διαχείρισης των αερομεταφορών

Estonian Aviation Academy

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

διαχείρισης των αερομεταφορών

Estonian Aviation Academy

Ο ειδικός στα Διοίκηση Αεροπορίας φέρει την ευθύνη για τη διαχείριση και την ανάπτυξη της εταιρείας ή των υπομονάδων του. Ο στόχος της εργασίας τους είναι η διασφάλιση της συντονισμένης και την ομαλή λειτουργία όλων των υπομονάδων της διευκολύνοντας έτσι τη λειτουργία του συνόλου της εταιρείας στο σύνολό της.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών τους οι φοιτητές της ειδικότητας της Αεροπορίας Διαχείρισης μάθετε για τη οργάνωση της εργασίας των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών. Στα θεωρητικά μαθήματα υπόκεινται οι φοιτητές έχουν το απαραίτητο θεωρητικό υπόβαθρο: - Γενικά θέματα στον τομέα των αερομεταφορών: Βασικά στοιχεία της Ασφάλειας της Αεροπορίας, Αεροπορική Μετεωρολογία, Αεροδυναμική, κατασκευή δομής αεροσκαφών, Λειτουργικές διαδικασίες και τον προγραμματισμό πτήσεων, κλπ.

  • Γενικές επιχειρησιακές σχετίζονται με τα μαθήματα κατά τη διάρκεια των οποίων οι μαθητές επικεντρώνονται στην οργάνωση των αεροπορικών δραστηριοτήτων: Βασικά στοιχεία της Αεροπορίας Εταιρεία Εξυπηρέτησης Πελατών, Μάρκετινγκ, Βασικά στοιχεία της Οικονομικής Λογιστικής, - Αεροπορίας και Προστασίας του Περιβάλλοντος, Βασικά στοιχεία των Logistics, κλπ.

Εξειδικευμένα θέματα: Κρατήσεις Συστήματα Διαχείρισης, το αεροδρόμιο Τεχνολογίας και Εξοπλισμού, Αεροπορίας Εταιρεία Διαχείρισης, κλπ.

Είναι υψίστης σημασίας για την αεροπορία διευθυντικό προσωπικό ώστε να έχουν μια καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και των επιχειρήσεων εθιμοτυπία.

Η πορεία για την Οι μηχανικοί της αεροπορίας διαρκεί τέσσερα χρόνια και ο όγκος των μελετών είναι 240 μονάδες ECTS. Η διαδικασία της μελέτης εμπίπτει σε τρεις φάσεις:

  • Βασικές μελέτες για τρία εξάμηνα (90 ECTS). Το μάθημα αποτελείται από διαλέξεις και πρακτική κατάρτιση, και χρησιμεύει ως το θεμέλιο για ένα ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών. Οι μελέτες που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Tartu και της Εσθονίας Πανεπιστήμιο Επιστημών Ζωής.

  • Βασικές μελέτες αεροπορίας τελευταία για ένα εξάμηνο (30 ECTS).

Ειδίκευση αρχίζει μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων στις βασικές μελέτες αεροπορίας και χωρίζεται σε δύο στάδια:

  1. Βασική επαγγελματική κατάρτιση και

  2. Κατάρτισης καταλύματα. Ειδικά μαθήματα (μέχρι 120 ECTS) διαρκούν τέσσερα εξάμηνα. Οι μελέτες που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Ταλίν και της πρακτικής άσκησης σε συνεργασία με διάφορες επιχειρήσεις της αεροπορίας και των θεσμών στην Εσθονία και στο εξωτερικό.

Για να αποφοιτήσει από την Ακαδημία, οι μαθητές πρέπει να γράψουν μια αποφοίτηση διατριβή και να περάσει τις εξετάσεις, ανάλογα με την ειδικότητα που επιλέγεται.

Η γλώσσα διδασκαλίας στο EAVA είναι η εσθονική γλώσσα εκτός από τα κοινά μαθήματα που προσφέρονται στους φοιτητές ERASMUS οι οποίες διεξάγονται στην αγγλική γλώσσα.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
Διάρκεια
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Εσθονία - Ülenurme, Tartu County
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2019
Εσθονία - Ülenurme, Tartu County
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών