μιας απομακρυσμένης πανεπιστημιούπολης του Πανεπιστημίου San Francisco de Quito (USFQ) που βρίσκεται στο νησί San Cristóbal. Πριν επισκεφτείτε το Γκαλαπάγκο, το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με ένα μήνα στο Κίτο, όπου θα συμμετάσχετε σε έναν προσανατολισμό, ένα μάθημα στην πανεπιστημιούπολη USFQ Cumbayá και σε εκδρομές που σχετίζονται με το μάθημα. Οι υπόλοιποι μήνες δαπανώνται στο San Cristóbal στα νησιά Γκαλαπάγκος. Οι πρόσθετες εξορμήσεις που σχετίζονται με το μάθημα σας επιτρέπουν να ξοδεύετε χρόνο σε άλλες τοποθεσίες, με βάση την εγγραφή σας στο μάθημα. Επιλέξτε από μαθήματα σε τρία κομμάτια:

 • Εξέλιξη, Οικολογία
 • Θαλάσσια οικολογία
 • Άνθρωποι, Πολιτική

Τα νησιά Γκαλαπάγκος και το Κίτο θα είναι η τάξη σας. Μάρτυρες τις περίφημες ιγκουάες και τις γιγάντιες χελώνες καθώς μελετάτε την εξέλιξη αυτών των μοναδικών ειδών. Επισκεφθείτε αυτόχθονες και παραδοσιακές κοινότητες των Άνδεων για να καταλάβετε καλύτερα τη σχέση μεταξύ ανθρώπου και περιβάλλοντος. Βυθιστείτε στον Ειρηνικό για να πλησιάσετε στη θαλάσσια ζωή που μαθαίνετε. Θέλουμε να νιώσετε σαν στο σπίτι σας στο Κίτο και τα Νησιά Γκαλαπάγκος, γι 'αυτό κάνουμε ό, τι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε να ενταχθείτε στην φοιτητική ζωή. Από τη στέγαση σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, η δουλειά μας είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε την πιο αυθεντική εμπειρία στο εξωτερικό. Κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο Κίτο και τον Γκαλαπάγκο, μένετε με μια οικογενειακή οικογένεια ή μια οικογένεια, που σας βοηθά να εξοικειωθείτε με τους Γκαλαπάγκους, τους ανθρώπους και τους πολιτισμούς της.

Γρήγορα γεγονότα

 • Κέντρο: IES Abroad Κίτο
 • Πόλη: Νήσοι Γκαλαπάγκος
 • Χώρα: Ισημερινός
 • Πιστωτικές μονάδες προγράμματος: 16 ανά εξάμηνο (5 μαθήματα)
 • Γλώσσα διδασκαλίας: Αγγλικά
 • Γλώσσα Προαπαιτούμενα: Κανένα

Ημερομηνίες προγράμματος

Αφού γίνετε δεκτοί, ανατρέξτε στην ενότητα Ταξιδιωτικές Ημερομηνίες των πληροφοριών Predeparture στο MyIESabroad λογαριασμό σας πριν ταξιδέψετε.

Φθινόπωρο 2018

 • 10 Αυγούστου - 8 Δεκεμβρίου

Προθεσμιακές προθεσμίες υποβολής αιτήσεων:

 • Άνοιξη 2019 - 15 Οκτωβρίου 2018

Ακαδημαϊκοί

Η αποστολή του IES Abroad είναι απλή: να σας προσφέρει το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα σπουδών στο εξωτερικό - το οποίο περιλαμβάνει τις ακαδημαϊκές και πολιτιστικές εμπειρίες υψηλής ποιότητας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεργαζόμαστε με την USFQ και την GAIAS.

Το Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Γκαλάπαγκος για τις Τέχνες και τις Επιστήμες (GAIAS)

Το GAIAS είναι μια απομακρυσμένη πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου του Σαν Φρανσίσκο του Κίτο (USFQ) που ιδρύθηκε για να καταβάλει περαιτέρω προσπάθειες στη διατήρηση και τη βιώσιμη ανάπτυξη στα νησιά Γκαλαπάγκος. Ως ακαδημαϊκό και ερευνητικό ίδρυμα παγκόσμιας κλάσης, ο GAIAS προσελκύει τόσο τοπικούς όσο και διεθνείς φοιτητές και επιστήμονες από όλο τον κόσμο. Η GAIAS προσφέρει αξεπέραστα μαθήματα που διερευνούν την Οικολογία, τη Βιολογία και τις Περιβαλλοντικές Μελέτες μέσω μιας εμπεριστατωμένης και πρακτικής προσέγγισης. Οι καθηγητές και οι επιλογές μαθημάτων του πανεπιστημίου ενισχύουν την ακαδημαϊκή σας εμπειρία και σας προσφέρουν νέες προοπτικές καθημερινά στην τάξη.

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Παίρνετε 16 ώρες πίστωσης ανά εξάμηνο και όλα τα μαθήματα ανέρχονται σε 3 μονάδες. Τα μαθήματα διδάσκονται μέσω της USFQ σε μια σειρά πέντε διαδοχικών ενοτήτων. Η πρώτη ενότητα διδάσκεται σε μια πανεπιστημιούπολη USFQ κοντά στο Quito και οι άλλες τέσσερις διδάσκονται στο GAIAS στο νησί San Cristobal. Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά.

Πρόγραμμα παρακολούθησης

Το πρόγραμμα προσφέρει τα ακόλουθα κομμάτια, τα οποία αποτελούνται από πέντε μονάδες μαθήματος. Πρέπει να παρακολουθήσετε τουλάχιστον 3 μαθήματα στο επιλεγμένο κομμάτι. Μετά από αυτό, μπορείτε να καταλάβετε έως και 2 μαθήματα σε άλλες διαδρομές, εφόσον ικανοποιείτε όλες τις προϋποθέσεις.

 • Εξέλιξη, Οικολογία
 • Θαλάσσια οικολογία: Εξετάστε τη σημασία της διατήρησης της θάλασσας και των κοινωνικών πτυχών της διαχείρισης της θάλασσας συνδυάζοντας τα μαθήματα και την επιτόπια εργασία στην ακτή του Ειρηνικού και στα νησιά Γκαλαπάγκος. Επισκεφτείτε μαγκρόβια, υγροβιότοπους, ενδο-παλιρροϊκά οικοσυστήματα, ανοικτούς ωκεανούς και κοραλλιογενείς υφάλους καθώς μελετάτε οικοσυστήματα και κοινότητες ζώων. Υπάρχει προαπαιτούμενο τουλάχιστον ενός μαθήματος βιολογίας, ενός μαθήματος θαλάσσιας βιολογίας και ενός μαθήματος οικολογίας για να εγγραφείτε σε μαθήματα σε αυτό το κομμάτι.
 • Οι άνθρωποι, η πολιτική,

Ισπανική γλώσσα

Είστε υποχρεωμένοι να λάβετε ένα 1-πιστωτικό πρόγραμμα ισπανικής γλώσσας κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο Κίτο. Αν είστε φοιτητής στο αρχικό επίπεδο και επιθυμείτε να συνεχίσετε τη μελέτη ισπανικής γλώσσας σας, προσφέρεται ένα προαιρετικό ενδιάμεσο ισπανικό μάθημα 1 βαθμού αργότερα το εξάμηνο.

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Τα μαθήματα που προσφέρονται στα μαθήματα GAIAS διδάσκονται μέσω της USFQ σε μια σειρά πέντε διαδοχικών ενοτήτων. Η πρώτη ενότητα διδάσκεται στην πανεπιστημιούπολη USFQ Cumbaya κοντά στο Quito. Οι υπόλοιπες ενότητες διδάσκονται στην πανεπιστημιούπολη GAIAS στο νησί San Cristóbal. Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά. Τα μαθήματα διαφέρουν ανά εξάμηνο, αλλά εδώ είναι ένα παράδειγμα παρελθόντων μαθημάτων. Μαθήματα ισπανικής γλώσσας (1 πίστωση)

 • Ξεκινώντας από τα ισπανικά
 • Ενδιάμεσο ισπανικό
 • Προχωρημένο ισπανικό

Εκδρομές σχετικές με το μάθημα

Παρόλο που η περιπέτεια ξεκινάει στο Κίτο και τα νησιά Γκαλαπάγκος, οι εκδρομές που σχετίζονται με το μάθημα και το εξωσχολικό ταξίδι σας ξεκινούν πέρα ​​από την πανεπιστημιούπολη για να ανακαλύψετε τις κουλτούρες και τις παραδόσεις της χώρας υποδοχής σας. Οι προορισμοί, οι δραστηριότητες και οι εμπειρίες μάθησης ποικίλλουν ανάλογα με την πίστα στην οποία συμμετέχετε.

Συμβουλεύοντας

Σε ένα πρόγραμμα άμεσης εγγραφής, εγγραφείτε ως φοιτητής πλήρους φοίτησης σε ένα από τα διεθνή ιδρύματα-εταίρους μας. Παρόλο που το τοπικό ίδρυμα φιλοξενίας σας είναι εκεί όπου θα πάρετε τα μαθήματά σας, είμαστε ακόμα εδώ για να σας υποστηρίξουμε πλήρως.

Συμβουλεύοντας

Η επιλογή και η άμεση εγγραφή σε μαθήματα στο εξωτερικό μπορεί να προκαλέσει σύγχυση και συντριπτική πείρα - σας προσφέρουμε συμβουλές προκατόχου που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε υποστήριξη και καθοδήγηση σε όλη την διαδικασία υποβολής αιτήσεων και εγγραφής. Αλλά οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας δεν σταματούν εκεί. Ενώ είστε στο Κίτο και τα νησιά Γκαλαπάγκος, το προσωπικό μας είναι διαθέσιμο για να σας βοηθήσει να μεταβείτε στο νέο σας σπίτι.

Προσωπικό στο χώρο

Ως φοιτητής του IES Abroad που είναι εγγεγραμμένος στο Universidad San Francisco de Quito (USFQ) και στο Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνών και Επιστημών του Γκαλαπάγκου (GAIAS), έχετε πρόσβαση IES Abroad προσωπικό του IES Abroad , το οποίο είναι ειδικά αφιερωμένο στις ανάγκες σας. Το προσωπικό μας στο χώρο εργασίας σας συνεργάζεται μαζί σας και το τοπικό σας ίδρυμα για να απαντήσετε σε τυχόν ερωτήσεις σχετικά με τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις, τη στέγαση ή την ευημερία και ασφάλεια.

Υποστήριξη

Οι υπηρεσίες υποστήριξης για φοιτητές άμεσης εγγραφής έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας στο εξωτερικό όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά και ομαλά. Ξέρουμε ότι οι σπουδές στο εξωτερικό είναι μια περιπέτεια και, κατά περιόδους, μπορεί να χρειαστείτε βοήθεια ή απλά κάποιον για να μιλήσετε - γι 'αυτό το προσωπικό μας είναι εκεί για σας.

Στέγαση

Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η μεγαλύτερη πρόκλησή σας είναι να αποφασίσετε ποια ορόσημα θα δείτε πρώτα ή να ανακαλύψετε το καλύτερο καφέ - μη βρίσκοντας ένα μέρος για να ζήσετε όπου αισθάνεστε άνετα. Κάνουμε το καλύτερό μας για να εντοπίσουμε τη στέγαση που αντανακλά το πώς ζουν οι ντόπιοι φοιτητές. Ο στόχος μας είναι ότι όταν φύγετε από τον Ισημερινό, θα νιώσετε σαν στο σπίτι.

Homestays - Θα ζήσετε σε ιδιωτικές οικογένειες με μια οικογένεια ή señora στο Κίτο και στα νησιά Γκαλαπάγκος. Στο Κίτο, παρέχονται όλα τα γεύματα εκτός από το μεσημεριανό γεύμα τα Σαββατοκύριακα. Στα νησιά Γκαλαπάγκος παρέχονται πρωινό και δείπνο.

Φοιτητική ζωή

Προσανατολισμός Όταν φτάσετε στον Ισημερινό, συμμετέχετε σε εισαγωγικό προσανατολισμό με το IES Abroad στο Quito Center και στην πανεπιστημιούπολη USFQ Cumbayá με μέλη του προσωπικού της GAIAS. Σχεδιασμένο ειδικά για φοιτητές με απευθείας εγγραφή, το πρόγραμμα προσανατολισμού σας παρουσιάζει στο πρόγραμμα σας, τους συναδέλφους σας, το Quito και τα νησιά Γκαλαπάγκος. Θα μάθετε επίσης περισσότερα σχετικά με θέματα όπως ακαδημαϊκούς, στέγαση, μεταφορές και υγεία και ασφάλεια. Επιπλέον, ο ολοκληρωμένος προσανατολισμός CORE ™, IES Abroad

Εξωσχολικές δραστηριότητες

Προαιρετικές Δραστηριότητες Έχετε τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε περίπου δύο έως τρεις καταδύσεις SCUBA σε διαφορετικά θαλάσσια περιβάλλοντα καθ 'όλη τη διάρκεια του εξαμήνου, με επιπλέον κόστος που καταβάλλεται επί τόπου. Αν και αυτές οι δραστηριότητες δεν απαιτούνται ως μέρος του ακαδημαϊκού προγράμματος, συντονίζονται και διευθύνονται από τη σχολή GAIAS. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι καταδύσεις δεν είναι εγγυημένες και υπόκεινται σε αλλαγές λόγω ενδιαφέροντος σπουδαστών, διαθεσιμότητας εκπαιδευτών και τοπικών συνθηκών ασφάλειας. IES Abroad φοιτητές του IES Abroad που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε καταδύσεις πρέπει να έχουν Πιστοποιητικό Ανοικτού Θαλάσσιου Δρόμου (PADI), προκειμένου να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε κατάδυση οργανωμένη από το GAIAS. Η απόδειξη της Πιστοποίησης Πηγών Ανοικτού Νερού PADI πρέπει να παρέχεται στο IES Abroad πριν από την έναρξη του προγράμματος.

Απαιτήσεις επιλεξιμότητας

 • 18 ετών
 • Σε καλή κατάσταση στο σχολείο στο σπίτι σας
 • 2.8 ΣΔΣ ή καλύτερα σε κλίμακα 4.0 (δεν θα ληφθούν υπόψη οι ΣΠΣ κάτω από το 2,8)
 • Γυμνάσιο, κατώτερο ή ανώτερο άτομο όταν αρχίζει το πρόγραμμα
 • Τουλάχιστον ένα μάθημα γενικής βιολογίας και ένα οικολογικό μάθημα σε επίπεδο κολλεγίων για τις διαδρομές Evolution και Marine.
 • Οι φοιτητές θαλάσσιων διαδρομών πρέπει να έχουν λάβει μια προηγούμενη τάξη θαλάσσιας βιολογίας και θα απαιτούν ασφάλιση DAN για ακαδημαϊκές καταδύσεις (περιλαμβάνονται στην τιμή του προγράμματος)

Κόστος

Φθινόπωρο 2018

 • Δίδακτρα: 15.620 δολάρια
 • Στέγαση: 4.000 δολάρια
 • Ασφάλιση: $ 230
 • Σύνολο: 19.850 δολάρια

Θεωρήστε αυτές τις τιμές ως σημείο εκκίνησης. Σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε με το γραφείο σπουδών σας στο εξωτερικό για να προσδιορίσετε το πραγματικό κόστος για εσάς, όταν παραγγέλνετε οικονομική βοήθεια, υποτροφίες, πολιτικές σχολείου στο σπίτι σας και άλλους παράγοντες.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά
IES Abroad

Κοιτάξτε128 περισσότερα μαθήματα αποIES Abroad »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
1 Εξάμηνο
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
19,850 USD
Πρόγραμμα κόστος πτώση 2018
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Άλλη