Δίπλωμα (εκτεταμένο) στην τεχνολογία τροφίμων

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ο κεντρικός σκοπός του διπλώματος (Εκτεταμένη) στην Τεχνολογία Τροφίμων είναι η ανάπτυξη αποφοίτων που μπορούν να επιδείξουν εστιασμένες γνώσεις και δεξιότητες στην Τεχνολογία Τροφίμων. Το πρόγραμμα, επομένως, επικεντρώνεται κεντρικά στον εφοδιασμό των μαθητών με μια εις βάθος και εξειδικευμένη γνώση των γενικών αρχών και των πρακτικών δεξιοτήτων που ισχύουν για τη βιομηχανία Τεχνολογίας Τροφίμων. Στο πλαίσιο της διπλωματικής μελέτης και σε συνεργασία με τα σχετικά ιδρύματα / οργανισμούς / οργανισμούς στο χώρο εργασίας, οι μαθητές εκτίθενται επίσης στον σχετικό κόσμο της εργασίας, προκειμένου να αποκτήσουν εμπειρία στην εφαρμογή των αποκτηθέντων γνώσεων και πρακτικών δεξιοτήτων στο πλαίσιο του χώρου εργασίας. Η διδασκαλία και η εμπειρία στο χώρο εργασίας επιτρέπουν στους επιτυχημένους μαθητές να έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από ευκαιρίες σταδιοδρομίας και απασχόλησης που σχετίζονται με την αναλυτική εξειδίκευσή τους.

Κατάλογος σκέψης / Unsplash

Έξοδος εξόδου

Οι μαθητές πρέπει να είναι σε θέση να:

  • Προσδιορίστε, αξιολογήστε και επιλύστε προβλήματα ρουτίνας και άγνωστα χρησιμοποιώντας σωστές διαδικασίες / μεθόδους / τεχνικές.
  • Εργαστείτε αποτελεσματικά με άλλους σε μια ομάδα.
  • Διαχειριστείτε καλά καθορισμένες και νέες μαθησιακές δραστηριότητες μέσα σε ένα δομημένο μαθησιακό περιβάλλον.
  • Ανάλυση, σύνθεση και αξιολόγηση πληροφοριών, θεωριών και ιδεών που σχετίζονται με την αναλυτική χημεία / βιοτεχνολογία / τεχνολογία τροφίμων.
  • Να καταδείξει την κατανόηση του πεδίου και των κύριων τομέων της αναλυτικής χημείας / βιοτεχνολογίας / τεχνολογίας τροφίμων και τον τρόπο με τον οποίο ο αντίστοιχος τομέας / τομέας σχετίζεται με άλλους τομείς ή συστήματα.
  • Παρακολουθήστε τη δική τους απόδοση και αξιολογήστε τα με βάση τα συγκεκριμένα κριτήρια.
  • Παρουσιάστε και κοινοποιήστε τις πληροφορίες αποτελεσματικά και με νόημα χρησιμοποιώντας επιστημονικές και ακαδημαϊκές / επαγγελματικές συστάσεις και μορφές διδασκαλίας.
  • Δείξτε την ευθύνη απέναντι στο περιβάλλον και την υγεία των άλλων χρησιμοποιώντας τη επιστήμη και την τεχνολογία σύμφωνα με αναγνωρισμένους επαγγελματικούς ή / και δεοντολογικούς κώδικες ή πρακτικές.

Απαιτήσεις εισδοχής

  • Ελάχιστο APS: 21
  • Αγγλικά: 4 (50%)
  • Μαθηματικά: 3 (40%)
  • Φυσικές Επιστήμες: 3 (40% +)
  • Life Science 3 (40% +)

Ευκαιρίες καριέρας

Οι Τεχνολόγοι Τροφίμων ερευνούν την παραγωγή, επεξεργασία, συντήρηση, συσκευασία και διανομή τροφίμων

Τελευταία ενημέρωση May 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... περαιτέρω

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Διαβάστε Λιγότερα
Γιοχάνεσμπουργκ

Ask a Question

Άλλη