Το 20μηνο πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές που είναι παθιασμένοι με τον τομέα των τροφίμων και ποτών επαγγελματικά προσόντα για να ξεκινήσουν μια καριέρα στη διαχείριση εστιατορίων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητικές γνώσεις, πρακτικό περιεχόμενο πραγματικού κόσμου και πρακτική άσκηση. Πέρα από τον έλεγχο των θεμελιωδών στοιχείων της διαχείρισης των επιχειρήσεων εστίασης, οι μαθητές θα είναι εξοπλισμένοι με επιχειρηματικό πνεύμα μέσα από την ανάπτυξη δεξιοτήτων που σχετίζονται με τη χρηματοδότηση, το μάρκετινγκ και τη διαχείριση ανθρώπινων πόρων που είναι καίριας σημασίας για να γίνει επιτυχημένος επαγγελματίας εστιατορίου. Αυτό το πρόγραμμα είναι ιδανικό για φοιτητές που φιλοδοξούν για θέσεις όπως διευθυντής εστιατορίων, τροφοδοσία ή διοργάνωση συμποσίων, διευθυντής τροφίμων και ποτών σε εστιατόρια και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης

Πολλαπλές ευκαιρίες για νέους πτυχιούχους και ειδικευμένα άτομα είναι διαθέσιμα για να προσληφθούν σε προγράμματα πιστοποιητικών και διπλωμάτων με πρακτική άσκηση στα ΗΑΕ.

Οι σταθερές συνεργασίες της HTMI σε μεγάλες διεθνείς ξενοδοχειακές ομάδες και αεροπορικές εταιρείες επιτρέπουν στους σπουδαστές να βρουν πρακτικές τοποθετήσεις σε διάφορους τομείς ανάλογα με το επίκεντρο του προγράμματος.

Η ομάδα καθοδήγησης HTMi του Ντουμπάι γνωρίζει ότι οι πρακτικές δεξιότητες σε συνδυασμό με τη θετική στάση εκτιμούνται ιδιαίτερα από τους υπευθύνους HR, γι 'αυτό σχεδιάσαμε τα μαθήματά μας για να προπονήσουμε τη στάση των σπουδαστών ώστε να βελτιώσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους. Τα εργασιακά μας επιτεύγματα και τα επιτεύγματά μας στο χώρο εργασίας μιλάνε για τον εαυτό τους.

Το 75% όλων των αποφοίτων της HTMi συμμετέχει σε μεγάλες διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες, ένας στους τρεις αποφοίτους της HTMi ξεκινά τη σταδιοδρομία φιλοξενίας σε διευθυντικές θέσεις και το 80% των πτυχιούχων HTMi εξασφαλίζουν την τοποθέτηση πλήρους απασχόλησης πριν ολοκληρώσουν τα τελικά εξάμηνα.

Υποτροφίες

Το HTMi Dubai προσφέρει μια ποικιλία υποτροφιών.

Υποτροφίες προσφέρονται σε άτομα που έχουν περάσει επιτυχώς το γυμνάσιο με μέσο όρο τουλάχιστον 90% (ή ισοδύναμο) ή CGPA 3.0 παραπάνω (ή ισοδύναμο) για φοιτητές μεταφοράς. Ο φοιτητής υποστηρίζει επίσης την αίτησή του με αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν τα κίνητρά του για τον κλάδο της φιλοξενίας.

Ένας περιορισμένος αριθμός υποτροφιών διατίθεται για κάθε εξάμηνο (από τον Ιανουάριο έως τον Αύγουστο κάθε έτους) και οι αιτήσεις πρέπει να υποβάλλονται τουλάχιστον δύο ημερολογιακούς μήνες πριν από την έναρξη του εξαμήνου.

Όλες οι αιτήσεις θα αναθεωρηθούν από το ακαδημαϊκό συμβούλιο της HTMi στο Ντουμπάι και οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα ενημερωθούν για μια συνέντευξη.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποHTMI Switzerland Dubai »

Τελευταία ενημέρωση April 11, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Duration
20 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αύγ. 2019

Άλλη