Filter
Δίπλωμα Αποφοίτησης
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Κορυφαία Προγράμματα Διπλωμάτων Αποφοίτησης σε Σπουδές Σχεδίου

Ένα δίπλωμα μεταπτυχιακών συνήθως επιδιώκονται από τους μαθητές μετά την κερδίσουν ένα πτυχίο. Ένα δίπλωμα προάγει τις δεξιότητες και τις γνώσεις σε ένα συγκεκριμένο τομέα να συμβάλει στη βελτίωση προοπτικές σταδιοδρομίας του μαθητή.

Τι είναι ένα Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο Σχεδιασμό; Αυτό το πρόγραμμα σχεδιασμού ενσωματώνει τη βιομηχανία συνεργασία, την έρευνα, το σχεδιασμό και τον πολιτισμό μέσα από την παράδοση των βασικών και εξειδικευμένων θεμάτων. Κάθε πρόγραμμα θα ποικίλλουν, αλλά η εστίασή μπορεί να δοθεί σε καινοτόμες ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών, η εξέλιξη του σχεδιασμού, τον πειραματισμό, και την πρακτική. Οι περιοχές που μπορούν να περιλαμβάνουν το σχεδιασμό φωτισμού, κείμενο και εικόνα, τη μόδα, τα μέσα ενημέρωσης, το χώρο και τα υλικά, την αειφόρο σχεδιασμό, τη στρατηγική και τις επιχειρήσεις, καθώς και τεχνο-κλωστοϋφαντουργίας. Οι μαθητές μαθαίνουν να εξερευνήσετε εννοιολογικές προκλήσεις και να αναπτύξουν μπορούν να χρησιμοποιηθούν, χρήσιμη, και ηχηρή σχέδια.

Μαζί με την περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων του σχεδιασμού σας, ένα από τα οφέλη της κερδίζοντας αυτό το δίπλωμα είναι ότι θα είστε σε θέση να επιδείξουν δημιουργικό ταλέντο σας σε εκδηλώσεις και εκθέσεις.Μπορείτε, επίσης, θα χτίσει ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο που θα σας βοηθήσουν να προσγειωθεί μερικές από τις καλύτερες θέσεις εργασίας.

Τα έξοδα που συνεπάγεται με την απόκτηση ενός Μεταπτυχιακό Δίπλωμα θα ποικίλλουν και εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες. Η φήμη και η τοποθεσία του ιδρύματος, καθώς και η διάρκεια του προγράμματος επηρεάζουν το πόσο ένας φοιτητής θα πληρώσει. Οι φοιτητές ενθαρρύνονται να έρθετε σε επαφή με τους αγαπημένους τους σχολεία για να μάθετε τι θα πρέπει να αναμένεται οικονομικά.

Πολλές ευκαιρίες σταδιοδρομίας που προσφέρονται σε σας με ένα πτυχίο σχεδιασμό. Ανάλογα με την εστίαση της μελέτης, μπορείτε να αναζητήσετε εργασία σε έναν αριθμό διαφορετικών κλάδων. Αυτές περιλαμβάνουν τη μόδα, την επικοινωνία, την ανάπτυξη προϊόντων, εσωτερική διακόσμηση, και την αρχιτεκτονική. Ειδικοί τίτλοι μπορεί να περιλαμβάνουν αξεσουάρ σχεδιαστών, γραφίστας, σκηνοθέτης, web developer, αρχιτέκτονας, εικονογράφος και βιομηχανικός σχεδιαστής. Οι απόφοιτοι μπορούν επίσης να επιλέξουν να διδάξουν την τέχνη ή να γίνει ένα ανεξάρτητο καλλιτέχνη.

Μην χάνετε χρόνο βρίσκοντας το σωστό σχολείο του σχεδιασμού.Χρησιμοποιώντας εκτεταμένη online βάση δεδομένων μας, η αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή με το γραφείο απευθείας εισαγωγή του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα προβάδισμα.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

3 Τα αποτελέσματα σε Σπουδές Σχεδίου

RUBIKA

Ο στόχος του κύκλου Bachelor Rubika είναι να μπορέσουν οι μαθητές μας να ανακαλύψουν όλες τις περιοχές της ψηφιακής δημιουργίας, να ειδικεύονται στον τομέα της επιλογής τ ... [+]

Ο στόχος του κύκλου Bachelor Rubika είναι να μπορέσουν οι μαθητές μας να ανακαλύψουν όλες τις περιοχές της ψηφιακής δημιουργίας, να ειδικεύονται στον τομέα της επιλογής τους (βιομηχανικό design, animation ή video game), να αποκτήσουν στέρεες βάσεις γνώσεων ακαδημαϊκή απαραίτητο να δημιουργηθεί, να ελέγξουν τις τεχνικά εργαλεία και να γνωρίζουν την ομάδα εργασίας ανά έργο.

Βοηθά επίσης τον έλεγχο της επικοινωνίας γύρω από αυτά τα έργα.... [-]

Γαλλία Valenciennes
Σεπτέμβριος 2019
γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Accademia di Comunicazione

Το τριετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα Graphic Design της Accademia di Comunicazione , ένας από τους πρώτους στον κλάδο της Οπτικής Επικοινωνίας στην Ιταλία, σήμερα διαθέτει μ ... [+]

Το τριετές Graphic Design Course Accademia di Comunicazione , ένα από τα πρώτα στον τομέα της Οπτικής Επικοινωνίας στην Ιταλία, σήμερα διαθέτει μια μακρά παράδοση και μια βιτρίνα από διάσημα εθνικά και διεθνή βραβεία που απονέμονται στους μαθητές για τα έργα τους. Επιπλέον, το μάθημα έχει επίσης το πλεονέκτημα ότι έχει εκπαιδευτεί αρκετές γενιές γραφιστών που εκτιμούν άμεσα την ποιότητα της προετοιμασίας τους και την εμπειρία τους. Πολλοί είναι πλέον ιδιοκτήτες των δικών τους επαγγελματικών στούντιο και μερικοί έχουν κατορθώσει να εγκατασταθούν στο εξωτερικό.... [-]

Ιταλία Milan
Οκτώβριος 2019
ιταλικός
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Cambridge School of Visual & Performing Arts

Τα προγράμματα μάστερ είναι σύντομες, εντατικές μαθησιακές εμπειρίες που απαιτούν υψηλό επίπεδο ανεξαρτησίας και ένα συγκεκριμένο σύνολο δεξιοτήτων μάθησης. Αυτό το πρόγρ ... [+]

Σχετικά με

Τα προγράμματα μάστερ είναι σύντομες, εντατικές μαθησιακές εμπειρίες που απαιτούν υψηλό επίπεδο ανεξαρτησίας και ένα συγκεκριμένο σύνολο δεξιοτήτων μάθησης. Αυτό το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για να κάνετε καλά στο MA.

Σχεδιάστηκε για να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της ικανότητας / της εμπειρίας σας και της φιλοδοξίας να σπουδάσουν σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Δίδεται έμφαση στην ενθάρρυνσή σας να γίνετε ανεξάρτητος μαθητής και να είστε σίγουροι στο αγγλόφωνο εκπαιδευτικό πνεύμα.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Cambridge
Αύγουστος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά