Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Στο Διεθνές Θερινό Σχολείο Άλγεβρα, πιστεύουμε στην ποιότητα και την αποτελεσματικότητα της διδασκαλίας, μεγάλα προγράμματα, μεγάλους δασκάλους και τις καλύτερες εμπειρίες στην Κροατία - τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή χώρα για να περάσετε τις καλοκαιρινές σας.

Αν θέλετε να μάθετε για την ψηφιακή στρατηγική μάρκετινγκ και τη συμπεριφορά των χρηστών, να καταλάβω πώς ψηφιακή αλλάζει τον τρόπο που ζούμε και εργαζόμαστε, πώς να αναπτύξουν κινητές εφαρμογές, όλα τα σχετικά με την ασφάλεια των δεδομένων ή 3D animation και το σχεδιασμό του παιχνιδιού, ίσως να μάθουν για τη "σκοτεινή πλευρά "της ασφάλειας και πώς να χρησιμοποιούν" τη δύναμη "με το σωστό τρόπο, έχετε έρθει στο σωστό μέρος!

Με την αποδοχή της πιστοποίησης και την πιο πρόσφατη τεχνολογία ως κατευθυντήριες γραμμές μας, έχουμε πάρει συνειδητά την υποχρέωση να αναβαθμίσουν συνεχώς και να προσαρμόσει τα μαθήματά μας και εκπαιδευτικού προγράμματος με τις απαιτήσεις της βιομηχανίας. Ωστόσο, δεν πρόκειται για έναν αγώνα με την τεχνολογία, πρόκειται για τον εντοπισμό και την πρόβλεψη παγκόσμιες τεχνολογικές και επιχειρηματικές τάσεις που έχουν διαμορφωθεί παγκόσμιες αγορές εργασίας και θα συνεχίσει να το κάνει και στο μέλλον.

Μας πρόγραμμα Θερινό Σχολείο είναι κάθε άλλο παρά βαρετή, είναι περισσότερο από διαλέξεις και εργαστήρια - θα έχετε χρόνο για να ανταποκριθεί εξαιρετική και φιλόδοξους συναδέλφους καθώς μοιραζόμαστε τη μαγεία της Κροατίας μαζί σας. Θέλουμε να σας παρουσιάσουμε μερικά από τα παγκοσμίου φήμης μέρη της Κροατίας και την πλούσια πολιτιστική και φυσικούς θησαυρούς της. Το πρόγραμμα προσφέρει μια φανταστική καλοκαιρινή εμπειρία στις πόλεις Ζάγκρεμπ και Ζαντάρ και δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν την πλούσια πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά της Κροατίας.

Μην ανησυχείτε, θα έχετε τη διασκέδαση κατά τη διαμονή τους στην Κροατία. Στο τέλος του Ιουνίου, το Φεστιβάλ INmusic λαμβάνει χώρα στο Ζάγκρεμπ και το κόμμα πρωτεύουσα της Κροατίας, Zrće παραλία, είναι μόνο μια ώρα με το αυτοκίνητο μακριά από το Ζαντάρ.

Κάνετε τις καλοκαιρινές σας 2017 αξέχαστες! Ελάτε μαζί μας στο καλύτερο καλοκαίρι στο εξωτερικό πρόγραμμα στην Ευρώπη!

3 Εβδομάδα Μαθήματα

 • ψηφιακό μάρκετινγκ
 • ψηφιακή μετατροπή
 • 3D Animation και Προσομοίωση
 • Mobile Ανάπτυξη Εφαρμογών
 • ρομποτική Προγραμματισμός
 • Κυβερνασφάλεια
 • Digital Data στο Μάρκετινγκ
 • Σχεδιασμός Παιχνιδιών

Πρόσθετες Εβδομαδιαία Εργαστήρια

 • Χρηματοδότηση Early Stage Startups
 • έξυπνες πόλεις
 • Την κριτική σκέψη και τη δημιουργικότητα
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
3 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,500 EUR
- Ένα μάθημα? 600 ευρώ - επιπλέον μάθημα
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη