Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η ανάπτυξη ενός αποτελεσματικού προγράμματος Καθηγητές Αγγλικών ως Νέο Πρόγραμμα Γλωσσών, ή ENL, ξεκινά με μια δήλωση του σκοπού. Οι αξίες και οι φιλοσοφίες της ολιστικής εκπαίδευσης επιτρέπουν στο Sappo να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα εκπαιδευτικής φιλοσοφίας και μια πρακτική προσέγγιση στην διδασκαλία της ENL. Το πρόγραμμα Sappo ευθυγραμμίζεται με μια διεθνιστική παγκόσμια αντίληψη που αγκαλιάζει μια μεθοδολογία με επίκεντρο τον μαθητή. Αυτή η μεθοδολογία αγκαλιάζει την αξία της πολιτιστικής συνάφειας και της ατομικής εμπειρίας, η οποία είναι αυτονόητη στα μαθήματα. Η διεθνής φοιτητική εκπαίδευση του Sappo περιλαμβάνει τη συνειδητοποίηση ότι οι πολίτες του κόσμου έχουν περισσότερες ομοιότητες από τις διαφορές και τα μακροπρόθεσμα αμοιβαία συμφέροντα είναι εξίσου πολύτιμα με τις βραχυπρόθεσμες ατομικές ανάγκες. Αυτή η θεωρία είναι λογικά δύσκολο να αμφισβητηθεί, προσελκύει διαισθητικά και βρίσκεται σε άμεση αντίθεση με τον απομονωτικό προσανατολισμό.

Ο διεθνής φοιτητής θεωρείται ως ένα πολύτιμο κοινωνικό και πνευματικό πλεονέκτημα και το πρόγραμμα Sappo έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει και να φιλοξενήσει κάθε σπουδαστή σε όλη τη διάρκεια της καλλιτεχνικής διαδικασίας. Αυτό οδηγεί σε εμπλουτισμένη ακαδημαϊκή ανάπτυξη και σε ένα επιτυχημένο μέλλον.

Η ταχεία εισροή διεθνών φοιτητών προς τα δυτικά έχει εγείρει ανησυχίες ηθικής σε όλη την κοινότητα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όπως φαίνεται από την επισκόπηση των μέσων ενημέρωσης και της λογοτεχνίας. Για παράδειγμα, πολλοί Κινέζοι φοιτητές δεν διδάσκονται πώς να επικοινωνούν επαρκώς και να περιηγούνται στον επαγγελματικό, ανταγωνιστικό επαγγελματικό κόσμο. Αυτή η έλλειψη προετοιμασίας τις ευθυγραμμίζει με θέσεις εργασίας χαμηλού επιπέδου. Το πρόγραμμα Sappo ENL έχει σχεδιαστεί για να καταπολεμά αυτά τα ζητήματα που εντοπίζονται στις περισσότερες ρυθμίσεις της τάξης, βυθίζοντας τους διεθνείς φοιτητές σε μια υποστηρικτική ολιστική ρύθμιση. Αυτή η ρύθμιση προσφέρει εκτεταμένα οφέλη στον διεθνή φοιτητή, όπως:

  • κοινωνική μάθηση
  • Κοινωνική / συναισθηματική συμμόρφωση
  • Έμφαση στην ευημερία
  • Αντιμετωπίζοντας έναν άμεσο στόχο εξομάλυνσης ενός ασφαλούς πολιτιστικού εγκλιματισμού

Τα πρότυπα του Τμήματος Παιδείας της Πολιτείας της Νέας Υόρκης πληρούνται στο πλαίσιο του προγράμματος μας για να διασφαλίσουμε υψηλά πρότυπα μάθησης. Το Sappo προσθέτει μαθήματα που διδάσκονται με τη λειτουργία του εγκεφάλου στο μυαλό, επιτρέποντας την ταχεία απόκτηση γλωσσών για την επιτάχυνση μιας κανονικά πιο αργής διαδικασίας.

Το πρόγραμμα σπουδών Sappo ENL χωρίζεται σε τρεις τομείς εστίασης, οι οποίοι χρησιμεύουν για την επιτάχυνση του εκπαιδευτικού και κοινωνικού προφίλ των διεθνών νέων που σπουδάζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα τρία εκπαιδευτικά πεδία υπάρχουν στα προγράμματα μαθημάτων που βασίζονται στο πρόγραμμα σπουδών.

  • Αποδοχή και βεβαίωση
  • Ακαδημαϊκός Ρίγος
  • Προσομοιωτική εστίαση

Το πρόγραμμα Sappo ENL προετοιμάζει πλήρως τον διεθνή σπουδαστή για ρεαλιστικούς και ουσιαστικούς στόχους χρησιμοποιώντας υψηλά πρότυπα Regents που εμποδίζουν το πότισμα της ακαδημαϊκής διαδικασίας. Προστέθηκαν στις δραστηριότητες του εγκεφάλου και στις Στρατηγικές Sappo, οι μαθητές Sappo μπορούν να βγουν μπροστά όταν αγωνίζονται για κολέγια και σταδιοδρομίες στον κόσμο με γρήγορους ρυθμούς.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη