Διαφήμιση

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Δημιουργήστε τη δημιουργικότητά σας

Το μαθησιακό αποτέλεσμα του προγράμματος " Διαφήμιση και Γραφιστική" (AGD) είναι να επιτρέψει στους μαθητές να σχεδιάσουν αποτελεσματικά και δημιουργικά λογότυπα, διαφημίσεις, εικόνες, ψηφιακό περιεχόμενο και ιστοσελίδες - έχοντας ταυτόχρονα μια στρατηγική οπτικής επικοινωνίας .

Ως φοιτητής, θα μάθετε τις έννοιες και τις τεχνικές που σχετίζονται με το βασικό σχέδιο, την τυπογραφία, τις θεωρίες χρώματος και τις οπτικές επικοινωνίες. Μέσα από μελέτες στούντιο που αντικατοπτρίζουν τις σημερινές τεχνολογικές τάσεις, οι φοιτητές απολαμβάνουν την εμπειρία εφαρμόζοντας θεωρίες και αρχές σχεδίασης, λογισμικό γραφικού σχεδιασμού, διαφήμιση, τεκμηρίωση και φωτογραφία, συσκευασία και εμπορική επωνυμία.

Η έμφαση θα δοθεί στην εκμάθηση και ανάπτυξη συγκεκριμένων δεξιοτήτων και τεχνικών, στην κατάρτιση ενός εκτεταμένου χαρτοφυλακίου και στην απόκτηση πολύτιμης εμπειρίας από την εργασία .85268_Image2-AGD.jpg

Στόχοι μάθησης

 • Αποκτήστε και εφαρμόστε εξειδικευμένη γραφιστική και διαφημιστική ορολογία και γνώση σε σχετικά έργα.
 • Αναπτύξτε λύσεις σχεδιασμού χρησιμοποιώντας αρχές σχεδιασμού για να δημιουργήσετε οπτικές επικοινωνίες που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του έργου.
 • Σχεδιάστε, υλοποιήστε και αξιολογήστε τα σχέδια γραφιστικής και διαφήμισης για την παροχή ποιοτικής εργασίας στους πελάτες σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και τον προϋπολογισμό.
 • Μάθετε διάφορα λογισμικά που απαιτούνται για να σχεδιάσετε διαφημίσεις, σχέδια περιοδικών και γραφικά σχέδια.
 • Επιδείξτε τη δυνατότητα χρήσης στρατηγικών σχεδιασμού σκέψης στη διαδικασία σχεδιασμού.
 • Επικοινωνήστε με τις έννοιες, τις λύσεις σχεδιασμού και τα επιχειρήματα σαφώς και συνοπτικά μέσω οπτικών, λεκτικών και γραπτών μέσων.

Διδακτέα ύλη

AGD 100 | Ιστορία και Αρχές Γραφιστικής

Οι μαθητές θα μάθουν τα βασικά στοιχεία και τις θεμελιώδεις αρχές του Σχεδιασμού. Στοιχεία σύνθεσης εισάγονται στους μαθητές μέσω ασκήσεων και έργων που παρουσιάζουν αντίθεση, επανάληψη, εγγύτητα, ευθυγράμμιση και χρώμα.

AGD 101 | Τυπογραφία και σχεδιασμός επιστολών Ι

Οι μαθητές μελετούν τις επιστολές και κατανοούν τις βασικές τυπογραφικές αρχές. Έμφαση δόθηκε στο λεξιλόγιο της τυπογραφικής μορφής και στη σχέση της με το μήνυμα / σκοπό.

AGD 102 | Βασικές αρχές των εικαστικών τεχνών

Αυτό το μάθημα θα εισαγάγει τις δεξιότητες της αντίληψης μέσω της πρακτικής κατάρτισης. Εισαγωγή στα εργαλεία σχεδίασης με μαθήματα με έμφαση στις τεχνικές απόδοσης, την ακρίβεια, το διάστημα, το σχήμα, τη μορφή και τα βασικά συστήματα σχεδίασης.

AGD 103 | Βασικές αρχές ψηφιακής φωτογραφίας

Αυτό το μάθημα εισάγει τη χρήση της φωτογραφίας ως μέσο τέχνης. Οι διαλέξεις θα καλύψουν τον τρόπο χρήσης μιας επαγγελματικής φωτογραφικής μηχανής. Οι μαθητές θα μάθουν για την επεξεργασία και την εκτύπωση ασπρόμαυρη, με έμφαση στην αντίληψη και τη δημιουργική έκφραση.

AGD 104 | Εργαστήριο Γραφιστικής I - Branding

Αυτό το μάθημα θα δώσει στους φοιτητές μια εισαγωγή στη διαδικασία της εργασίας με το λογισμικό Graphic Design. Θα επικεντρωθεί στη χρήση του Adobe CS Suite: Illustrator για τη δημιουργία απεικονίσεων, συμβόλων, λογοτύπων και τη δημιουργία μιας εταιρικής ταυτότητας για μια εταιρεία.

AGD 105 | Εργαστήριο Γραφιστικής ΙΙ - Διαφήμιση

Οι μαθητές θα μάθουν για διαφορετικούς τύπους διαφημίσεων εκτύπωσης και ιστού. Το μάθημα θα επικεντρωθεί στη χρήση του Adobe CS Suite: Photoshop για τη δημιουργία γραφικών, διαμόρφωσης και γραφικής διαφήμισης.

AGD 106 | Σχεδίαση και Ανάπτυξη Ιστού Ι

Το μάθημα δίνει έμφαση σε μια σειρά σημαντικών παραγόντων στον σχεδιασμό ιστοσελίδων, από τον προσδιορισμό της αγοράς-στόχου μιας ιστοσελίδας στην περιγραφή των διαδραστικών λειτουργιών που χρησιμοποιούν HTML, CSS και Dreamweaver.

AGD 107 | Τυπογραφία και σχεδιασμός επιστολών II

Οι μαθητές θα βασιστούν στα βασικά στοιχεία που διδάσκονται στην Τυπογραφία I. Οι μαθητές θα εργαστούν σε σύνθετα έργα που περιλαμβάνουν ιεραρχία και μακροχρόνιο κείμενο για να συνεχίσουν να μαθαίνουν πώς να διαχειριστούν αποτελεσματικά, να επιλέξουν, τον χώρο και τον τύπο μεγέθους.

AGD 108 | Εργαστήριο Γραφιστικής ΙΙΙ - Δημοσίευση

Αυτό το μάθημα επικεντρώνεται στη συνέχεια της ενίσχυσης της κατανόησης του μαθητή για το σχεδιασμό για δημοσιεύσεις (περιοδικό, εφημερίδα και βιβλία) χρησιμοποιώντας το Adobe InDesign. Οι μαθητές θα μάθουν τα βασικά στοιχεία σχεδιασμού για δημοσίευση, συμπεριλαμβανομένης της διάταξης, του πλέγματος, της σύνθεσης, των στοιχείων κλπ.

AGD 109 | Σχεδιασμός διεπαφής χρήστη

Η τάξη επικεντρώνεται πρωτίστως σε οπτικές διεπαφές σε οθόνες υπολογιστών και συσκευές χειρός. Επιπλέον, οι μαθητές θα μάθουν για τις μεθόδους σχεδιασμού, τη δημιουργία πρωτοτύπων και την αξιολόγηση των διεπαφών χρήστη. Θα διερευνήσουν την πλήρη διαδικασία της έρευνας, της πρότασης και της δημιουργίας πρωτοτύπων για να σχεδιάσουν ένα πολύπλοκο καλώδιο που θα λαμβάνει υπόψη την αισθητική του σχεδιασμού και τις λειτουργίες του.

AGD 110 | Εισαγωγή στο Animation

Οι μαθητές θα μάθουν τις αρχές του Animation και πώς θα τις εφαρμόσουν. Οι μαθητές θα διερευνήσουν τις διεπαφές, τους ελέγχους και τις γενικές τεχνικές δημιουργίας κινούμενων σχεδίων.

AGD 111 | Σχεδιασμός συσκευασίας

Οι μαθητές θα μπορούν να εξερευνήσουν το ρόλο της συσκευασίας ως οπτικού επικοινωνιακού. Τα σχέδια έχουν σχεδιαστεί για να αμφισβητούν την εφευρετικότητα και τις δεξιότητες σκέψης του μαθητή.

AGD 112 | Σχεδίαση και ανάπτυξη ιστοσελίδων II

Οι μαθητές θα συνεχίσουν να εφαρμόζουν τις τεχνικές που έχουν μάθει στο Web Design and Development 1. Θα δημιουργήσουν ιστοσελίδες που βασίζονται σε δεδομένα όπως ένα καλάθι αγορών, ένα Blogs, ένα Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (κλπ.), Χρησιμοποιώντας τη γλώσσα προγραμματισμού Ιστού PHP και τη βάση δεδομένων MySQL υπηρέτης.

AGD 113 | Διαφήμιση νέων μέσων

Εστιάζοντας στην ιστορία της διαφήμισης, του σχεδιασμού επικοινωνίας και της επωνυμίας, το μάθημα θα αποτελέσει ένα θεμέλιο για τους μαθητές να διερευνήσουν την τρέχουσα κατάσταση της βιομηχανίας. Οι σπουδαστές θα γνωρίσουν την επιρροή τους στον πολιτισμό, την κοινωνία και τα μέσα ενημέρωσης. Οι φοιτητές θα μπορούν να αναγνωρίζουν διαφορετικούς οργανισμούς και εκστρατείες του παρελθόντος και του παρόντος.

AGD 114 | Διαδικασία παραγωγής και εκτύπωσης διαφήμισης

Οι μαθητές θα εισαχθούν στα βήματα δημιουργικής επίλυσης προβλημάτων και στρατηγικής. Θα εξετάσουν τα στάδια του Σχεδιασμού μέσω της ανάπτυξης πρωτότυπων εννοιών, σχετικής έρευνας αγοράς και στη συνέχεια θα καλύπτονται και η εκτέλεση και η παράδοση του διαφημιστικού προϊόντος.

AGD 115 | ΜΜΕ και στρατηγικές μάρκετινγκ

Οι μαθητές θα δημιουργήσουν διαφημιστικές στρατηγικές και εκστρατείες. Θα προετοιμάσουν παρουσιάσεις σε επίπεδο πελάτη. Οι μαθητές θα μπορούν να μάθουν τις τεχνικές παρουσίασης που απαιτούνται για να πουλήσουν ιδέες διαφήμισης και να δημιουργήσουν σχέσεις με τους πελάτες.

AGD 116 | Διαχείριση έργου

Αυτό το εκπαιδευτικό μάθημα παρέχει μια εισαγωγή στις αρχές της διαχείρισης του έργου. Στόχος του είναι η ανάπτυξη μιας σειράς διαπροσωπικών δεξιοτήτων και τεχνικών διαχείρισης έργων που απαιτούνται για τη διαχείριση των σημερινών γραφικών έργων.

AGD 117 | Χαρτοφυλάκιο

Αυτό το μάθημα θα επιτρέψει στους μαθητές να προετοιμάσουν ένα επαγγελματικό χαρτοφυλάκιο με δημιουργικά δείγματα που στοχεύουν στην επιλογή σταδιοδρομίας τους Θα βελτιώσουν τα έργα και θα αναπτύξουν νέες εργασίες για να συμπληρώσουν τις δεξιότητές τους.

Εργασία / Καριέρα

 • Σχεδιαστής γραφικών
 • Προγραμματιστής UX / UI
 • Web Developer
 • Καλλιτέχνης του Photoshop
 • PHP Developer
 • Εικονογράφος Καλλιτέχνης
Τελευταία ενημέρωση Νοέμβριος 2018

Σχετικά με τη Σχολή

CIRA College aims to provide high-quality programs and services that will contribute to students’ academic and career-driven success. CIRA College works in collaboration with local businesses and focu ... περαιτέρω

CIRA College aims to provide high-quality programs and services that will contribute to students’ academic and career-driven success. CIRA College works in collaboration with local businesses and focuses on creating quality relationships between our communities. We aim to facilitate a creative working environment for our faculty and staff. As creative professionals ourselves, we stand behind developing a living and learning environment that fosters inspiration and individually. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη