Δημοφιλείς Κατηγορίες

Προγράμματα Διπλωμάτων

Υπάρχουν διαθέσιμα διάφορα είδη διπλωμάτων: από προπτυχιακά σε μεταπτυχιακά και ανώτερα διπλώματα. Τα διπλώματα εξυπηρετούν μια πληθώρα σκοπών για διαφορετικούς φοιτητές: ορισμένες φορές χρησιμεύουν στη γεφύρωση του χάσματος ανάμεσα στις διαφορετικές φάσεις των ακαδημαϊκών σπουδών, ή στην παροχή επιπρόσθετης επαγγελματικής εκπαίδευσης και προσόντων. Υπάρχουν διπλώματα σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων στις Τέχνες, τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες, τις Επιχειρήσεις, τις Βιολογικές και Βιοεπιστήμες, τη Μηχανική, την Τεχνολογία, τις Φυσικές Επιστήμες και πολλά άλλα. Η ποικιλία των διαφορετικών διπλωμάτων μπορεί να είναι συντριπτική - μην αφήσετε να σας σταματήσει! Ξεκινήστε την έρευνά σας ρίχνοντας μια ματιά στα πιο δημοφιλή διπλώματα που αναφέρονται παρακάτω.

Πρόσφατα προστιθέμενο Δίπλωμα

Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Επαγγελματικό δίπλωμα στα κοινωνικά μέσα

Σεπτέμβριος 25, 2018
Επαγγελματικό δίπλωμα στα κοινωνικά μέσα

The College of Naturopathic Medicine

Vegan Natural Chef

Σεπτέμβριος 24, 2018
Το CNM Vegan Natural Chef είναι ένα μάθημα 3 μερών που καλύπτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας επιτυχημένος φυτικός αρχιμάγειρας, από το πώς λειτουργεί η διαδικασία πέψης, να εργαστεί με φυτικές πρωτεΐνες, να χτίσει ένα μαγειρικό Vegan-Chef-Logo v5 (μικρή) σταδιοδρομία! Η εκπαίδευση Vegan Natural Chef της CNM αποτελείται από 420 ώρες εκπαίδευσης … [+]που αλλάζει τη ζωή. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε μια πρακτική για επιπλέον 100 ώρες. [-]

Aalto University Executive Education

Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην τεχνολογία

Σεπτέμβριος 25, 2018
Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Τεχνολογίας εξοπλίζει τους υπευθύνους λήψης αποφάσεων με τις δεξιότητες και τις ικανότητες που απαιτούνται για τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών, όπως τεχνητή νοημοσύνη, blockchain και ρομποτική, για την προώθηση της οργανωτικής ανάπτυξης.… [+] [-]

Πανεπιστήμια σε Ελληνική Δημοκρατία

Αλλάξτε τοποθεσία

Τι είναι ένα Δίπλωμα;

Ένα δίπλωμα είναι ένα πρόγραμμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που παρέχει ανεπτυγμένες γνώσεις και εκμάθηση πρακτικών δεξιοτήτων σε ένα συγκεκριμένο τομέα σταδιοδρομίας. Τα προγράμματα διπλωμάτων συνήθως διαρκούν ένα με δύο έτη. Κοινοτικά κολέγια, τεχνικές σχολές και ορισμένα πανεπιστήμια προσφέρουν προγράμματα διπλωμάτων για ένα ευρύ φάσμα φοιτητών. Εργαζόμενοι επαγγελματίες που επιστρέφουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορεί να θέλουν να συνεχίσουν με ένα δίπλωμα για να ενισχύσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους. Οι πρόσφατα αποφοιτήσαντες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μπορεί να επιλέξουν ένα δίπλωμα ως το εισητήριό τους για μια θέση εργασίας βασικού επιπέδου στον τομέα τους, ή ως μια ομαλή μετάβαση στη συνέχιση σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ποια είναι τα οφέλη της απόκτησης ενός Διπλώματος;

Υπάρχει μια σειρά σαφών πλεονεκτημάτων στην απόκτηση ενός διπλώματος. Οι εργοδότες αναζητούν κατόχους διπλωμάτων για τις αποδεδειγμένες γνώσεις τους και την κατανόηση του τομέα τους. Οι φοιτητές μπορούν να αποφασίσουν κατά τη διάρκεια του προγράμματος του διπλώματος εάν επιθυμούν να ξεκινήσουν να εργάζονται απευθείας μετά την αποφοίτηση, ή αν θα δοκιμάσουν να μεταφέρουν τη βαθμολογία που απέκτησαν στο πρόγραμμα διπλώματος σε ένα πτυχίο μεγαλύτερης διάρκειας.

