Το Διεθνές Πρόγραμμα Σπουδών Μπέρκλεϊ (BISP) παρέχει μια μοναδική ευκαιρία για να επισκεφθείτε διεθνείς φοιτητές για να παρακολουθήσετε μαθήματα υψηλής ποιότητας μαζί με τους σπουδαστές UC Berkeley σε ένα πρόγραμμα βραχυπρόθεσμων σπουδών στο εξωτερικό για ένα ή δύο εξάμηνα. Το BISP παρέχει χορηγία και την απαραίτητη επιστολή πρόσκλησης για να αποκτήσει φοιτητική βίζα για ειδικευμένους φοιτητές, οι οποίοι εγγράφονται σε μαθήματα με αμοιβή. Προσφέρουμε επίσης ένα ισχυρό πρόγραμμα δραστηριοτήτων και υποστήριξης σε φοιτητές που αποκτούν την πολύ περιζήτητη "Berkeley Experience".

Κάθε εξάμηνο, το BISP χορηγεί πάνω από 350 επισκέπτες διεθνείς φοιτητές από όλο τον κόσμο, οι οποίοι απολαμβάνουν την εμπειρία του μαθήματος στο παγκοσμίου φήμης UC Berkeley. Τείνουν να κάνουν πολύ καλά εδώ και έχουν μια φανταστική εμπειρία τόσο μέσα όσο και έξω από την τάξη. Οι φοιτητές BISP συχνά μεταφέρουν τα μαθήματα αυτά πίσω στα πανεπιστήμια καταγωγής τους για τις απαιτήσεις σπουδών τους.

Οι φοιτητές του BISP προέρχονται από μια ευρεία ποικιλία ακαδημαϊκών υποβάθρων. Το BISP έχει τις ρίζες του σε ένα ακαδημαϊκό τμήμα και συνεχίζει να διατηρεί μια πολύ στενή σχέση με τα τμήματα της πανεπιστημιούπολης προκειμένου να παρέχει ένα πλούσιο πρόγραμμα μαθημάτων για όλους τους φοιτητές, ιδιαίτερα εκείνους τους φοιτητές στις κοινωνικές επιστήμες, τις τέχνες, τις ανθρωπιστικές επιστήμες, τις βιολογικές και φυσικές επιστήμες. Έχουμε πολλούς φοιτητές από άλλους τομείς όπως οι επιχειρήσεις, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η υγεία και η πολιτική που βρίσκουν σχετικά μαθήματα σε αυτές τις περιοχές μελέτης. Είναι συνηθισμένο στις Η.Π.Α. οι φοιτητές να παρακολουθούν μαθήματα σε θέματα εκτός των μεγάλων τους. Οι καθηγητές και οι μαθητές του UC Berkeley εκτιμούν ιδιαίτερα τη συμμετοχή μαθητών από πολλούς πολιτισμούς στις τάξεις, καθιστώντας το ένα συναρπαστικό και ζωντανό πολυπολιτισμικό μαθησιακό περιβάλλον.

Το BISP παρέχει μια καλά στρογγυλευμένη, εμπλουτιστική εμπειρία με αφοσιωμένο προσωπικό για την υποστήριξή τους. Οι σπουδαστές συμμετέχουν επίσης σε δραστηριότητες που προγραμματίζονται από τους Πολιτιστικούς Επιστημονικούς Συνεργάτες μας, οι οποίοι είναι φοιτητές του Πανεπιστημίου Berkeley που τους βοηθούν με την προσαρμογή τους στην πανεπιστημιούπολη του Berkeley και τη γύρω περιοχή και παρέχουν ευκαιρίες να γνωρίσουν άλλους μαθητές και τον πολιτισμό του Berkeley και των ΗΠΑ

Το πλεονέκτημα BISP

• Αποκτήστε μια νέα προοπτική που επιδιώκει τα συμφέροντά σας στις ΗΠΑ

• Προετοιμαστείτε για το μέλλον σας σε έναν όλο και πιο παγκόσμιο κόσμο

• Να συμμετάσχετε σε μια ζωντανή και πολυπολιτισμική εμπειρία στο εξωτερικό

• Επωφεληθείτε από την ολοκληρωμένη ακαδημαϊκή και κοινωνική υποστήριξη από την αρχή μέχρι το τέλος

Δίδακτρα και αμοιβές

Σε αντίθεση με τα προγράμματα ανταλλαγών που περιλαμβάνουν μια εταιρική σχέση μεταξύ ενός πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο πρόγραμμα εκπαίδευσης στο εξωτερικό, το UCEAP , οι μαθητές στο πρόγραμμα μας πληρώνουν αμοιβές για να καλύψουν τα δίδακτρα και το κόστος του προγράμματος. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να προσκαλούμε ειδικευμένους διεθνείς φοιτητές να σπουδάσουν στο UC Berkeley μέσω του BISP και να προσφέρουν εξαιρετικές δραστηριότητες και υποστήριξη για όλους.

Όλοι οι επισκέπτες φοιτητές σε F-1 φοιτητική θεωρία για να σπουδάσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να λάβει τουλάχιστον 12 μονάδες εξάμηνο ή πιστώσεις. Το πανεπιστήμιο μπορεί να χρειαστεί επιπλέον πιστώσεις ή μονάδες που λαμβάνονται εδώ, ενώ σπουδάζετε στο εξωτερικό. Για παράδειγμα, οι φοιτητές από τα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια συνήθως λαμβάνουν το αντίστοιχο 30 μονάδες ECTS, το οποίο θα είναι 15 μονάδες εξάμηνης στο UC Berkeley.

Τα δίδακτρα (που ονομάζονται αμοιβές μαθημάτων στο UC Berkeley) που θα πληρώσετε εξαρτάται από τον αριθμό των μονάδων που λαμβάνετε. Κάθε μονάδα κοστίζει $ 750 USD κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018-19. Για παράδειγμα, εάν ένας φοιτητής εγγράφεται σε 12 μονάδες, τα δίδακτρά τους θα είναι $ 9.000 δολάρια. 13 μονάδες θα ήταν $ 9.750, και ούτω καθεξής.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
1 - 2 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
750 USD
ανά μονάδα.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη