Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Εάν είστε εγγεγραμμένος στο Ca 'Foscari International College, ζείτε στο νησί San Servolo, μια διεθνής κατοικία που βρίσκεται στη λιμνοθάλασσα της Βενετίας. Τα δύο κύρια πλεονεκτήματα του Κολλεγίου είναι οι διεθνείς προοπτικές του και η πολυεπιστημονική του προσέγγιση.

Μαζί με τα τυπικά μαθήματα που προσφέρονται στο πλαίσιο του προγράμματος σπουδών τους, οι μαθητές ασχολούνται με μια ευρεία ποικιλία πολιτιστικών δραστηριοτήτων και διεπιστημονικές διαλέξεις και εργαστήρια που αποσκοπούν στην παροχή θεωρητικών γνώσεων και ειδικής εμπειρογνωμοσύνης.

Το πολιτιστικό πρόγραμμα του Κολλεγίου είναι στα αγγλικά και οι μαθητές ενθαρρύνονται να υιοθετήσουν μια διεθνή προοπτική όχι μόνο από το περιβάλλον στο οποίο ζουν αλλά και από περιόδους σπουδών και πρακτικής άσκησης που πραγματοποιούνται στο εξωτερικό.

Χάρη στο ποικίλο πολιτισμικό και επιστημονικό υπόβαθρο τόσο των φοιτητών όσο και των διδασκόντων του, το Κολλέγιο είναι μια ζωντανή κοινότητα και δημιουργεί ένα περιβάλλον τόνωσης για τους σπουδαστές με υψηλό επίπεδο επίτευξης να διακρίνονται για σπουδές και έρευνα.

Κάθε χρόνο το Κολλέγιο επιλέγει φοιτητές που εγγράφονται στο πρώτο έτος προπτυχιακών σπουδών ή μεταπτυχιακών σπουδών στο πανεπιστήμιο Ca 'Foscari και προσφέρει στους επιτυχόντες υποψηφίους μερική ή ολική μείωση των αμοιβών τους.

Οι σπουδαστές που διατηρούν ένα πρότυπο αριστείας τόσο στις κανονικές σπουδές τους όσο και στο πολιτιστικό τους πρόγραμμα λαμβάνουν το Δίπλωμα του Κολλεγίου. Το δίπλωμα πιστοποιεί την εξειδικευμένη ακαδημαϊκή του εκπαίδευση, η οποία αποτελείται από πολλαπλές διεπιστημονικές δραστηριότητες υψηλής ποιότητας, εργαστήρια και διαλέξεις που ενθαρρύνουν τους μαθητές να είναι περίεργες και να προσεγγίζουν τις σπουδές τους και το εργατικό δυναμικό ένα βήμα παραπάνω και με ανοιχτό μυαλό.

Σχετικά με το Διεθνές Κολλέγιο

Γλώσσα

Το αγγλικό είναι η επίσημη γλώσσα του Κολλεγίου.

Εφαρμογές

Το Διεθνές Κολέγιο Ca 'Foscari απευθύνεται σε πρωτοετείς φοιτητές όλων των προγραμμάτων σπουδών του πανεπιστημίου Ca' Foscari.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Τελευταία ενημέρωση December 19, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
- Το συνολικό ετήσιο κόστος για κάθε φοιτητή είναι 9.000 ευρώ και καλύπτει την εγγραφή στα κανονικά μαθήματα του Πανεπιστημίου, τις πρόσθετες δραστηριότητες, μαθήματα και διδασκαλία στο Κολλέγιο, καθώς και τη στέγαση στην πανεπιστημιούπολη San Servolo. Εμπρ
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη

Ca’ Foscari University of Venice: OPEN TO THE WORLD