Τι σπουδάζουμε σε ένα Δίπλωμα;

Υπάρχουν προγράμματα διπλωμάτων στους περισσότερους ακαδημαϊκούς τομείς σε όλους τους κλάδους από τις Τέχνες στις Επιχειρήσεις, από τις Κλασσικές Σπουδές στην Τεχνολογία, από τις Φυσικές Επιστήμες στις Κοινωνικές Επιστήμες και πολλά άλλα. Εντός του ακαδημαϊκού κλάδου, υπάρχουν ιδιαίτερα εξειδικευμένα προγράμματα διπλωμάτων, σχεδιασμένα να προετοιμάσουν τον φοιτητή για μια εργασία σε αυτόν τον τομέα. Παραδείγματος χάρη, κάποιος μπορεί να επιλέξει να αποκτήσει ένα Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Προσχολική Εκπαίδευση, ένα Διεθνές Προηγμένο Δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ή ένα Διετές Δίπλωμα στη Ξενοδοχειακή και Τουριστική Διαχείριση. Υπάρχουν διάφοροι τύποι διπλωμάτων - δίπλωμα. ανώτερο δίπλωμα, πτυχιακό δίπλωμα και μεταπτυχιακό δίπλωμα. Η διαφορά τους έχει να κάνει με τις προϋποθέσεις των σπουδών.

Τι είδους βελτίωση σταδιοδρομίας μπορείτε να περιμένετε με ένα Δίπλωμα;

Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων διπλωμάτων μπορούν να περιμένουν να δουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους να βελτιώνονται σχεδόν αμέσως. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι εργοδότες αναγνωρίζουν πως οι απόφοιτοι με δίπλωμα είναι πιο επαγγελματικά εξοικειωμένοι με τις βασικές δεξιότητες, γνώσεις και ιδέες που είναι σημαντικές για την εν λόγω βιομηχανία. Ακόμα και οι φοιτητές με πολλά χρόνια εμπειρίας στον τομέα τους μπορούν να επωφεληθούν από ένα δίπλωμα, καθώς αποδεικνύει ότι ο κάτοχος του είναι εξοικειωμένος με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές στον τομέα τους.

Πόσο κοστίζει η απόκτηση ενός Διπλώματος;

Το κόστος της απόκτησης ενός διπλώματος θα διαφέρει σημαντικά από μια σχολή στην άλλη, και αναλόγως το πρόγραμμα. Τα διπλώματα επίσης διαφέρουν στη διάρκειά τους, η οποία μπορεί επίσης να συμβάλει και στη διαφορά του κόστους διδάκτρων. Είναι χρήσιμο να ελέγξετε με τη σχολή που προσφέρει το πρόγραμμα διπλώματος που σας ενδιαφέρει, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τιμή των σπουδών διπλώματος. Η σχολή μπορεί επίσης να είναι σε θέση να παρέχει πληροφορίες σχετικά με οικονομική βοήθεια, εάν είναι διαθέσιμη. Είναι δυνατόν να επικοινωνήσετε με τη σχολή της επιλογής σας άμεσα, χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική φόρμα στη σελίδα του προγράμματος σε αυτή την ιστοσελίδα.

Γιατί να παρακολουθήσει κανείς ένα Διαδικτυακό πρόγραμμα Διπλώματος;

Ιδανικά για όσους εργάζονται με πλήρη απασχόληση, έχουν άλλες προγραμματισμένες υποχρεώσεις ή η περιοχή που ζουν βρίσκεται μακριά από την πανεπιστημιούπολη στην οποία επιθυμούν να αποκτήσουν το πτυχίο τους, τα διαδικτυακά προγράμματα διπλωμάτων είναι μια εξαιρετική επιλογή. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία ηλεκτρονικής εκμάθησης. οι φοιτητές θα παρακολουθήσουν μια προγραμματισμένη διδακτέα ύλη για να μελετήσουν για το διαδικτυακό τους δίπλωμα. Οι καθηγητές μπορούν να επικοινωνήσουν πιο άμεσα με τους φοιτητές τους, καθώς επίσης και να ενθαρρύνουν τη συζήτηση στην τάξη χρησιμοποιώντας τα φόρουμ. Αφού περάσουν ένα διαδικτυακό πρόγραμμα διπλώματος, οι απόφοιτοι θα τιμηθούν με το ίδιο πτυχίο όπως οι φοιτητές πλήρους παρακολούθησης στους χώρους του πανεπιστημίου.