Διεπιστημονική Χαρακτική είναι ένα δωρεάν μονοετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην αγγλική γλώσσα. Η προσφορά αυτή απευθύνεται σε αποφοίτους του πρώτου βαθμού, δευτέρου βαθμού και ομοιόμορφη μελέτες μεταπτυχιακό.

Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος οι μαθητές θα είναι σε θέση να συνειδητοποιήσουν διεπιστημονικά έργα έντυπων μέσων ενημέρωσης, που επιλέγεται από την παρακάτω στούντιο: Βαθυτυπία, ανακούφιση, Λιθογραφία, Μεταξοτυπία ή Creative σχεδίασης. Το πρόγραμμα προσφέρει επίσης διαλέξεις και εργαστήρια που παρέχονται από καθηγητές ή καλλιτέχνες που επισκέπτονται, Βιβλία Καλλιτεχνών », Εγκατάσταση βασίζεται Χαρακτικής, Πειραματική Χαρακτική, Φωτογραφία και Ψηφιακά Μέσα και τις Νέες Τεχνολογίες στην Χαρακτικής τάξεις.

Το καλοκαίρι εξάμηνο οι σπουδαστές λαμβάνουν μέρος σε ένα εργαστήριο μίας εβδομάδας σε ένα από τα κέντρα της Ευρώπης για το πρόστιμο χαρακτική τέχνη.

Οι εξετάσεις διπλώματος είναι ένα σύνολο έργων που πραγματοποιήθηκαν τα επιλεγμένα στούντιο, που παρουσιάζονται σε έκθεση δίπλωμα.

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Διεπιστημονικές Χαρακτικής έχει συγχρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
2 Εξάμηνα
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Άλλη