Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Αγγλικό Μαθήμα Προετοιμασίας 3D είναι κατάλληλο για μαθητές που λαμβάνουν συγκεκριμένες εξετάσεις, όπως το TOEIC, το TOEFL και το IELTS. TOEIC είναι μια εξέταση που χρησιμοποιείται συνήθως στις εταιρείες στην Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα και την Ταϊβάν για να καθορίσει τα βασικά αγγλικά επίπεδα των υπαλλήλων τους. Ενώ το IELTS και το TOEFL είναι οι πιο διάσημες εξετάσεις για σπουδαστές που προσπαθούν να σπουδάσουν στο εξωτερικό στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία ή τον Καναδά.

Οι περισσότεροι δάσκαλοι της 3D Ακαδημίας που διδάσκουν το μάθημα προετοιμασίας για τις εξετάσεις είχαν περάσει από την εξέταση και κέρδισαν μια σειρά από 800-990 βαθμούς TOEIC, 6.5 - 9.0 για το IELTS, καθώς και 100-110 για το TOEFL.
Τα μαθήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις προσφέρουν 7 μαθήματα τάξεων και 1 επιπλέον προαιρετική τάξη ημερησίως, η οποία περιλαμβάνει 2 κατηγορίες Ειδικών Εξετάσεων 1: 1 με 2 κατηγορίες Ειδικών Μαθημάτων Ομάδας Εξετάσεων, συν 2 κατηγορίες ESL 1: 1 με 1 Ομάδα ESL Class, καθώς και 1 προαιρετική κατηγορία.

TOEIC (2 τάξεις TOEIC 1: 1 + 2 τάξεις του Ομίλου TOEIC + 2 τάξεις ESL 1: 1 + 1 Κατηγορία κλάσης ESL +1 προαιρετική τάξη)

Κάθε χρόνο, υπάρχουν περισσότερες από 10.000 εταιρείες στην Κορέα, την Ιαπωνία, την Ταϊβάν και άλλες χώρες που χρησιμοποιούν τη βαθμολογία TOEIC ως βασική κατευθυντήρια γραμμή για την αξιολόγηση των αγγλικών δεξιοτήτων των υπαλλήλων τους. Ένα καλό αποτέλεσμα TOEIC είναι σχεδόν ισοδύναμο με ένα καλό εφαλτήριο για τους αποφοίτους από μη αγγλόφωνες χώρες να προσέλθουν σε καλή δουλειά σε μια πολυεθνική εταιρεία. Ως εκ τούτου, υπάρχουν περισσότεροι από 6 εκατομμύρια μαθητές που λαμβάνουν εξετάσεις TOEIC κάθε χρόνο. Στην Ακαδημία 3D, όλοι οι εκπαιδευτικοί που έχουν τα προσόντα να διδάξουν το μάθημα TOEIC πρέπει να έχουν προσωπική εμπειρία λαμβάνοντας τη δοκιμή και να επιτύχουν περισσότερους από 900 βαθμούς. Όλοι οι μαθητές TOEIC θα λάβουν 2 ιδιωτικά μαθήματα διδασκαλίας και 2 μαθήματα ομάδων με εκπαιδευτές που έχουν εκπαιδευτεί στο TOEIC. Θα έχουν επίσης 2 ιδιωτικά μαθήματα ESL και 1 τάξη ομάδων ESL, ώστε να μπορούν να αλληλεπιδρούν με άλλους μαθητές εκτός του TOEIC.

IELTS (2 τάξεις IELTS 1: 1 + 2 τάξεις του ομίλου IELTS +2 τάξεις ESL 1: 1 + 1 Ομάδα κλάσεων ESL +1 προαιρετική τάξη)

Το IELTS είναι μια αριστοκρατική εξέταση για να αναγνωρίσει το αγγλικό επίπεδο φοιτητών από μη αγγλόφωνη χώρα. Είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό εργαλείο αξιολόγησης που χρησιμοποιείται από διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες και πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Ένα καλό σκορ IELTS είναι απαραίτητο για τους φοιτητές που εγγράφονται σε παγκοσμίως γνωστά πανεπιστήμια ή τα προγράμματα MBA τους. Η 3D Ακαδημία συνεργάζεται με το British Council στο Cebu, Φιλιππίνες, για να προωθήσει τις εξετάσεις IELTS. Όλοι οι εκπαιδευτικοί που είναι κατάλληλοι για να διδάξουν το μάθημα IELTS πρέπει να έχουν προσωπική εμπειρία λαμβάνοντας τη δοκιμή και να επιτύχουν πάνω από 7,0. Όλοι οι μαθητές της κατηγορίας IELTS θα λάβουν 2 ιδιωτικά μαθήματα διδασκαλίας και 2 μαθήματα ομαδικών μαθημάτων με εκπαιδευτές που έχουν εκπαιδευτεί από το IELTS. Επίσης, θα έχουν 2 ιδιωτικά μαθήματα ESL και 1 τάξη ομάδας ESL, ώστε να μπορούν να αλληλεπιδράσουν με άλλους μαθητές εκτός του προγράμματος IELTS.

TOEFL (2 τάξεις TOEFL 1: 1 + 2 τάξεις του Ομίλου TOEFL +2 τάξεις ESL 1: 1 + 1 Ομάδα ομάδας ESL + 1 προαιρετική τάξη)

Παρόμοια με το IELTS, το TOEFL είναι επίσης ένα αναγνωρισμένο ευρέως χρησιμοποιούμενο εργαλείο εξετάσεων για τον προσδιορισμό του αγγλικού επιπέδου των μαθητών, το οποίο χρησιμοποιείται συνήθως στις ΗΠΑ. Η Ακαδημία 3D είναι ένα από τα λίγα σχολεία ESL που προσφέρουν το μάθημα TOEFL στο Cebu των Φιλιππίνων. Όλοι οι εκπαιδευτικοί που είναι κατάλληλοι για να διδάξουν το μάθημα TOEFL πρέπει να έχουν προσωπική εμπειρία λαμβάνοντας τη δοκιμή και να επιτύχουν περισσότερα από 100. Όλοι οι μαθητές TOEFL θα λάβουν 2 ιδιωτικά μαθήματα διδασκαλίας και 2 μαθήματα ομάδων με εκπαιδευτές με εξειδίκευση στο TOEFL. Επίσης, θα έχουν 2 ιδιωτικά μαθήματα ESL και 1 τάξη ομάδας ESL, ώστε να μπορούν να αλληλεπιδρούν με άλλους φοιτητές μαθημάτων εκτός TOEFL.

Προμήθεια μαθημάτων προετοιμασίας για εξετάσεις - TOEIC, IELTS, TOEFL


Τέλη εγγραφής: USD $ 100


Παροχή αμοιβής (ένας τρόπος από το αεροδρόμιο στο σχολείο): USD 30


Η τιμή συμπεριλαμβάνει: Δίδακτρα, Διαμονή, 3 γεύματα / ημέρα (Συμπεριλαμβανομένων Σαββατοκύριακου), πλυντήριο, υπηρεσία καθαρισμού δωματίων, πρόσβαση στο γυμναστήριο και δωρεάν WIFI.
Το σχολείο διατηρεί το δικαίωμα να προσαρμόσει την τιμή όταν κρίνει σκόπιμο

Δοκιμή επιπέδου

Την πρώτη μέρα του σχολείου, όλοι οι μαθητές πρέπει να λάβουν μια εξέταση Είσοδος για να καθορίσουν τα επίπεδά τους. Μετά από αυτό, όλοι οι μαθητές θα ταξινομηθούν σε 6 επίπεδα ως ακολούθως:

Πρακτικά Αγγλικά

Διάφορα τέλη στο Cebu (Άλλα Τέλη)

Όταν οι σπουδαστές φτάνουν στο Cebu, πρέπει να πληρώσουν ορισμένες διάφορες αμοιβές όπως ορίζει η κυβέρνηση. Τα τέλη περιλαμβάνουν ειδική άδεια μελέτης (SSP), τέλη συντήρησης, επέκταση βίζας κλπ. Ορισμένα τέλη είναι υποχρεωτικά, μερικά όχι. Παρακαλείστε να ενημερώσετε τον διευθυντή του φοιτητή κατά την άφιξή σας για τα συγκεκριμένα διάφορα τέλη που ισχύουν για εσάς.

① Επέκταση VISA: Όσοι φοιτητές που διαμένουν πάνω από 30 ημέρες θα πρέπει να εφαρμόσουν επέκταση Visa με το τέλος παρακάτω (Συμπεριλαμβανομένης της αμοιβής 300pesos handling)
1η: 3.440περίδες ισχύουν για 59 ημέρες μετρώντας από την άφιξη (8 εβδομάδες)
2η: 4,710πάρες ισχύουν για 89 ημέρες
μετρώντας από την άφιξη (12 εβδομάδες)
3η: 3.240pespes ισχύει για 119 ημέρες μετρώντας από την άφιξη (16 εβδομάδες)
4η: 3.240pespes ισχύει για 149 ημέρες
μετρώντας από την άφιξη (20 εβδομάδες)
5ο: 3.240pespes ισχύουν για 179 ημέρες * μετρώντας από την άφιξη (24 εβδομάδες)
※ μετά την 1η επέκταση, η δεύτερη και η τρίτη επεκτάσεις μπορούν να γίνουν ταυτόχρονα.

② ACR I-Card: Υποχρεωτικό για φοιτητές που μένουν πάνω από 59 ημέρες = 3,000paios * Οι αμοιβές για φοιτητές Διαμονή άνω των 59 ημερών = 3000 pesos (ACR I-Card) + 4,710pesos (2η επέκταση θεώρησης) = 7710 πέσος ④ Εγχειρίδια: Περίπου 1.000pesos για 4 εβδομάδες ⑤ Τέλη ηλεκτρικού: Περίπου 300 ~ 1.500pesos / 4 εβδομάδες (εξαρτάται από τη χρήση) ⑥ Τέλη συντήρησης: 150pesos / ⑦ Κατάθεση (επιστρέψιμη): 1 ~ 19 εβδομάδες → Ισοδύναμο με 2.500pesos 20 ~ 47 εβδομάδες → Ισοδύναμο με 5.000pesos ⑧ Πρόσθετες κλάσεις (προαιρετικά): 1 έως 1 τάξη = 2.250pesos / εβδομάδα ή Class Class = 1.500pesos ⑨ Φόρος αεροδρομίου: 750pesos Στο αεροδρόμιο) ⑩ Προσωπικά έξοδα: Πακέτα περιηγήσεων κλπ.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα απο3D Universal English Institute »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
1 - 24 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη