διεθνές μεταπτυχιακό πρόγραμμα των προηγμένων μελετών στην πολεοδομία και την ανάπτυξη ακινήτων (asured)

Ion Mincu University of Architecture and Urbanism (UAUIM)

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

διεθνές μεταπτυχιακό πρόγραμμα των προηγμένων μελετών στην πολεοδομία και την ανάπτυξη ακινήτων (asured)

Ion Mincu University of Architecture and Urbanism (UAUIM)

Το διεθνές μεταπτυχιακό πρόγραμμα Advanced Studies στην Πολεοδομία και Ανάπτυξη Ακινήτων (ASURED) έχει σχεδιαστεί ειδικά για την πιστοποίηση RICS που χορηγήθηκε στις 18 Ιουλίου 2014. RICS (Η Royal Institute of Chartered Surveyors, Λονδίνο 1868) είναι ένα διάσημο ακινήτων και της πολεοδομίας φορέα διαπίστευσης.

Το 15 ευρωπαϊκές, αμερικανικές και τη ρουμανική σχολή αλληλεπιδρούν πρόσωπο με πρόσωπο με τους μαθητές σε «περιόδους συγκέντρωσης" δύο εβδομάδων στην εγκατάσταση CEP στο Βουκουρέστι, ένα ιστορικό μνημείο που χτίστηκε στις αρχές του 20ου αιώνα. Κάθε μάθημα διαρκεί τρεις ημέρες και μια περίοδο παρακολούθησης της εποπτείας, την παροχή συμβουλών και την ταξινόμηση. Δύο ολοκληρωμένα έργα της αστικοποίησης και της ανάπτυξης ακινήτων, εργαστήρια για την αστική ανάπτυξη και την προσομοίωση νομικές πτυχές της αστικής ανάπτυξης, μια πρακτική άσκηση και την τελική εργασία την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Η πρώτη τάξη του ASURED Πρόγραμμα από 12 μαθητές, που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2013. Εγγραφή περιλαμβάνει Ρουμάνοι μαθητές (απόφοιτοι των προγραμμάτων στον τομέα της αρχιτεκτονικής, της πολεοδομίας, real estate, της μηχανικής και πολιτικές επιστήμες) και δύο διεθνείς φοιτητές από την Ισπανία και τις ΗΠΑ.

Ένα πρόγραμμα με μοναδικά χαρακτηριστικά - ASURED είναι ένα από τα λίγα διεθνή προγράμματα σε όλο τον κόσμο προσφέροντας εκπαίδευση τόσο του πολεοδομικού σχεδιασμού και της ανάπτυξης ακινήτων στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος. Άλλα παρόμοια προγράμματα που βρίσκονται στο Λονδίνο, Γλασκώβη, το Μαϊάμι και το St Louis. Σε αντίθεση με τα άλλα προγράμματα, ASURED είναι μοναδική κατά το ότι παρέχει ένα μίγμα του διδακτικού προσωπικού από τη Δυτική και την Ανατολική Ευρώπη και τις ΗΠΑ

Ευκαιρίες για τους αποφοίτους: Οι απόφοιτοι του ASURED αναμένεται να συμμετάσχουν σε διεθνείς αστικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη πρακτικών, εργασίες real estate, συμβουλεύει δήμαρχοι, πολιτικοί, πίνακες σχεδιασμό και την ανάπτυξη, τη διδασκαλία της πολεοδομίας και των ακινήτων και τη διεξαγωγή ελέγχων και την έρευνα.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
Διάρκεια
18 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
4,800 EUR
Information
Deadline
Contact school
Locations
Ρουμανία - Bucharest, Bucharest
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Contact school
Ημερομηνία Λήξης Contact school
Dates
Οκτ. 2019
Ρουμανία - Bucharest, Bucharest
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Contact school
Ημερομηνία Λήξης Contact school