Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Campus

  • Vila Nova de Gaia / Πόρτο

παρουσίαση

Ένα μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας και συναφείς τομείς, που διδάσκονται είναι μέρος της συμμετοχής της κατάρτισης και σε άλλα μέρη του συστήματος εξ αποστάσεως.

Αντικείμενο του μαθήματος

Ανθρώπινου Δυναμικού δεν θεωρείται πλέον ως απλή πόρων με ορισμένες δεξιότητες για την εκτέλεση εργασιών και την επίτευξη των στόχων των οργανισμών, να περάσει για να είναι ένας παράγοντας διαφοροποίησης στη στρατηγική διαχείριση των υπηρεσιών ή οργανισμών.

Διαχείριση των ανθρώπων πηγαίνει πέρα ​​από τις διαδικασίες ελέγχου και ρουτίνες? Αυτό συνεπάγεται τη συμμετοχή όλων των στοιχείων της οργάνωσης και μια επένδυση στη δημιουργικότητα και την καινοτομία ως παράγοντες της ποιότητας και της διαφοροποίησης.

Αυτό το Μεταπτυχιακό προσφέρει μια θεωρητική και πρακτική διερεύνηση των εννοιών, αρχών και τεχνικών της στρατηγικής διαχείρισης των ανθρώπινων πόρων.

ευκαιρίες καριέρας

Μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση να εκτελούν τις λειτουργίες του Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού σε:

  • δημόσιες και ιδιωτικές μονάδες υγείας,
  • θεσμών κοινωνικής αλληλεγγύης,
  • μη κυβερνητικές οργανώσεις,
  • ενώσεις,
  • εταιρείες.

Να πάρει δίπλωμα

Για την ολοκλήρωση της Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, ο φοιτητής πρέπει να πληροί ένα πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από 31 μονάδες που απαιτούνται ECTS.

απαιτήσεις πρόσβαση

Η μεταπτυχιακή εισαγωγή μπορεί να γίνει από κάτοχους πτυχίου Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης / Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης ή νομικής εξάσκησης σε θέματα υγείας, κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών, διαχείρισης ή άλλων τομέων.

Μπορούν να γίνουν δεκτοί οι λοιποί αιτούντες με ένα ακαδημαϊκό, επιστημονικό ή επαγγελματία που έχει καθιερωθεί από την τεχνική-επιστημονική, όπως βεβαιώνει την ικανότητα να πραγματοποιήσει αυτή την πορεία.

Υποστήριξη σε Διεθνείς Φοιτητές

  • Στήριξη των διατυπώσεων υποβολής αιτήσεων ·
  • Υποστήριξη στην αναζήτηση καταλυμάτων.
  • Πρώτη συνοδεία διδακτικού μαθήματος πορτογαλικής γλώσσας, κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους του σχολείου, για τους ομιλητές Αγγλικής ή Γαλλικής γλώσσας.

Τέλη και φιλοδωρήματα

Επικοινωνήστε με το Ίδρυμα.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Portuguese (Brazil)
Πορτογάλος

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποInstituto Piaget »

Τελευταία ενημέρωση March 27, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
8 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη