Διεθνές Πρόγραμμα Μελέτης του Berkeley (BISP)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το Διεθνές Πρόγραμμα Σπουδών Μπέρκλεϊ (BISP) παρέχει μια μοναδική ευκαιρία για να επισκεφθείτε διεθνείς φοιτητές για να παρακολουθήσετε μαθήματα υψηλής ποιότητας μαζί με τους σπουδαστές UC Berkeley σε ένα πρόγραμμα βραχυπρόθεσμων σπουδών στο εξωτερικό για ένα ή δύο εξάμηνα. Το BISP παρέχει χορηγία και την απαραίτητη επιστολή πρόσκλησης για να αποκτήσει φοιτητική βίζα για ειδικευμένους φοιτητές, οι οποίοι εγγράφονται σε μαθήματα με αμοιβή. Προσφέρουμε επίσης ένα ισχυρό πρόγραμμα δραστηριοτήτων και υποστήριξης σε φοιτητές που αποκτούν την πολύ περιζήτητη "Berkeley Experience".

Κάθε εξάμηνο, το BISP χορηγεί μεταξύ 500-550 επισκεπτών διεθνών φοιτητών από όλο τον κόσμο, οι οποίοι απολαμβάνουν την εμπειρία του μαθήματος στο παγκοσμίου φήμης UC Berkeley. Τείνουν να κάνουν αρκετά καλά εδώ και έχουν μια φανταστική εμπειρία τόσο μέσα όσο και έξω από την τάξη. Οι φοιτητές του BISP συχνά μεταφέρουν αυτά τα μαθήματα πίσω στα πανεπιστήμια καταγωγής τους για τις απαιτήσεις σπουδών τους.

Οι φοιτητές του BISP προέρχονται από μια ευρεία ποικιλία ακαδημαϊκών υποβάθρων. Το BISP έχει τις ρίζες του σε ένα ακαδημαϊκό τμήμα και συνεχίζει να διατηρεί μια πολύ στενή σχέση με τα τμήματα της πανεπιστημιούπολης προκειμένου να παρέχει ένα πλούσιο πρόγραμμα μαθημάτων για όλους τους φοιτητές, ιδιαίτερα εκείνους τους φοιτητές στις κοινωνικές επιστήμες, τις τέχνες, τις ανθρωπιστικές επιστήμες, τις βιολογικές και φυσικές επιστήμες. Έχουμε πολλούς φοιτητές από άλλους τομείς όπως οι επιχειρήσεις, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η υγεία και η πολιτική που βρίσκουν σχετικά μαθήματα σε αυτές τις περιοχές μελέτης. Είναι συνηθισμένο στις Η.Π.Α. οι φοιτητές να παρακολουθούν μαθήματα σε θέματα εκτός των μεγάλων τους. Οι καθηγητές και οι μαθητές του UC Berkeley εκτιμούν ιδιαίτερα τη συμμετοχή μαθητών από πολλούς πολιτισμούς στις τάξεις, καθιστώντας το ένα συναρπαστικό και ζωντανό πολυπολιτισμικό μαθησιακό περιβάλλον.

Το BISP παρέχει μια καλά στρογγυλεμένη, εμπλουτιστική εμπειρία με αφοσιωμένο προσωπικό για την υποστήριξή τους. Οι σπουδαστές συμμετέχουν επίσης σε δραστηριότητες που προγραμματίζονται από τους Πολιτιστικούς Συντρόφους των Peer, οι οποίοι είναι φοιτητές του UC Berkeley που τους βοηθούν με την προσαρμογή τους στην πανεπιστημιούπολη του Berkeley και τη γύρω περιοχή και παρέχουν ευκαιρίες για να γνωρίσουν άλλους μαθητές και τον πολιτισμό του Berkeley και των ΗΠΑ

Το πλεονέκτημα BISP

• Αποκτήστε μια νέα προοπτική που επιδιώκει τα συμφέροντά σας στις ΗΠΑ

• Προετοιμαστείτε για το μέλλον σας σε έναν όλο και πιο παγκόσμιο κόσμο

• Να συμμετάσχετε σε μια ζωντανή και πολυπολιτισμική εμπειρία στο εξωτερικό

• Επωφεληθείτε από την ολοκληρωμένη ακαδημαϊκή και κοινωνική υποστήριξη από την αρχή μέχρι το τέλος

Δίδακτρα και αμοιβές

Σε αντίθεση με τα προγράμματα ανταλλαγών που περιλαμβάνουν μια εταιρική σχέση μεταξύ ενός πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο πρόγραμμα εκπαίδευσης στο εξωτερικό, το UCEAP , οι μαθητές στο πρόγραμμα μας πληρώνουν αμοιβές για να καλύψουν τα δίδακτρα και το κόστος του προγράμματος. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να προσκαλούμε ειδικευμένους διεθνείς φοιτητές να σπουδάσουν στο UC Berkeley μέσω του BISP και να προσφέρουν εξαιρετικές δραστηριότητες και υποστήριξη για όλους.

Όλοι οι επισκέπτες φοιτητές σε F-1 Student Visa για να σπουδάσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να πάρουν τουλάχιστον 12 μονάδες εξάμηνο ή πιστώσεις. Το πανεπιστήμιο μπορεί να χρειαστεί επιπλέον πιστώσεις ή μονάδες που θα ληφθούν εδώ ενώ σπουδάζετε στο εξωτερικό. Για παράδειγμα, οι σπουδαστές από τα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια συνήθως λαμβάνουν το αντίστοιχο 30 μονάδες ECTS, το οποίο θα είναι μονάδες 15 εξαμήνων στο UC Berkeley.

Τα δίδακτρα (που ονομάζονται αμοιβές μαθημάτων στο UC Berkeley) που θα πληρώσετε εξαρτάται από τον αριθμό των μονάδων που λαμβάνετε. Κάθε μονάδα κοστίζει $ 750 USD κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018-19. Για παράδειγμα, εάν ένας φοιτητής εγγράφεται σε 12 μονάδες, τα δίδακτρά τους θα είναι $ 9.000 δολάρια. 13 μονάδες θα ήταν $ 9.750, και ούτω καθεξής.

Τελευταία ενημέρωση Δεκ. 2019

Σχετικά με τη Σχολή

The Berkeley International Study Program (BISP) provides the opportunity for short-term study abroad at the world-class and culturally-rich University of California, Berkeley.

The Berkeley International Study Program (BISP) provides the opportunity for short-term study abroad at the world-class and culturally-rich University of California, Berkeley. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη