διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας

La Salle Almere

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας

La Salle Almere

Σήμερα περισσότερο φορτίο κινείται σε όλο τον κόσμο από ό, τι ποτέ πριν. Περισσότερο από το ένα τρίτο του συνόλου των ευρωπαϊκών θαλάσσιων εμπορευματικών εισέρχεται στην Ευρώπη μέσω του λιμανιού του Ρότερνταμ. Amsterdam-Schiphol είναι το τρίτο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ευρώπης φορτίου. 15% όλων των επιχειρήσεων οδικών μεταφορών στην Ευρώπη είναι η ολλανδική. 40% των ευρωπαϊκών πανιά στόλος υπό ολλανδική σημαία. Ελάτε στην Ολλανδία και να λάβει την εμπειρία της μάθησης σχετικά με τις βασικές πτυχές της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας εμπειρογνώμονες του κλάδου.

Επίπεδο μαθήματος: Ενδιάμεση / προχωρημένους

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: Αυτό το μάθημα παρέχει μια Βεβαίωση Παρακολούθησης

Προαπαιτούμενα: Δεν υπάρχουν ειδικές προϋποθέσεις, εκτός από τις βασικές γνώσεις που σχετίζονται με τις έννοιες της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας και των θεωριών.

Το πρόγραμμα είναι ένα μείγμα από διαλέξεις και μαθήματα με έμπειρους επαγγελματίες, ειδικούς στη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας. Συγκεκριμένα παραδείγματα της θεωρίας εφαρμογή σε συγκεκριμένες καταστάσεις θα δοθούν και οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να δει τις διαδικασίες που εργάζονται σε πραγματικές επιχειρηματικές εκτελέσεις.

Διδάσκοντες

Εμπειρογνώμονες από διαφορετικές αναφερόμενο εταιρείες εφοδιαστικής θα παραδώσει τις συνεδρίες. Οι ομιλητές κρατήστε πατημένο το πλήκτρο διευθυντικές θέσεις στις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού.

Μεθοδολογία

Κατά τη διάρκεια αυτού του προγράμματος 1 εβδομάδα θα παρακολουθήσουν διαλέξεις σχετικά με τις θεωρίες της εφοδιαστικής αλυσίδας και τον τρόπο εφαρμογής τους στην επιχείρηση για να μάθετε πώς να βελτιστοποιήσετε τις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού και πώς να χειριστεί πολύπλοκες αλυσίδες εφοδιασμού. Το μάθημα είναι πολύ πρακτικό προσανατολισμό και προσφέρει συμβουλές και κόλπα που μπορείτε να εφαρμόσετε άμεσα στην εργασία σας. Αυτό το πρόγραμμα είναι μοναδικό στο είδος του!

Τι θα κάνετε / Ύλη Μαθήματος

Θα συναντήσετε εμπειρογνώμονες εξειδικευμένους σε παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού και να συμμετέχουν σε επισκέψεις σε ευρωπαϊκό κέντρα διανομής, διεθνείς οργανισμούς μεταφορών (4PL), το λιμάνι του Ρότερνταμ και διαφόρων βασικών παραγόντων σε παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού.

Στόχοι

  • Μάθετε πώς να ενορχηστρώσει καλύτερα μια παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού
  • Ανακαλύψτε πώς η παγκόσμια προσφορά αλυσίδες μπορούν να βελτιστοποιηθούν
  • Σε ποιους απευθύνεται; Βελτιώστε την εμπειρία σας
  • Γνωρίστε τους ανθρώπους από διαφορετικές χώρες, δικτύωση

Οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται για τις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού που θα ήθελαν να κατανοήσουν καλύτερα τα προγράμματα οδήγησης μιας επιτυχημένης αλυσίδας εφοδιασμού και να μάθουν περισσότερα και πώς να βελτιστοποιήσουν τις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού.

ΤΙΜΗ

€ 1350

Σημαντική σημείωση

Το μάθημα θα ανοίξει μόνο στην περίπτωση που έχει επιτευχθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων. Οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι θα ενημερωθούν σχετικά με το go / no go απόφαση τις τελευταίες 24 ώρες μετά τη λήξη της προθεσμίας εγγραφής μονάδας μέσω e-mail. Οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να μην κλείσετε τα εισιτήριά τους έως ότου ληφθεί επίσημη απόφαση να πάει.

Κατηγορία

Διοίκηση Επιχειρήσεων

Τύπος μαθήματος

Θερινό Σχολείο

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ιούνιος 2019
Duration
Διάρκεια
5 Ημέρες
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
1,350 EUR
Locations
Κάτω Χώρες - Almere, Flevoland
Ημερομηνία Έναρξης : Ιούνιος 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ιούνιος 2019
Κάτω Χώρες - Almere, Flevoland
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών