Ειδικό μάθημα αγγλικών

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Είτε είστε φοιτητής ή κύριος του επαγγέλματός σας, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα μάθημα που να ταιριάζει στις ανάγκες της αγγλικής γλώσσας για τον χώρο εργασίας. Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με τα μαθήματα που προσφέρουμε, αλλά εάν έχετε ένα αίτημα για ένα μάθημα που δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιχειρησιακά Αγγλικά

Στο ETC International College , σας παρέχουμε ένα μάθημα επιχειρηματικών αγγλικών το οποίο θα σας βοηθήσει να μάθετε να επικοινωνείτε αποτελεσματικά σε μια σειρά επιχειρηματικών καταστάσεων. Είστε σε θέση να μελετήσετε τουλάχιστον 10 μαθήματα Αγγλικών για κάθε εβδομάδα. Μέχρι το τέλος του μαθήματος, θα υπάρξει μια εξέταση που θα αξιολογήσει τις ικανότητές σας στις τέσσερις δεξιότητες της ανάγνωσης, της γραφής, της ακρόασης και της ομιλίας σε ένα επιχειρηματικό πλαίσιο.

Αποκτήστε τις δεξιότητες που απαιτούνται για την αποτελεσματική εκμάθηση στα αγγλικά σε επιχειρηματικό πλαίσιο. Αποκτήστε εξοπλισμό με τους γλωσσικούς πόρους που απαιτούνται για να παρακολουθήσετε μια σειρά σπουδών στον τομέα των επιχειρήσεων. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε στους μαθητές ένα άγχος που να τους επιτρέπει να κάνουν νέους φίλους, να μαθαίνουν και να αναπτύσσουν ενεργά τις αγγλικές δεξιότητές τους.

Ιατρικά Αγγλικά

ETC International College παρέχει ένα εξαιρετικό ιατρικό μάθημα αγγλικών που θα βελτιώσει τις γνώσεις του σπουδαστή στον τομέα της ανθρώπινης βιολογίας, της ιατρικής επιστήμης, της νοσηλευτικής και πολλά άλλα. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε το ιατρικό μάθημα αγγλικών, πρέπει να μελετήσετε το μάθημα για τουλάχιστον 10 μαθήματα την εβδομάδα.

Μελετώντας σκληρά και επιτυγχάνοντας στόχους, αυτό το μάθημα θα βελτιώσει τις γλωσσικές και γλωσσικές δεξιότητές σας. Επίσης, προωθήστε την καριέρα σας και επιτρέψτε σας να επικοινωνείτε με τους ομολόγους σας σε άλλες χώρες.

Στρατιωτικά Αγγλικά

Στο ETC International College διοργανώνουμε ένα μάθημα στρατιωτικής αγγλικής, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάζει στρατιωτικό και προσωπικό ασφαλείας, δημόσιους υπαλλήλους και διπλωμάτες να αναλάβουν ρόλους στους οποίους θα χρειαστεί να χρησιμοποιούν καθημερινά την αγγλική γλώσσα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα στρατιωτικής αγγλικής γλώσσας για τουλάχιστον 10 μαθήματα την εβδομάδα.

Η εκπαίδευση παρέχεται μέσα σε ένα πλαίσιο που προκύπτει από τις κατευθυντήριες γραμμές γλωσσικής επάρκειας του NATO STANAG 6001 και του Συμβουλίου της Ευρώπης. Όταν πραγματοποιείτε αυτό το μάθημα, θα αναπτύξετε μια σειρά δεξιοτήτων όπως η ανάγνωση, η γραφή, η ομιλία και η ακρόαση.

Νομική Αγγλικά

Στο ETC International College , παρέχουμε το μάθημα νομικής αγγλικής γλώσσας για να βοηθήσουμε τους μαθητές να αναπτύξουν τις δεξιότητες αγγλικής γλώσσας ώστε να μπορούν να επικοινωνούν αποτελεσματικά σε ένα νόμιμο εργασιακό περιβάλλον. Πολλοί από τους πελάτες μας είναι δικηγόροι από μερικά από τα κορυφαία διεθνή δικηγορικά γραφεία. Οι δικηγόροι και οι νομικοί επαγγελματίες πρέπει να είναι σε θέση να κατανοούν έγγραφα γραμμένα στα αγγλικά και να επικοινωνούν αποτελεσματικά με επαγγελματίες συναδέλφους σε όλο τον κόσμο.

Όταν πραγματοποιείτε αυτό το μάθημα, οι μαθητές πρέπει να λάβουν τουλάχιστον 10 μαθήματα νομικής αγγλικής γλώσσας την εβδομάδα και 20 μαθήματα γενικής αγγλικής γλώσσας. Στο τέλος του μαθήματος, οι μαθητές θα μπορούν να επικοινωνούν αποτελεσματικά με τους δικηγόρους και τους επαγγελματίες νομικών.

Αεροπλοΐα Αγγλικά

Στο ETC International College , παρέχουμε το μάθημα της αγγλικής αεροπορίας για να σας βοηθήσουμε να προσεγγίσετε και να διατηρήσετε το πρότυπο αγγλικής επιχειρησιακού επιπέδου 4 του ICAO. Η διάρθρωση του ωρολογίου σας είναι τουλάχιστον 10 μαθήματα αγγλικής αεροπορίας ανά εβδομάδα και 20 μαθήματα αγγλικής γλώσσας την εβδομάδα. Οι μαθητές αυτού του μαθήματος περιλαμβάνουν πιλότους, πιλότους ασκούμενους, μηχανικούς αεροσκαφών, ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και άλλους επαγγελματίες αερομεταφορών από όλο τον κόσμο.

Ενθαρρύνουμε την ενεργό μάθηση σε ένα περιβάλλον χωρίς άγχος και για να αναπτύξετε τις ικανότητές σας στην αγγλόφωνη, γραπτή, ανάγνωση και ακρόαση.

Τουρισμός Αγγλικά

Στο ETC International College , παρέχουμε το πρόγραμμα τουρισμού για τον τουρισμό, το οποίο σας βοηθά να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας σε πραγματικές καταστάσεις. Είτε είστε ταξιδιωτικός πράκτορας, ταξιδιωτικός ξεναγός, ταχυμεταφορέας ή διαχειριστής ξενοδοχείου, το αγγλικό μάθημα για τον τουρισμό θα σας επιτρέψει να επικοινωνείτε αποτελεσματικά στην αγγλική γλώσσα σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών και τουριστικών περιβαλλόντων εργασίας. Όταν πραγματοποιείτε αυτό το μάθημα, θα έχετε τουλάχιστον 10 μαθήματα αγγλικού τουρισμού ανά εβδομάδα, καθώς και 20 μαθήματα γενικής αγγλικής γλώσσας.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τις παρακείμενες καρτέλες παρακάτω για να κατανοήσετε τα κριτήρια του μαθήματος, το χρονοδιάγραμμά σας και το τέλος συμμετοχής. Προωθούμε μια διασκεδαστική και ενεργή εγκατάσταση μάθησης όπου μπορείτε να αναπτύξετε τις ικανότητές σας και να δημιουργήσετε νέους φίλους. Μετά την ολοκλήρωση του αγγλικού μαθήματος για τον τουρισμό, θα βελτιώσει τις δεξιότητες αγγλόφωνης, ακρόασης, γραφής και ανάγνωσης.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

ETC is a family-run language school that was founded in 1989. We have been operating successfully in Bournemouth since that time, though not always on the same site. The Directors took the decision to ... περαιτέρω

ETC is a family-run language school that was founded in 1989. We have been operating successfully in Bournemouth since that time, though not always on the same site. The Directors took the decision to move to a purpose-built school in West Hill Road in order to allow for expansion. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη