διαχείριση των συστημάτων επικοινωνίας και πλοήγησης αεροπορίας

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Τον έλεγχο της εναέριας κυκλοφορίας και τη διάδοση των απαραίτητων πληροφοριών πραγματοποιείται με συστήματα επικοινωνίας αεροπορίας που εξασφαλίζουν την ασφαλή και ομαλή ροή της εναέριας κυκλοφορίας στον εναέριο χώρο.

Τα συστήματα πλοήγησης παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τη θέση ενός αεροσκάφους και επιτρέπουν την ακριβή πλοήγηση όλη τη διάρκεια της πτήσης - από την απογείωση του από το αεροδρόμιο αναχώρησης έως την προσγείωση στο αεροδρόμιο προορισμού.

Εξοπλισμός και συστήματα παρακολούθησης που χρησιμοποιούνται για την επιτήρηση του αεροσκάφους και την κυκλοφορία τους στον αέρα. Οι πιο παραδοσιακές συσκευές παρακολούθησης είναι ραντάρ, αλλά, παράλληλα, λαμβάνονται νέες τεχνολογίες σε λειτουργία, καθώς - συστήματα MLAT ADS-B και.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών τους οι φοιτητές της ειδικότητας του Ανακοίνωση της Αεροπορίας και πλοήγησης Συστήματα Διαχείρισης (Οι τεχνικοί και οι μηχανικοί-να-να) μαθαίνουν διαφορετικά αεροπορικού κλάδους, τη φυσική και τα μαθηματικά. Αποκτούν ειδικότητα γνώσεις ηλεκτρολογίας και ασύρματη τεχνολογία, ηλεκτρονικά, της τεχνολογίας των πληροφοριών, την επεξεργασία δεδομένων και πολλών άλλων τομέων. Καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών οι πρακτικές δεξιότητες στη διαχείριση των συστημάτων, η δυνατότητα να αξιολογούν τις τεχνικές παραμέτρους και τις δεξιότητες στη δοκιμή των συσκευών και εξοπλισμού αναπτύσσονται.

Κατά τη διάρκεια 4 ετών σπουδών οι μαθητές αποκτούν επίσης γνώση σχετικά με τα νεότερα συστήματα και τις τεχνολογίες του τομέα, όπως η δορυφορική πλοήγηση, την επικοινωνία VoIP, GIS - Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών και πολλά άλλα. Επιπλέον, τα συστήματα που διδάσκονται UAV και είναι δυνατόν να ασχοληθεί με τη ρομποτική και το αντίστοιχο προγραμματισμό.

Οι μαθητές λαμβάνουν ένα παρασκεύασμα ευρείας κλίμακας στην επικοινωνία και τη διαχείριση των συστημάτων πλοήγησης. Επιπλέον, μπορούν να ειδικευτούν σε ένα από τα δύο υποειδικότητες:

  • Ο ειδικός για τη ναυσιπλοΐα και τον εξοπλισμό επιτήρησης (Α3.1), οι οποίοι αποκτούν σε βάθος γνώση κατά τη διάρκεια δύο εξάμηνα τους στο Τμήμα Radio και Επικοινωνίας Μηχανικών Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Ταλίν? - Ο ειδικός στην επικοινωνία δεδομένων και εξοπλισμού επεξεργασίας πληροφοριών (A3. 2) που αποκτούν σε βάθος γνώση κατά τη διάρκεια δύο εξάμηνα τους στο Τμήμα Μαθηματικών και Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου του Tartu.

Οι μηχανικοί της επικοινωνίας των αερομεταφορών και των συστημάτων πλοήγησης μπορεί να λειτουργήσει στην εσθονική Πολεμικές Αεροπορίες, στα αεροδρόμια και σε άλλες επιχειρήσεις και εταιρείες που σχετίζονται με την αεροπορία.

Η πορεία για την Οι μηχανικοί της αεροπορίας διαρκεί τέσσερα χρόνια και ο όγκος των μελετών είναι 240 μονάδες ECTS. Η διαδικασία της μελέτης εμπίπτει σε τρεις φάσεις:

  • Βασικές μελέτες για τρία εξάμηνα (90 ECTS). Το μάθημα αποτελείται από διαλέξεις και πρακτική κατάρτιση, και χρησιμεύει ως το θεμέλιο για ένα ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών. Οι μελέτες που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Tartu και της Εσθονίας Πανεπιστήμιο Επιστημών Ζωής.

  • Βασικές μελέτες αεροπορίας τελευταία για ένα εξάμηνο (30 ECTS).

Ειδίκευση αρχίζει μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων στις βασικές μελέτες αεροπορίας και χωρίζεται σε δύο στάδια:

  1. Βασική επαγγελματική κατάρτιση και

  2. Κατάρτισης καταλύματα. Ειδικά μαθήματα (μέχρι 120 ECTS) διαρκούν τέσσερα εξάμηνα. Οι μελέτες που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Ταλίν και της πρακτικής άσκησης σε συνεργασία με διάφορες επιχειρήσεις της αεροπορίας και των θεσμών στην Εσθονία και στο εξωτερικό.

Για να αποφοιτήσει από την Ακαδημία, οι μαθητές πρέπει να γράψουν μια αποφοίτηση διατριβή και να περάσει τις εξετάσεις, ανάλογα με την ειδικότητα που επιλέγεται.

Η γλώσσα διδασκαλίας στο EAVA είναι η εσθονική γλώσσα εκτός από τα κοινά μαθήματα που προσφέρονται στους φοιτητές ERASMUS οι οποίες διεξάγονται στην αγγλική γλώσσα.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Estonian Aviation Academy was founded in 1993 with the aim of training aviation specialists, developing national aviation culture and promoting aviation science and research in international cooperati ... περαιτέρω

Estonian Aviation Academy was founded in 1993 with the aim of training aviation specialists, developing national aviation culture and promoting aviation science and research in international cooperation. Since 1996 state funded students have been trained at higher educational level. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη